Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 502
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Скоро си купих на Есенс ББ крема :

Някой друг ползвал ли го е , да каже впечатления , защото моите изненадващо не са добри Thinking
Сравнително гъсто е и трудно се нанася ( но това може да е защото съм свикнала на течно ББ ) , мирише странно , и нанесено самостоятелно имам чувството че кожата ми е страшно мазна и лепкава:thinking: С пудра става , но аз не обичам да слагам пудра. Тц , ще си търся друго ББ

# 271
Мацата, Мишчица, чакам да се оцветите и да споделите има ли ефект?  bouquet

# 272
Днес бях в ДМ в Пловдив до Гранда и на входа до брошурите имаше инфо с  5 или 6промоции 1+1, важат до 03.07. Имаше спирала на Римел 1+1 за 9 и нещо (не запомних коя), на паста за зъби на Дентал за около 4 лв, някакви самобръсначки 1+1 за около 2лв, и лак на Габрини 1+1 = 1.49. Аз лично се възползвах от последната Wink
Мисля,че във всеки ДМ ще има такава оферта Wink

# 273
Днес бях в ДМ в Пловдив до Гранда и на входа до брошурите имаше инфо с  5 или 6промоции 1+1, важат до 03.07. Имаше спирала на Римел 1+1 за 9 и нещо (не запомних коя), на паста за зъби на Дентал за около 4 лв, някакви самобръсначки 1+1 за около 2лв, и лак на Габрини 1+1 = 1.49. Аз лично се възползвах от последната Wink
Мисля,че във всеки ДМ ще има такава оферта Wink
Скрит текст:
Скрит текст:
Peace

Аз съм доволна от очната линия на Есенс, по нищо не отстъпва на Loreal и други по-скъпи, които съм пробвала:
Скрит текст:

# 274
Благодаря  Hug

# 275
Здравейте Момичета,
Моля Ви да споделите мнения за това детско спрейче...

Моя малък мъж така се изрина от плажа ... и май аз съм виновна, че ползвахме лосиона от миналата година ... в срок е, но ... newsm78 newsm78 newsm78 а и слънцето беше много силно. Миналото лято отново ми направи такъв обрив но в къщи на двора, педито каза че няма нищо притеснително ...  Embarassed Embarassed Embarassed
Питала съм и в друг форум за българска козметика... но като, че ли не бих избрала българското в случая  Rolling Eyes

# 276
Здравейте! Искам да попитам някой ползвал ли и има ли мнение за базата за фдт My base на Essence?
Скрит текст:

# 277
  • София
Здравейте Момичета,
Моля Ви да споделите мнения за това детско спрейче...

Моя малък мъж така се изрина от плажа ... и май аз съм виновна, че ползвахме лосиона от миналата година ... в срок е, но ... newsm78 newsm78 newsm78 а и слънцето беше много силно. Миналото лято отново ми направи такъв обрив но в къщи на двора, педито каза че няма нищо притеснително ...  Embarassed Embarassed Embarassed
Питала съм и в друг форум за българска козметика... но като, че ли не бих избрала българското в случая  Rolling Eyes

Лосиона може да е в срок, но компомемтите, които се иаползват за слънезащини фатори - много бързо им минава срока.

# 278
Здравейте! Искам да попитам някой ползвал ли и има ли мнение за базата за фдт My base на Essence?
Скрит текст:

Аз имам- странен оранжев цвят, почти отблъскващ като се напомпа/с помпичка е/.Иначе на лицето не е толкова зле, изравнява тена, като че ли озарява, но не е за топло време.Или аз съм със смесна кожа и лъсвам много бързо.С две думи, слагам я когато ходя на пазар Laughing и отгоре леко пудра или ВВ, за няколко часа не е зле.Но не бих опитала пак.

# 279
  • София
Някой ползвал ли е новите шампоан и балсам на Balea с UV защита? Или тези с кокос? На етикета пише, че и те са със защита. Доволни ли сте?

# 280
Някой ползвал ли е новите шампоан и балсам на Balea с UV защита? Или тези с кокос? На етикета пише, че и те са със защита. Доволни ли сте?
Балсама с кокос ми е любим, супер лесно си разресвам косата, не ми тежи, става мека но не прекалено, и е доста икономичен според мен. Шампоаните не бих хвалила толкова...

# 281
  • София
Мерси, deriel!
А ти с каква коса си?
Аз пробвах маската от новата серия на Balea и ми хареса, но тя стига само за един път, а голяма разфасовка няма, за съжаление.

# 282
Мерси, deriel!
А ти с каква коса си?
Аз пробвах маската от новата серия на Balea и ми хареса, но тя стига само за един път, а голяма разфасовка няма, за съжаление.
Тънка, гъста и боядисана, не е изтощена Simple Smile

# 283
  • София
Благодаря!
И моята е такава, без боядисана. Взех го, утре ще го пробвам. Simple Smile
Взех и този душ гел, който ухае страхотно на ананас.
Скрит текст:

# 284
За кой балсам и шампоан с кокос говорите ? Blush А също - шампоаните за след слънце,тези,които си ги взеха пробваха ли ги да кажат как са .
Момичета,назад в темата някой похвали дезодорант без алуминий,ако може снимка . А аз ще похваля дезодоранта на Гарние без парабени . Доволна съм,траен е ,не оставя бели следи.

Общи условия

Активация на акаунт