Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 7

• 94 835
  • 738
  •   1
Отговори
# 75

# 76
Топ 10 на най-гледаните сериали за изминалата седмица

Tüm Kişiler

1. Kurtlar Vadisi Pusu     11.45/32.72
2. Karadayı     9.46/25.46
3. Muhteşem Yüzyıl     8.98/24.67
4. Karagül     7.77/22.06
5. Arka Sokaklar     7.12/20.44
6. Öyle Bir Geçer Zaman ki     7.0/18.71
7. İntikam     6.07/17.4
8. Tatar Ramazan     6.0/19.76
9. Benim İçin Üzülme     5.86/15.76
10. Şefkat Tepe     5.7/19.88

AB

1. Karadayı     10.42/27.89
2. Muhteşem Yüzyıl     8.93/26.42
3. İntikam     8.6/25.96
4. Kurtlar Vadisi Pusu     7.94/23.86
5. Yalan Dünya     7.1/19.11
6. Merhamet     6.74/21.67
7. Öyle Bir Geçer Zaman ki     6.55/18.1
8. Kuzey Güney     6.44/21.87
9. Galip Derviş     6.17/26.33
10. Karagül     6.11/19.41

03.06.2013 Pazartesi - 16:00

# 77
Голям мерак имах да науча за какво се пее в песента ,която звучи в сцените,когато Дерин/преди да стане Ямур/ се връща в старата си къща и си спомня за детството си. Ето клипа с тези моменти от последния епизод.

https://www.facebook.com/video/embed?video_id=309933562472651

Най-после намерих песента с бг превод.

"Малка съм"    Сезен Аксу

http://vbox7.com/play:f5669a59

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 17:47 от * Дъга

# 78
Голям мерак имах да науча за какво се пее в песента ,която звучи в сцените,когато Дерин/преди да стане Ямур/ се връща в старата си къща и си спомня за детството си. Ето клипа с тези моменти от последния епизод.

https://www.facebook.com/video/embed?video_id=309933562472651

Най-после намерих песента с бг превод.

"Малка съм"    Сезен Аксу

http://vbox7.com/play:f5669a59
Дъгичка,от сърце благодаря за това,че намери песента с превод! Аз я бях намерила само с текст на английски и турски!
Скрит текст:
Позволих си да я пренеса и в темата на ЛиН,понеже се оказа,че тази песен е била изпълнявана и от една от актрисите от "Мечтатели",която в последствие игра и с Мурат в "Безмълвните"
Момичета,благодаря ви за всичко споделено в темата! Прекрасни сте!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ви лека вечер! Peace

# 79
Ако нямате време да гледате отново 21 епизод, ето го целия в снимки.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=557319320973764&set= … ype=1&theater

# 80
  • AMS
Привет, момичета!!!  newsm18 newsm18 newsm18
Благодаря ви за това, че сте се отбили в темата, коя да пише, коя да чете!!! Hug Hug Hug
От мен, днес понеделнишки, за сега това:

Един от най-важните имена в историята на турското кино - Filiz Akın говори за Beren Saat в последния си интервю
Скрит текст:
One of the most important names in the history of Turkish cinema who is Filiz Akın talked about Beren Saat in her latest interview and said that ''Beren Saat is very successful. We can not get our eyes, when we watching her'' http://magazin.bugun.com.tr/filiz-akin-bitirdi-haberi/649223
После това:

Скрит текст:
В срещата си с пресата беседа "Engin Hepileri" за отмъщение и лични серия "Hakan Irene"

* "Hakan Irene" богат и интелигентен човек влезе в бизнеса, но не се намери кой да го подкрепи само баща "Aagmor", той ще бъде гаджето си близки, но там не е любовна история, а с това ще видим неочаквани неща в предстоящата серия **
** Series за отмъщение би било интересно и прекрасно, изображения уморени и рискът е получил удар по очите ми в бойна сцена с Перин SAT, но без намерение **
** My началото бе в театъра преди екрани, обичам да участват в игра и първата ми театрална ви работа в ранна възраст **
* Омъжих се преди две години от сега е графичен дизайнер и ние сме много щастливи в живота ни **
И не последно място Nejat!

От къде взех новините, виж в спойлера!

Скрит текст:

# 81
# 82
Привет, момичета Hug wavey

Как сте днес? Предполагам, че сте затрупани с работа, никакви ви няма.  Sad Аз най-после успях да се доредя  Rolling Eyes

ДиваHug
Големи протести са се оформили в Истанбул, а и в цяла Турция. Голяма част от актьорската гилдия се е активирала и подкрепя съгражданите си. Браво на тях  thumbsup Хубаво е да има подобна подкрепа.

# 83
# 84
# 85
И Мерт Фърат се е присъединил към протестите

# 86
ПРИВЕТ МОМИЧЕТА!  wavey

Цял ден се ослушвам и оглеждам за някоя новинка около финалния епизод - трейлър,резюме,снимчица някоя… Очевидно на турците в момента не им е до това,разбирам. Положението при тях става все по-сериозно.

Понеже днес имах свободно време най-после си преговорих 3 епизод и се замислих за нашия любимец Хакан.Там има една сцена на лодката ,в която разговарят с Рюзгяр след смъртта на баща му.
Страхотен приятел е това момче. Винаги е до този,който има нужда от помощ или подкрепа и намира най-точния начин да му я окаже.
Всъщност ние за целия първи сезон разбрахме много малко за миналото на Хакан. Освен това,че е бил доста млад ,когато е започнал да работи с Адил Челик,който му е гласувал доверие и благодарение на неговата подкрепа и доверие ,той е успял да създаде мощна финансова империя ,за което му е благодарен. Открехнаха ни малко вратата с появяването на лелята и връзката й с историята на Адил,с това че тя е запознала и племенника си с Адил,но нищо повече. Това ме кара да си задавам много въпроси,което засега няма да споделям,че ще ми се смеете. Много съжалявам ,че не съм си запазила подсказките на Тони на едно място ,за да мога когато имам нужда да ги ползвам. Сега в главата ми е някаква компилация между тях и това което сме гледали и направо се чувствам тъпа.А като се вземе предвид факта,че половината неща от 9 епизод нататък въобще не съм ги схванала,кашата става голяма. Тук наистина всеки детайл има значение. Но пък интересът ми става още по-голям.  

Пак се отплеснах,за Хакан ми беше думата. Като гледах последния 21 епизод особено края му ,много ми дожаля за него. За всички мисли, а все той е на топа на устата. Нае охрана на Рюзгяр и Баръш,за да не му се случи нещо,преодоля дори собствения си страх и направи невъзможното за Ямур като проникна в дома на онзи опасен престъпник,за да инсталира камера в дома му ,за да може Ямур да го контролира. А нашето момиче и скандал му спретна, че и после го прати за зелен хайвер ,за да му претърси дома.Ще видим как точно ще го спаси от голямата беда ,в която попадна,че без него- отмъщение-йок.

Емре в началото ми беше доста симпатичен, но лека полека започна доста да ме дразни. Връзката му с Ямур много го промени ,но не към добро. Още в 3 еп. /след посещението в рехабилитационния център при бившата му приятелка Серпил,която е пострадала по негова вина/, той каза на Ямур ,че чак сега е осъзнал че животът му е под контрола на семейството му. И че трябва да започне да се грижи сам за себе си. Обеща на Ямур да й казва само истината.Колко от това се случи?
В началото ми бяха дразнещи пристъпите на ревност към Ямур, но с течение на времето почти не остана нещо у него ,което да харесвам. Тотално ме загуби ,когато на минутата прие обяснението на родителите си за престъпленията,които  са извършили и без дори миг да се замисля застана на тяхна страна. Надявах се на поне миг колебание от негова страна. Може би превода ще промени малко мнението ми,но само от картинки - това ми е впечатлението.
Докато аз си философствам,Чики е донесла вече снимките, а вече имаме и резюме ,което с превода на гугъл,изглежза така:

Чики  Hug

Скрит текст:
İNTİKAM'DA ГРАНДИОЗНО СЕЗОНА!

Канал D'и с участието на Берен Саат, Неджат Isler и Mert Firat акция, следвани от известната поредица "Revenge" първи сезон тази вечер (6 юни, четвъртък), последвано задъхано noktalıyor с голям финал.

Канал D'и с участието на Берен Саат, Неджат Isler и Mert Firat акция, следвани от известната поредица "Revenge" първи сезон тази вечер (6 юни, четвъртък), последвано задъхано noktalıyor с голям финал. Rain, Hakan да се възстанови е съгласен с условията на брат си.Невъоръжен отива на мястото на срещата. Вятър има в предвид, е пълна каша. Yağmur'un обезкуражи омъжи Emre искам да вярвам. Оригиналните препарати сватба, обаче, да се каже за миг преди да види Боб с дъжд целува възможност да ръцете на вятъра. Şahika, Халдун е естеството на финала и в миналото, за да се намали тежестта на съвестта ангажира да свидетелства срещу него. Освен това, всички доказателства, взети от дома му в ръцете на Халдун. Мир с продължаващото напрежение Cemre между младо момиче, грешното решение ще доведе до откриването на пропуски старателно. Опитвайки се да се върнем на CD Şahika'dan Халдун, Emre поставя заедно. Ема, майка си, се опитва да разубеди решение. Въпреки това, на CD вече има някой, който да влезе в къщата. Şahika всички членове на вашето домакинство за него, или дори да пренощуват там с Emre Yağmur'un на престъпленията. Виджай научава истината от нея да се побърка. Rain, BIG BROTHER неутрализиране на доказателствата, представени от Анкара Rüzgar'a след това решава да отиде и да каже цялата истина. Въпреки това, както на вятъра е голяма изненада да го чака. За да се избегне прекалено натоварване на самолета в Анкара предупреждава Şahika'yı Халдун. Въпреки Şahika стабилен и тази равнина надпреварата.  
Read more: http://www.kanald.com.tr/intikam/Ozetler/intikamda-muhtesem-sezo … spx#ixzz2VG49BSZt

Нещо интересно от нета - случващото се в Турция през погледа на един свидетел.

http://worldtodaybg.com/2013/06/04/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B … 0%B1%D1%83%D0%BB/

Скрит текст:
Склонна съм да вярвам на написаното в статията оносно информационното затъмнение и липсата на съпричастност от страна на медиите при отразяването на протестите. Два дни съм си у дома и постоянно си пускам по телевизията няколкото турски канала ,с които разполагам / Канал Д,Шоу ТВ и АТВ / и по тях си върви обичайната програма - сериали и забавни програми . Няма извънредни новини или предавания,които да отразяват протестите. Снощи в централните новини в 8 вечерта първо даваха 5 минути как се изказва Ердоган от някаква трибуна и размахва пръст, а след това дадоха това онова от улиците на Истанбул и Анкара. Ако не бях следила новините в нета,нямаше да си помисля,че е  чак толкова сериозно. Защо ли се изказвам по въпроси ,по които въобще не съм компетентна,ама просто ми напира...

Ако правилно съм разбрала,Берен Саат също е подкрепила протестиращите в профила си в туитър.

Хубава вечер на всички!

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 18:25 от * Дъга

# 87

Винаги ми е бил леко смешен нашия Рюзгяр с тази кърпа,преметната на рамото му,с която постоянно бърше чашите зад бара.
Сега видях,че е Джак има същия атрибут. Laughing

# 88

# 89
Това ,което успях да сглобя с помощта на гугъл от двете резюмета /на турски и арабски/. Но имайте предвид,че чичкото днес пак не е в настроение,та може да съм сътворила някоя велика глупост. Приемам забележки и поправки.

Ямур се  съгласява с  поставените условия от белокосия и отива на срещата невъоръжена , а там я чака изненада.
Рюзгяр е много объркан.
Емре не се отказва от брака с Ямур,въпреки натиска,на който е подложен.
Докато се занимава със сватбените приготовления,Аслъ не пропуска възможността да сподели с Емре какво е видяла в дома на Ямур.
Шахика иска да довърши започнатото и да свидетелства против Халдун и по този начин да прехвърли цялата отговорност за миналото върху него.
Напрежението между Джемре и Баръш расте и младото момиче ще вземе погрешно решение.
Халдун иска да си върне диска с уличаващите го доказателства и се обръща към сина си за помощ. Емре говори с майка си и се опитва да я разубеди. /В това не съм напълно сигурна./
Някой вече е взел диска  с доказателствата.
Шахика събира цялото семейство,включително и Ямур.
Аслъ казва на Емре истината и той направо полудява.
Ямур успява да се справи с белокосия и информацията от диска вече пътува към Анкара благодарение на Хакан.
Тя решава да отиде при Рюзгяр и да му признае всичко,но там получава голяма изненада…
Халдун предупреждава Шахика да не се качва в самолета,но тя решава да замине,а самолетът се разбива.

Общи условия

Активация на акаунт