Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 523
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Доста е матово, как стои на ноктите? И може ли да се "носи" без лак отгоре?

# 241
  • Ст Загора
Доста е матово, как стои на ноктите? И може ли да се "носи" без лак отгоре?
Не съм ползвала неща на Перфект , но всяка база може да се носи и без лак . За заздравяеане аз съм доволна от Маслото на Икаров и заздравителите на Импала . Но ще пробвами това което си показала.

# 242
Здравейте,аз да похваля някои неща: Mr. Green
*много съм доволна от този лосион за лице на Balea.За суха кожа е,не опъва изобщо,нежно  измива,за чувствителна кожа е екстра,но не маха грим.

*взех си и новия шампоан с боровинка,чудесен аромат,добре измива,не ми дразни скалпа Heart Eyes

*имах мерак и за този шампоан за след слънце + балсам от профи серията.Днес го взех,ще пиша отзиви,след като го пробвам

# 243
Аз пък искам да похваля крема "Балеа" за много суха кожа с 5% съдържание на уреа. Дълго време кожата на ръцете ми беше необяснимо суха и само от този крем се възстанови. Попива бързо и ефектът се запазва дори след неколкократно миене на ръце и съдове, нещо, което за повечето кремове не може да се каже. http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … ea_handcreme.html

За чантата си пък имам 30 мл. крем с лайка на "Балеа", който е много по-лек и не е нещо особено, но овлажнява прилично, ухае приятно и малката тубичка е много удобна. http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … lsam_kamille.html

# 244
Здрасти  Simple Smile
Някой ползвал ли е кремчето на alverde с Heilerde ( лечебна почва си го превеждам аз  Crazy ) за мазна и проблемна кожа ? Дали и подходящо и за чувствителна кожа, защото моята от хиляди кремове и тн стана освен всичко друго и такава ? Сега съм с най-обикновена синя нивеа за нощно и ми е супер, но по принцип ми е многоо мазна кожата Mr. Green

# 245
От доста време си издирвам масло за лице, подобно на това на Колин.
http://www.collinresultime.co.uk/our-products/view/regenerating-nourishing-oil/

В петък си взех това масло на Алверде - Казва се от дива роза, така че вече имам впечатления.
http://www.swapaholics.de/product_info.php?products_id=157
Мнението ми клони към положително, макар да не е "моето масло".

Опитах се да "разчета" съдържанието още в магазина, но не можах. Понеже не знам грам немски, загледах етикета, залепен на опаковката. Шрифта е толкова ситен и леко размазан, че опита ми излезе безуспешен.
Като се прибрах у дома го намерих в интернет и установих, че "маслото от дива роза" съдържа предимно масло от жожоба, бадемово масло, прасковено масло. Разчетох и малко масло от дива роза, другите съставки не съм ги гледала по-натам, защото са в много малки количества, за да са активни.
Капкомера е фин и удобен. Сложих си от него върху лицето - става, но не за ежедневна употреба. Върху ноктите на краката и ръцете, също за лакти след душ - просто перфектен и става всяка вечер да се ползва.

С удоволствие бих пробвала подобен продукт, ако ми попадне. Моля, споделете ако срещнете  Praynig

# 246
Дълго се борех с меки и цепещи се нокти, единствено ми помогна мазане с йод. Вечер си намазвам ноктите и на сутринта са пак бели.

# 247
  • Варна
Купих си тази пудра-хайлайтър на Катрис

Скрит текст:

Изглежда розова, пък на лицето стои златиста, което хич не ми хареса. Направо ми се иска да я заменя за нещо друго.  Confused

# 248
  • Sofia
Момичета, с много бяла кожа съм, каято изглежда ужасно бледа, особено лятото  Confused Нося, разбира се, къси поли и т.н., но дори мен ме дразни как светя като восъчна... Какво ще кажете за този лосион ? Дали ще ми даде малко цвят, но без да ставам на петна. Много пъти съм си мислила за бронзант, но все ме е страх да не стана на петна, а за този лосион чета, че уж нямал такъв ефект. И какво ще ме посъветвате, колко често да се мажа, за да имам съвсем лееееко цвят?

Мерси!  bouquet

# 249
Керамични пили съм чупила поне 2. Не са ми удобни много много.
Т.нар. стъклена имам, но не съм я чупила... а не ме бива в пазенето на такива неща. Падала е на ламинат и теракот.

# 250
  • Бургас
inka5, до колкото знам, тази марка се предлага по козметичните салони и в разни сайтове за пазаруване. Моята козметичка имаше някакви кремове на Collin. Може да поразпиташ из козметичните салони и студиа.

# 251
Днес си купих няколко нещица от ДМ, включително лосиона за тен. Не знам защо съм се заблудила, че придава блясък на кожата...Лек е като тексура, не попива много бързо и ми тежи някак...Намазах по ръцете и деколтето. Облякох бял потник и потърках по ръката- не оцветява. Не знам дали бих го ползвала редовно...може би от любопитство да се напъна за да видя дали аджеба ще придобия тен.
Още део- спрейче, ролка на Балеа без алуминий, шампоани за коса Балеа с боровинки и с коприва за омазняваща се коса. Лавандулов шампоан на Гарние и боровинков лосион за тяло на Дева. Дано не се опъпча от него, както стана с техен гел душ.

# 252
  • Sofia
Цъфс, мерси Simple Smile Ще почакам, ако се теньосаш, свиркай   bouquet

# 253
Това случайно да сте го виждали в магазините? С удоволствие бих го пробвала Simple Smile

а, това?

# 254
  • Варна
Струва ми се, че СС крема го видях в ДМ в Гранд мол Варна.

Общи условия

Активация на акаунт