Къде в Пловдив? - 43 тема

• 59 205
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Дами,някоя от вас може ли да ми каже ресторант в Пловдив където има в менюто салата с ролца от раци  Laughing Последно време много ми се яде, а досега не съм попадала на такъв ресторант Peace

# 736
  • Пловдив
Дами,някоя от вас може ли да ми каже ресторант в Пловдив където има в менюто салата с ролца от раци  Laughing Последно време много ми се яде, а досега не съм попадала на такъв ресторант Peace

В Гладиатори- https://www.facebook.com/photo.php?fbid=641962152485127&set= … ype=3&theater

Мисля, че и в Хепи предлагат.

# 737
Оо, много ти благодаря   bouquet Ще се пробва задължително, макар че аз съм яла малко по друг начин приготвена Peace

# 738
Бихте ли ми казали къде в Пловдив има продукти на Korres и Institut Arnaud ? Предварително мерси  bouquet 

# 739
  • Пловдив
Такива салати има по витрините в големите магазини - Кауфланд, Била, предполагам и Карфур.

# 740
Може, напълно е възможно, но аз съм близо до "Лекси" и изобщо не съм ходила другаде  Laughing

# 741
Здравейте.
Някой има ли идея къде се шият калъфи за холова или ако се продават готови такива? Някакъв магазин за дамаски?  newsm78

# 742
  • Пловдив
На пешеходния мост има магазин, в който продават готови калъфи за холови гарнитури, както и приемат поръчки за нестандартни гарнитури. Фирмата е хасковска.

# 743
На пешеходния мост има магазин, в който продават готови калъфи за холови гарнитури, както и приемат поръчки за нестандартни гарнитури. Фирмата е хасковска.

Интересно - от какъв порядък са цените? Никога не съм поглеждала.  newsm78

# 744
Момичета, имате ли наблюдения къде в нашият красив град има зали за Аеробика.. по възможност да е близо до центъра (Тримонциум примерно), че ми се иска да се запиша.. бях намерила един клуб, беше супер, но много далеч, след Четвъртък пазара, ако не се лъжа Cry

# 745

Чудесно, скоро ще отида до там. Благодаря ти   bouquet

# 746
# 747
Здравейте момичета, може ли някой да ме ориентира къде в Пловдив мога да намеря голяма част от продуктите на ХИП на едно място. И Приблизително на какви цени. Интересуват ме специално пюретата и кашите. Гледах ги в интернет на цени от 2.26 лв за пюре и 27  лв  Хип Комбиотик 1. Но не винаги откривам пълната гама. Тъй като пазарувам за целия месец, дори и минимални разлики в цената ще са ми от полза. Благодаря предварително
Вис Виталис и ДМ

Общи условия

Активация на акаунт