Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 529
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Бижy, благодаря за снимките и информацията   bouquet
Аз да похваля на Ессенс спиралата - Get Big Lashes, Volume&Curl:
Скрит текст:
Харесва ми: истински черна е; формулата на туша е лека, но не течна; не се рони; придава много хубав обем.
Не ми харесва: четката е доста голяма и с моите не много големи очи стават мацаници по клепача  Crazy

Ако трябва да съм честна, най-много съм доволна от отвора на спиралата, който е достатъчно голям за да влезе четката на Макс Фактор False Lash Effect  Blush
Но за цената си спиралата е чудесна  Peace

# 196
# 197
Минавам набързо да похваля следния балсам:
Скрит текст:

Основна причина, поради която го взех - не съдържа горния продукт, т.е. в него няма вазелин, минерално масло или произволни на нефта (да не забравяме, че те не помагат, а вредят). Струваше 2 или 3 лева, аромата му е повече мандаринест, отколкото ванилов.

И аз го бях купила заради състава, но въобще не ми хареса. Тежък ми беше и го изхвърлих
Сега ползвам пак от ДМ с маслина и повече ми харесва

# 198
  • София/Горна Оряховица
Скрит текст:

Основна причина, поради която го взех - не съдържа горния продукт, т.е. в него няма вазелин, минерално масло или произволни на нефта (да не забравяме, че те не помагат, а вредят). Струваше 2 или 3 лева, аромата му е повече мандаринест, отколкото ванилов.

И аз го бях купила заради състава, но въобще не ми хареса. Тежък ми беше и го изхвърлих
Сега ползвам пак от ДМ с маслина и повече ми харесва

На мен ми идва прекрасен, даже малко слабичък (привикнала съм към мазнината на вазелина и не мога да свикна с този). Но определено основното му предимство е липсата на минерални масла. Като ми свършат балсамите без тази съставка и се върна пак към старите устните ми стават ужасни  Sick .

# 199
  • Варна
Бижу, да беше я снимала и на лицето или поне на ръката. Само ме дразниш така.  Mr. Green
Ба си, как се снима пудра на кожа?! Laughing
Ето това успях да докарам, ама нанесох доста
http://store.picbg.net/pubpic/98/EF/9bdeb618cc4198ef.jpg

Да, като тази е. Като се нанесе с четката за минерална пудра не стои така плътно и не бронзира, просто придава добър вид на кожата, а аз съм доста бяла.

Намерих едно клипче http://www.youtube.com/watch?v=fA59fD3vtv0
Мацката е доста бяла и използва тази пудра само за контуриране.  Rolling Eyes

# 200
Скрит текст:

Сега ползвам пак от ДМ с маслина и
И на мен НЕ ми хареса,тежък е.

# 201
Бижу, да беше я снимала и на лицето или поне на ръката. Само ме дразниш така.  Mr. Green
Ба си, как се снима пудра на кожа?! Laughing
Ето това успях да докарам, ама нанесох доста
http://store.picbg.net/pubpic/98/EF/9bdeb618cc4198ef.jpg

Да, като тази е. Като се нанесе с четката за минерална пудра не стои така плътно и не бронзира, просто придава добър вид на кожата, а аз съм доста бяла.

А сега какво се очаква да кажа аз? Rolling Eyes Пет пъти написах, че на мен ми харесва как стои. Не съм толкова бяла като девойчето, но съм светла. Не я ползвам за контури или каквото и да било друго, а само и единствено нанесена съвсем умерено като пудра, за каквато се продава.
Струва 5-6 лв, а не 50-60 все пак! Ако си решиш купувай и за каквото си искаш я ползвай, ако я купиш. В крайна сметка не решавам вместо никого.  bouquet

# 202
# 203
Питала сам вносителите на Есенс и даже писах тук . Няма да се зареждат за сега .
Благодаря ти много  bouquet Явно съм пропуснала,просто видях преди време в придобивкие една потребителка от Пловдив си беше купила,а не съм ги виждала тук и затова реших да попиам  Simple Smile

# 204

Извинете за спама, ама тая се е направила на клоун...защо може всеки, който иска да се показва в нета  Rolling Eyes Сега, тая за пример мога ли да я ползвам  newsm78 как да се нагримирам...Аз няма де, но някой, който си няма хич, грам, никакво понятие от грим, може пък да й "повярва".
Аз от известно време не съм си взимала нищо и направо ме сърбят ръчичките...

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 19:11 от Анонимен

# 205
Днес си купих от ДМ стъклена пила за нокти на марката Ебелин, след като прочетох много добри отзиви по форумите за стъклените пили. Някой да е ползвал нещо подобно и да сподели впечатления?
Ето това е пилата

# 206
Днес си купих от ДМ стъклена пила за нокти на марката Ебелин, след като прочетох много добри отзиви по форумите за стъклените пили. Някой да е ползвал нещо подобно и да сподели впечатления?
Споделям впечатлението, че стъклените пили не са нищо невероятно. Не пилят добре, чупят се дори при падане на килим и изобщо са поредната измислица, за да си харчим парите.

# 207

Извинете за спама, ама тая се е направила на клоун...защо може всеки, който иска да се показва в нета  Rolling Eyes Сега, тая за пример мога ли да я ползвам  newsm78 как да се нагримирам...Аз няма де, но някой, който си няма хич, грам, никакво понятие от грим, може пък да й "повярва".
Аз от известно време не съм си взимала нищо и направо ме сърбят ръчичките...

Ами тя девойката прави грима на моделите от ревюто на Viktor & Rolf (според заглавието), тоест артистичен грим за сцена, а не ежедневен грим  Peace

# 208
Аз съм изключително доволна от стъклените пили. Имам на Перфект, беше около 4-5 лв, изпускала съм я на килима, но е здрава. Забелязах, че откакто я ползвам почти не ми се цепят ноктите, а това за мен си е цяло чудо.  yes

# 209
Взех си стъклена пила точно защото четох, че с нея се разслояват по- малко ноктите. Дано да е вярно. А това с лесното чупене би било проблем. Но ако има добър ефект върху ноктите ми ще внимавам да не я изтървам.

Общи условия

Активация на акаунт