Къде в Пловдив? - 43 тема

• 59 229
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
То хубаво,ама в момента живеем в Тракия.Моят адрес обаче е в Кичука,а на мъжо не е въобще пловдивски...Тогава в кое районно да ида?По-добре май на Волга newsm78

# 631
  • Пловдив
То хубаво,ама в момента живеем в Тракия.Моят адрес обаче е в Кичука,а на мъжо не е въобще пловдивски...Тогава в кое районно да ида?По-добре май на Волга newsm78

Звънни по телефона на Волга или в Тракия и питай, ще ти отговорят, много са любезни. Peace

# 632
  • Пловдив
Отивай на Волга !

# 633
Момичета, моля, препоръчайте ми фирма за почистване на холови гарнитури ... най-вече да работят качествено, че имам едно петно и ми е важно да изчистят целия диван добре.

# 634
  • Пловдив
Момичета, моля, препоръчайте ми фирма за почистване на холови гарнитури ... най-вече да работят качествено, че имам едно петно и ми е важно да изчистят целия диван добре.

Почистване-0896720383

# 635
  • Пловдив
Момичета,трябва ми кръчма с жива музика,но за понеделник...и с добра кухня Wink Идейки Rolling Eyes

# 636
  • Пловдив
А за задграничен паспорт каква е таксата сега ?Някой скоро да си е вадил и какви документи ще ми трябват ?
Благодаря !

# 637
  • Пловдив
Момичета, къде мога да се оплача за непрестанна музика от заведение. Срещу нас всяка вечер до 2-3 часа има музика и не може да се спи в спалните. Не е само почивните дни, а постоянно.

# 638
Момичета, къде мога да се оплача за непрестанна музика от заведение. Срещу нас всяка вечер до 2-3 часа има музика и не може да се спи в спалните. Не е само почивните дни, а постоянно.

Пробва ли да звъннеш в полицията - за нарушаване на обществения ред ?!

# 639

Преди време ХЕИ (сега се казва РЗИ) отговаряше за шума, но наскоро четох, че общината купила машина за замерване на децибелите. Значи и на двете места, според мен.

# 640
  • Пловдив
А за задграничен паспорт каква е таксата сега ?Някой скоро да си е вадил и какви документи ще ми трябват ?
Благодаря !

# 641
Момичета, къде мога да поръчам ушиване на калъфи за мека мебел? Ако някъде има и готови, ще съм благодарна да споделите.
Благодаря.

# 642
  • Пловдив
Благодаря !

Коментираше се на предната страница!

Една стара статия, но за съжалени като те чета проблемите в Пловдив си продължават. Като те прочетох и веднага се сетих, че бях чела http://news.plovdiv24.bg/434080.html  В нея се посочва РЗИ и полицията.

# 643
  • Пловдив
    След многократни обаждания по телефона, заради шум във входа на родителите ми, резултат особен нямаше.Но за моя огромна изненада, след като писах писмо на електронната поща на РПУ ситуацията доста се подобри.Нищо не пречи да опиташ Thinking

# 644
Благодаря !
http://econ.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D0%B4%D1%83%D1%80% … .126377_at.8.html

Общи условия

Активация на акаунт