Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 410
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Какъв продукт ще ми препоръчате за термозащита на косата?  Flutter

# 361
Здравейте Simple Smile
Някоя от вас знае ли дали и ако да кога ще пускат тази серия на Essence в България? http://www.essence.eu/bg/produkti/modni-serii/weiterleitung/tick … -to-paradise.html

пуснаха я за кратко и много ограничено
А в кои магазини си я виждала? Предполагам че е било в някое от Лилитата Simple Smile

# 362
не, в http://beautycosmetic.biz/
аз си взех спиралите за коса и пудрата
Скрит текст:
ако те интересува, провери какво е останало, защото имаше от глосовете, лаковете и сенките преди около 2 седмици, а май и още по една бройка от спиралите; пудра 100% нямаше и кaзаха, че няма да зареждат повече
http://beautycosmetic.biz/advanced_search_result.php?keywords=es … rt=2a&page=14

# 363
не, в http://beautycosmetic.biz/
аз си взех спиралите за коса и пудрата
Скрит текст:
ако те интересува, провери какво е останало, защото имаше от глосовете, лаковете и сенките преди около 2 седмици, а май и още по една бройка от спиралите; пудра 100% нямаше и кaзаха, че няма да зареждат повече
http://beautycosmetic.biz/advanced_search_result.php?keywords=es … rt=2a&page=14
Мерси за отговора Simple Smile Жалко, аз точно пудрата си бях харесала най-много.

# 364
Хвърлила съм "око" на това, серум за гладка коса + термозащита
Скрит текст:

сега намерих това в сайта им
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 09:30 от deriel

# 365
Аз съм доволна от крема на Balea - Trend it up:
Скрит текст:
Peace

# 366
дами препорчайте ми продукт за защита от слънцето и бърз загар (нещо вече с по-слаб фактор на защита). също си търся и крем за след слънце. ако може да ми кажете и ориентировъчни цени  Rolling Eyes

# 367
За тези от вас, които издирват гел очната линия на Essence: Вчера имаше една черна и една лилава в DM на "Мария Луиза", а аз си купих лилава преди няколко седмици от Елитис в Халите, пак останали и намалени няколко бройки бяха. Моята не беше отваряна, съответно и консистенцията ѝ си беше супер, тези в DM не ги погледнах в детайл дали случайно някой не е решил да ги провери  Thinking

# 368
За тези от вас, които издирват гел очната линия на Essence: Вчера имаше една черна и една лилава в DM на "Мария Луиза", а аз си купих лилава преди няколко седмици от Елитис в Халите, пак останали и намалени няколко бройки бяха. Моята не беше отваряна, съответно и консистенцията ѝ си беше супер, тези в DM не ги погледнах в детайл дали случайно някой не е решил да ги провери  Thinking
В Елитис черните не струват. Аз се бях засилила с една, но докато чаках на касата я видях, че е почти изсъхнала вътре, а и лепенката й видимо беше пипана. Прерових и другите, все такива бяха.

Момичета, да питам, дали Алверде или Балеа имат някакъв крем за зачервяне на лицето?
Вчера си взех този на Алверде за чувствителна кожа, но май няма да се разберем:
Скрит текст:

# 369
За тези от вас, които издирват гел очната линия на Essence: Вчера имаше една черна и една лилава в DM на "Мария Луиза", а аз си купих лилава преди няколко седмици от Елитис в Халите, пак останали и намалени няколко бройки бяха. Моята не беше отваряна, съответно и консистенцията ѝ си беше супер, тези в DM не ги погледнах в детайл дали случайно някой не е решил да ги провери  Thinking
В Елитис черните не струват. Аз се бях засилила с една, но докато чаках на касата я видях, че е почти изсъхнала вътре, а и лепенката й видимо беше пипана. Прерових и другите, все такива бяха.
Значи аз съм имала късмет с лилавата - имаше си стикер от вносителя, който беше залепен точно на винта и по него си личеше, че бурканчето не е било отваряно. Когато стигнах до касата я отворих пред продавачката, за да се уверя, че всичко ѝ е ок и си беше супер - така, както трябва да изглежда една нова гел линия  Peace

# 370
Ох, тези кремчета на Алверде май не стават...моят е с Алое Вера за моя тип кожа...тц, не е моя крем...
Червилата на алверде много сухи ми идват...
Купих си део спрей с праскова и кокос, много е хубав.
Да похваля и стик червилото на Есенс, много приятна текстура и хубав розов цвят си избрах  Wink

# 371
Аз ползвам едно червило на алверде от Коледа насам и съм влюбена в него, може би най-хидратиращото ми червило след lancome l'absolu  Heart Eyes  Цветът е "моите устни, но по-добри", а сега когато имам малко тен седи нюд, изглежда нещо подобно:
Скрит текст:
Peace

# 372
Аз да похваля кремът за оформяне на къдрици(кръглия флакон в дясно) от оранжевата серия за къдрава коса на Балеа. За разлика от течността от същата серия, той е добър. Много хубави къдрички ми сътвори Flutter Малко повече утежнява косата от този с манго, но мирише по-хубаво и придава обем.

Кажете нещо за пудрата мозайка на Есенс, моля!

# 373
На мен единствено гел ми прави хубави къдрички. Косата ми е нито права, нито къдрава - тип глухарче  Crazy

# 374
Ох, тези кремчета на Алверде май не стават...моят е с Алое Вера за моя тип кожа...тц, не е моя крем...

Ползвам с годжи бери, на мен също не ми допадна, идва ми малко тежък, определено не е моя крем.

Ще си взема на Балеа като го свърша.... но се чудя дали да е от серията с Q10 или от тези с клетките. Помня, че сте хвалили околоочния newsm78

Общи условия

Активация на акаунт