Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 481
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Относно балсама с кокос- за този става дума:
Скрит текст:

А за тази серия за след слънце, аз пробвах маската. Тази, която е в малко пакетче и стига за едно ползване. Аз съм доволна от нея.
Скрит текст:

Ако някой е пробвал и 2 в 1 шампоан+балсам от същата серия, моля да сподели. Simple Smile

А някой пробвал ли е нещо от серията "More Blond"? Какви са ви впечатленията?
Скрит текст:

# 286
Здравейте,аз си взех шампоана+балсам с UV защита.За сега ми харесва,косата остава с лек обем,но не суха,блясък и е мека.Мисля да взема и олиото и маската.Оптималното на серията смятам,че ще се покаже при ползването на продуктите в комбинация. Peace

# 287
Момичета,благодаря   bouquet
Радостна, от тази серия съм ползвала за руса коса    http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … lond-shampoo.html    , след шампоана косата в корените стоеше като намазана с нещо ,като мазна и неизмита,иначе балсама е приятен .

# 288
  • София
А тези, които си използвала, изсветляват ли косата след продължителна употреба? За серията "More Blond" пише, че имат такъв ефект.

Благодаря   bouquet

# 289
Тъкмо сега четях за "More Blond",че я дават изсветляваща серия , а тази,която аз ползвах според мен си е просто  шампоан и балсам за руса/изрусявана коса .

# 290
Млякото за коса с кайсия още ли се продава, ето това:

http://2.bp.blogspot.com/_WOEcdDMZOyo/TGVi2fKByVI/AAAAAAAAAuM/-i … 1600/DSC02375.JPG

Или вече има само от това с манго? И всъщност каква е разликата между двете?

# 291
Не съм виждала с кайсия. Трета бутилка с манго започвам и съм много доволна, макар че не обичам аромата на манго в никой продукт и на плод също, но пък е страхотно маслото.

# 292
Не съм виждала с кайсия. Трета бутилка с манго започвам и съм много доволна, макар че не обичам аромата на манго в никой продукт и на плод също, но пък е страхотно маслото.

За какво се ползва това мляко ?

# 293
  • Бургас

Аз го нанасям на влажна коса, но в краищата, тъй като косата ми се омазнява бързо и разресвам. Не съм видяла кой знае какъв ефект от млякото, а и уханието на прасковки не се задържа дълго.

# 294
Моята коса е много "въздушна" и къдрава. Ако не сложа нещо такова, ставам като глухарче. Laughing А с този крем стои по-тежка, къдриците са оформени супер и само с едно намокряне и намачкване мога да не си мия косата и три дни и пак изглежда добре.

# 295
Благодаря ви Simple Smile

# 296
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Аз го нанасям на влажна коса, но в краищата, тъй като косата ми се омазнява бързо и разресвам. Не съм видяла кой знае какъв ефект от млякото, а и уханието на прасковки не се задържа дълго.

Нещо като балсам без отмиване.Аз също не останах впечатлена.Майка ми е със суха коса и много го харесва обаче.

# 297
Момичета, нещо за "мокър ефект" на косата?

# 298
Ползвали ли сте слънцезащитната серия на Alverde? Доволни ли сте?
Скрит текст:

# 299
Мерси  Simple Smile
Значи ще пробвам мангото, предполагам че разликата е само в ароматите, дано не греша.

Общи условия

Активация на акаунт