Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 398
  • 753
  •   2
Отговори
# 375
Ох, тези кремчета на Алверде май не стават...моят е с Алое Вера за моя тип кожа...тц, не е моя крем...

Ползвам с годжи бери, на мен също не ми допадна, идва ми малко тежък, определено не е моя крем.

Аз зимата ползвах един техен за много чувствителна кожа с жожоба и бях страшно доволна - измазах 2 тубички, обаче за лятото ми идва по-плътен от необходимото.

Виждам, че и Балеа имат серия Ultra sensitive - дали някой ги е ползвал?

# 376
Ох, тези кремчета на Алверде май не стават...моят е с Алое Вера за моя тип кожа...тц, не е моя крем...

Ползвам с годжи бери, на мен също не ми допадна, идва ми малко тежък, определено не е моя крем.

И аз си купих с годжи бери - дневния и нощния. Споделям напълно мнението ти, за зимата може би биха били добре, но за лятото са тежички Simple Smile

# 377
на мен този крем за чувствителна кожа ми изсушава кожата,за лятото може и да стане за матиране Simple Smile

# 378
Тъкмо се чудех какво кремче за лице на Алверде да си харесам за сега за лятото , но се разубедих , щом казвате че са тежки. Ще ги оставя за зимата.
Ей тук си снимах нещата на Есенс , Балеа , Алверде , Катрис , купени през последните месеци - https://www.youtube.com/watch?v=Pt4AJSHl2Hk&hd=1

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 13:43 от Палечка89

# 379
Здравейте, аз имам един малко по-странен въпрос,
знаете ли фон дьо тен, който да е подходящ за детска кожа? Става въпрос за едно петънце на брадичката, което майката иска да прикрие.

# 380
  • Sofia
Здравейте, аз имам един малко по-странен въпрос,
знаете ли фон дьо тен, който да е подходящ за детска кожа? Става въпрос за едно петънце на брадичката, което майката иска да прикрие.

Да прикрие за малко или по принцип да прикрива?  newsm78

# 381
Не зная точно ,тя ме попита и аз се сетих да пиша тук.

# 382
  • Sofia
Ако е за малко (за снимки или нещо такова) да вземе нещо минерално. Ама изцяло минерално, без химия вътре. Обикновено са прахообразни, но ако се нанесе с влажен тампон или апликатор си става като кремче. Ще свърши работа  Peace
Едва ли е за нещо всекидневно, но ако е така, аз не бих слагала нищо такова на дете Wink

# 383
Никой не каза нищо за мозаечната пудра на Essence и аз си я купих днес. Ми харесва ми. Grinning

# 384
  • Varna
Палечка89 много хубаво клипче. Сподели за шампоана и балсама след като ги пробваш.  Peace

# 385
Ще споделя Peace Simple Smile

# 386
  • Стара Загора
Аз имам шампоана и балсама. Харесва ми как миришат. Може и да ми се струва, но след употребата им косата ми май изглежда по-лъскава и не е толкова суха в краищата. За цената си ми харесват.
От показаните неща в клипчето имам и балсама за устни Захарна целувка - мирише много хубаво, но за мен е сухичък, нямам проблем с устните, но обичам балсамчетата да са малко по-мазнички.
Топ лакът на Golden Rose си го взех преди време и мисля скоро да замине в боклука, защото до сега съм си го слагала 3 пъти върху различни лакове и на следващия или по-следващия ден лакът се е напукал под него. С други топ лакове (например на Perfect) това става след около седмица върху ноктите ми.

# 387
  • Варна
Никой не каза нищо за мозаечната пудра на Essence и аз си я купих днес. Ми харесва ми. Grinning

Не е ли с доста шимър? Няколко пъти я пробвах и накрая си взех подобна на Катрин Арлей.

Скрит текст:

# 388
Не. И аз мислех, че е като пробвах на ръка от тестера, който впрочем е и доста по-мазен от самата пудра, но всъщност на лицето не е.

# 389
Здравейте!   bouquet

За да се използва намаление от 20 % при рожден ден на дете, необходимо ли е да е с мен или само актът му за раждане е достатъчен?

Общи условия

Активация на акаунт