Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 533
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Не мога нищо да кажа за цепенето на ноктите и дали се подобрява при ползването на стъклени пили, защото ноктите ми са изключително здрави и никога не съм имала проблем с тях. Но все пак не съм доволна от стъклените пили. Купувала съм няколко вида - и скъпи, и по-евтини.

# 211
  • Бургас
На мен не ми харесват стъклените пили, нито използването ми харесва, много гадно усещане има на пръстите, нито пък имат такъв ефект както се говори че ноктите не се чупят и цепят. Една приятелка изкара курс за маникюристка и от нея знам че картонените пили са най-хубави.  Peace

# 212
Аз от 6 години ползвах само картонени пили и бях доволна, но преди 2-3 месеца си взех стъклена, за да пробвам. Не знаех, че помагат за цепенето на нокти, чак след като я купих прочетох надписа, но за себе си мога да потвърдя, че вече нямам този проблем. Определено на моите нокти се отразява добре, но пък това е доста индивидуално. Относно използването- за мен усещането е същото като с картонена пила като изключим факта, че става по-бавно, но на мен процедурите свързани с маникюра са ми хоби, тъй че не го отчитам като минус  Mr. Green

# 213
  • Бургас
Много бавно стана, ако искаш да скъсиш дължината и се усеща нещо скърцане при използването им....

# 214
няколко ежедневни неща:
Скрит текст:

# 215
  • Varna
За пилите и аз да се включа. Ползвам картонена от години, но ноктите ми пак започнаха да се разслояват. Масла, заздравители - нищо не помага   Confused Ако се сещате за нещо ефективно за моя проблем ще се радвам да споделите. На тези стъклените кое им е толкова специалното?

# 216
За пилите и аз да се включа. Ползвам картонена от години, но ноктите ми пак започнаха да се разслояват. Масла, заздравители - нищо не помага   Confused Ако се сещате за нещо ефективно за моя проблем ще се радвам да споделите. На тези стъклените кое им е толкова специалното?
И аз имах проблем с цепещите нокти, но от седмица ползвам Микросел. Видим ефект, направо не мога да повярвам.  Heart Eyes
Относно пилите - препоръчвам стъклената на Стар Нейлз. Когато я имах, бях много доволна, но след две изпочупени (трябва да се внимава много с тях), се отказах да купувам, въпреки че е най-добрата.  Heart Eyes

# 217
Fluffy^^ , те са за по-фини и тънки нокти. В интернет пише, че са по-щадящи. Аз лично намирам разлика в пиленето в положителна насока, но от дискусията проведена досега стана ясно, че е до голяма степен е индивидуално   bouquet

# 218
няколко ежедневни неща:
Скрит текст:

Това последното какво е ?

Гледам заформил се е разговор за пили, какво мислите за керамичните пили ?
Скрит текст:

# 219
  • на последния етаж
Ползвам картонена от години, но ноктите ми пак започнаха да се разслояват. Масла, заздравители - нищо не помага   Confused Ако се сещате за нещо ефективно за моя проблем ще се радвам да споделите.
Години наред имах тънки, меки, разслояващи се нокти и пробвах какво ли не - масла, заздравители скъпи и евтини, приемах вътрешно добавки и лекарства по лекарско предписание, но нищо не помогна. До преди две години, когато маникюристката предложи да си взема Микросел! Само за месец ноктите ми бяха различни! Препоръчвам с две ръце! 

# 220
До преди две години, когато маникюристката предложи да си взема Микросел! Само за месец ноктите ми бяха различни! Препоръчвам с две ръце! 
За това ли става дума?
Скрит текст:
Аз имам същия проблем с цепещи се нокти.

# 221
  • на последния етаж
До преди две години, когато маникюристката предложи да си взема Микросел! Само за месец ноктите ми бяха различни! Препоръчвам с две ръце! 
За това ли става дума?
Скрит текст:
Аз имам същия проблем с цепещи се нокти.
Този.

# 222
А къде се предлага този заздравител? Peaceи само Online ли?

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 09:27 от LOSHKA

# 223
  • на последния етаж
Има го в Лили, дори в нашата квартална аптека.

# 224
  bouquet Много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт