Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 526
  • 753
  •   1
Отговори
# 225

Извинете за спама, ама тая се е направила на клоун...защо може всеки, който иска да се показва в нета  Rolling Eyes Сега, тая за пример мога ли да я ползвам  newsm78 как да се нагримирам...Аз няма де, но някой, който си няма хич, грам, никакво понятие от грим, може пък да й "повярва".
Аз от известно време не съм си взимала нищо и направо ме сърбят ръчичките...

Ами тя девойката прави грима на моделите от ревюто на Viktor & Rolf (според заглавието), тоест артистичен грим за сцена, а не ежедневен грим  Peace
Да, точно така, но възнамерява да отиде и да си напазарува в този вид  Mr. Green Laughing
В нейния случай сцената ще бъде евентуално DM  Mr. Green

# 226
  • Пловдив
И аз имах страшен проблем с цепенето на ноктите.Изобщо не можех да си пусна маникюр.
чудих се как изведнъж всички нокти ми се нацепиха и тогава се сетих,че ползвам много силен препарат за миене на съдове (Fairy-нещо такова се казваше,донесен от Турция,всички го хвалеха,че правел страхотна пяна).Реших да го сменя с най-евтиния тип балсам и ноктите ми се оправиха след 2-3 седмици.Така,че се замислете и какви препарати ползвате като цяло за почистването на дома и ако някой ви се стори прекалено агресивен,го сменете.

# 227
И аз имах страшен проблем с цепенето на ноктите.Изобщо не можех да си пусна маникюр.
чудих се как изведнъж всички нокти ми се нацепиха и тогава се сетих,че ползвам много силен препарат за миене на съдове (Fairy-нещо такова се казваше,донесен от Турция,всички го хвалеха,че правел страхотна пяна).Реших да го сменя с най-евтиния тип балсам и ноктите ми се оправиха след 2-3 седмици.Така,че се замислете и какви препарати ползвате като цяло за почистването на дома и ако някой ви се стори прекалено агресивен,го сменете.
А най-добре ползвайте домакински ръкавици.  Peace

# 228
Като сме подхванали темата- кажете малко повече за този Микросел,нещо като база ли е,колко често се нанася.....че и аз съм с цепещи се нокти.
И да похваля лаковете на Римел  с дебелите четки,имам няколко цвята и всички са плътни и прилично издържливи .
tochica11,кажи моля те за това масло за след слънце за коса,нещо като кристалите ли е,какво обещават на етикета  Wink

# 229
До преди две години, когато маникюристката предложи да си взема Микросел! Само за месец ноктите ми бяха различни! Препоръчвам с две ръце!  
За това ли става дума?
Скрит текст:
Аз имам същия проблем с цепещи се нокти.
Този.

Аз използвам първия показан - разликата между двата е, че първият е с матово покритие, а вторият - с гланцово. Цена и ефект - еднакви. Peace

Като сме подхванали темата- кажете малко повече за този Микросел,нещо като база ли е,колко често се нанася.....че и аз съм с цепещи се нокти.
Води се заздравител за нокти, но може и да се използва като основа за лак.
Схемата, която се препоръчва, е: първи ден - слой Микросел; втори ден - втори слой; трети ден - триеш и наново.
Скъп е (26,20лв), има ги вредните съставки, но пък помага. Мисля, че написах по-горе - ползвам го от седмица и един ден - видим ефект. Със сигурност ще продължавам да го препоръчвам и ползвам.  Hug

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 20:46 от Ulenceto

# 230
Ulenceto   bouquet още утре отивам да го търся

# 231
  • Varna
Много благодаря на всички за препоръките!   bouquet
Наистина е скъпичък, но щом се налага - ще трябва да се прежаля. За препаратите съм съгласна че дават отражение върху състоянието на ноктите, но поне при мен каквито и да ползвам все тая. Преди 2 години си бях взела Pur hands & nails, но разлика нямаше. Та, мисълта ми е, че явно преоблемът ми е по-сериозен. Надявам се това чудо да помогне.
Благодаря отново!  Hug

# 232
Ако не ви се разкарва, вижте в сайта - цената е същата, доставката е безплатна.
Чела съм, че момичетата от София поръчват и на другия ден сутринта е при тях.   bouquet

# 233
няколко ежедневни неща:
Скрит текст:
Това последното какво е
стик за крака с много уреа, надявам се да ми пази краката от мазоли и напукване, че постоянно съм боса, а не става през ден на педикюр  Thinking

tochica11,кажи моля те за това масло за след слънце за коса,нещо като кристалите ли е,какво обещават на етикета  Wink
пише, че има ув защита и е с лека формула, която не утежнява; може да се използва като допълнителна защита нанесено на суха коса, или като грижа след слънце, на подсушена след баня коса. не е точно като кристалите, точно масло си е - слънчогледово, от жожоба и oт папая

# 234
  • Варна
От около месец си мажа всяка вечер ноктите с това масло на Перфект:
Скрит текст:
Интересното е, че в състава на опаковката са изредени само масла, никакви химии.  Rolling Eyes

Моите нокти са много тънки, чак се огъват, цепеха се постоянно и винаги ги поддържам къси. Сега забелязвам известно подобрение, самите нокти, сякаш, станаха по-бели, а и много бързо растат - макар че не търся този ефект. Преди веднъж седмично си ги подрязвах и изпилявах, сега се налага през ден.  Shocked

Ако започна да мия чиниите с ръкавици, сигурно ноктите ми ще са в още по-добро състояние.

# 235
Какви парички е това олио за след слънце ?

# 236
Споменатата терапия с Micro Cell на колко време трябва да се повтаря, или е еднократно (колко хубаво ще бъде да е Laughing )?

# 237
  • на последния етаж
Споменатата терапия с Micro Cell на колко време трябва да се повтаря, или е еднократно (колко хубаво ще бъде да е Laughing )?
Аз ползвах заздравителя по споменатата схема за около два месеца (докато израснаха нови нокти), след това започнах да го ползвам като основа за лак или пък просто го нанасям като гланц, когато съм без лак.

# 238
Какви парички е това олио за след слънце ?
а сега де  newsm78 около 6лв мисля беше  Rolling Eyes

# 239
От около месец си мажа всяка вечер ноктите с това масло на Перфект:
Скрит текст:
Интересното е, че в състава на опаковката са изредени само масла, никакви химии.  Rolling Eyes

Моите нокти са много тънки, чак се огъват, цепеха се постоянно и винаги ги поддържам къси. Сега забелязвам известно подобрение, самите нокти, сякаш, станаха по-бели, а и много бързо растат - макар че не търся този ефект. Преди веднъж седмично си ги подрязвах и изпилявах, сега се налага през ден.  Shocked

Ако започна да мия чиниите с ръкавици, сигурно ноктите ми ще са в още по-добро състояние.

От продуктите на Перфект на мен това ми е любимо
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт