Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 7

• 94 828
  • 738
  •   1
Отговори
# 15

Една смешка от рускините.

Когато Рюзгяр сподели пред Хакан,че обича Ямур, една от тях попита: А какво стана с любовта на Рюзгяр към дерин?

Друга отговори: Рюзгяр обича Дерин ,когато е облечен с някоя от вълшебните си жилетки, а без жилетка е само на Ямур...

ЕЕЕ, не  Joy Joy Joy Жестоко са го измислили  Joy

# 16
# 17
Лейла е приготвила романтик- романтик на Халдунката,но остана разочарована.

Лейла: Защо ме доведе тук, а сега дори не ме поглеждаш? Или го правиш самоза да ядосаш Шахика?

Халдун я моли да престане да се занимава с глупости,защото точно в момента има проблеми и е попаднал в доста сложна ситуация ,от която се опитва да излезе.

Пак смешка
: Ямур и Хакан си спретнаха семейно-битов скандал...

Ямур: Ти не искаш да разбереш какъв риск е това.

Хакан: Аз не мога да ти позволя да го убиеш.

Ямур: Аз само защитавам себе си,не преувеличавай.

Хакан: Докато не дойдеш на себе си/ докато не се успокоиш/, аз няма да ти кажа къде съм сложил записите.

Емре: Покани татко на вечеря,моля те направи го заради Джемре.

Шахика: Никога повече няма да седна в този дом на една маса с баща ти.

Хакан е довел охрана на Рюзгяр,казва му: Аз ги доведох заради Емре,той нали те заплашваше?

Рюзгяр: Не аз,а вие сте в опасност,защото непрекъснато се въртите около Арсой.

Емре към Ямур: Ямур, ти дори не се интересуваш как ще премине сватбата.
Ямур отговаря ,че тя е искала тиха и спокойна сватба,но са й наложили друго...

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 23:54 от * Дъга

# 18
# 19
Шахика и Лейла.

Лейла: Ти си права,Шахика. Аз съм длъжна да се грижа преди всичко за себе си. Влизай,нека поговорим

Ямур определя среща на Хакан на някакво място,казва че иска да поговорят и да му поиска извинение, а през това време тя отива в дома му да търси записите от дома на Абил. Излъга го без да й мигне окото.

Лейла разказва на Шахика ,че Абил е идвал при Халдун и са се срещали.
Шахика търси записите с уличаващите ги доказателства.

Момиче:Ти още ли обичаш това момиче,Баръш?

Баръш: Да, обичам я.
Момичето казва на Баръш,че Джемре също го обича.

# 20
Хакан: Трябва да заминем.

Ямур: Аз никъде няма да ходя.

Хакан: Как така няма да ходиш. Този човек е намерил тел. ти номер,знае къде живееш. Тръгваме.

# 21
Момичета, лека нощ от мен Hug Hug Hug Радвам се, че успях да хвана днешния епизод. 

1countingsheep smile3524 newsm46

# 22
Лека и спокойна почивка,Чикиsmile3524

Благодаря за фотките и за компанията!

До скоро!

# 23
Халдун казва на Емре,че Шахика съвсем се е побъркала. Емре моли родителите си да се опитат да се въдържат пред Джемре и да се държат нормално,за да не я разстройват.

Халдун: Аз не съм дошъл тук заради теб,Джемре. тук съм само защото искам майка ти да ми върне онова,което ми взе...

Шахика: не можеш ли да помълчиш поне за час,Халдун? Аз взех тези доказателства само заради бъдещето на децата си.

Емре казва на майка си да не се оправдава с тях и по-добре да върне документите на баща му.
Емре: Ако не му ги върнеш,ще загубиш мен.  

А горката Джемре,тъкмо се пооправи и пак я разочароваха.

Много добре изиграват мъката по Чакъл и Берен и Нежо. Страхотни са...

# 24
Рюзгяр: Аз губя всички,които обичам...

Ямур: Недей да говориш така,Чакъл беше щастлив благодарение на теб.

Това емотиконче  го откраднах от рускините.

# 25

И сега така ли ще свърши, да го мислим нашия приятел цяла седмица.
Ама как добре изигра изненадата... извъртя си очите,в погледа му се четеше страх и ужас и постепенно лицето му се зачерви.
Сякаш наистина му се случваше...

# 26
Последен цитат от рускините,коментират целувката между Рюзгяр и Ямур:

Рюзгяр всъщност е доста смел.  Досега се правеше на скромен и притеснителен, а всъщност знае много добре как да се отнася с жените. Спомни си ,че Чакъл преди време беше причината за тяхното запознанство с Ямур, а сега отново той го доведе при нея...
Чудех се какво си говореха двамата,ето за какво е било.

И още едно:

Горкият Хаканчик, той помага на абсолютно всички, а сега на него няма кой да помогне,всички си имат по-приятни занимания...

Ужас,цялата страница е само с мои постове,крайно време е да спра за днес.

Серията наистина беше доста тъжна,но и много интересна и вълнуваща. Дано скоро дочакаме трейлър.

Целият епизод № 21 вече е качен на сайта на Канал Д, за който е пропуснал нещо.

http://www.kanald.com.tr/intikam/Video/21Bolum-izle/18930

Беше ми приятно!

До утре!

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 23:43 от * Дъга

# 27

Това емотиконче  го откраднах от рускините.

Дъгичка  wavey добре, че го донесе това емотиконче   rotfImao задмина яко Ниагарския  водопад  rotfImbo  че както я бях подкарала  (отново се отплеснах и не си приготвих smile3545) ами ... с ръка ... лице-опако ... едната ... другата ... ей така както на времето на един филм в лятно кино и с рокля ... без ръкави   newsm09
Без шега обаче, Дъгичка,    newsm10  страхотни благодарности  smile3501 newsm51   love001 за превода ти в "ефир" .
Страхотен епизод, великолепно ни е момичето, Енгин - също, Нежо, Мерт ...   thumbsup thumbsup thumbsup
Лека и спокойна нощ  smile3524 smile3524 smile3524

# 28
  • AMS
Чики,  Hug Дъгичка,  Hug Дайче,  Hug
Много ви Благодаря за приятната вечер!!!
Сега започвам с гифчетата пък докъдето стигна.

Цитат
Халдун е поставил камера в дома на Ямур/това също съм го пропуснала/. Рускините се притесняват ,че ако е там целувката на Ямур и Рюзгяр, ще има и друг свидетел освен Аслъ...
Е, нали и аз започнах да разбирам,  Embarassed та да поясня. Rolling Eyes
Ямур сама си поставя камерите, за да може с тези записи, когато са с Емре, да ги праща на Халдун. А Халдун да си помисли, че Agabey следи и заплашва децата му. Така се стигна до срещата в кафето между двамата и от там Хакан го проследи и ...
21 епизод на Intikam много ми хареса!!! именно заради разликата в детайлите с Revenxe!
Омитам се, защото пак останах сама. Но ако сглобя гифче, ще го сложа, нищо, че сладко спите.

# 29

Сега започвам с гифчетата пък докъдето стигна. [/b]

Омитам се, защото пак останах сама. Но ако сглобя гифче, ще го сложа, нищо, че сладко спите. [/b]

Дива  smile3555 все още не съм сама  rotfImao и ти не си  yes Smile и успех с гифчетата  thumbsup thumbsup thumbsup

Рускините са написали : Сравним ???))))

Сравнявах ... сравнявах ... и в все в полза на нашенкия Хаканчик ми е сравнението  Peace  Heart Eyes  Grinning

А тук ... просто не си струва да си губя времето да ги сравнявам  thumbsup Smile smile3555

Общи условия

Активация на акаунт