Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 442
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,тази прозрачна пудра преди обикновената пудра или след нанасянето и се слага ?

# 346
Момичета,тази прозрачна пудра преди обикновената пудра или след нанасянето и се слага ?
Как преди или след?
Само една пудра се ползва - или прозрачна (каквато ми е нужна на мен), или ако не ползваш ФДТ - само покривна пудра. Тъй като аз ползвам ФДТ, за да го матирам и "запечатам", искам отгоре да сложа само прозрачна пудра, която задържа цвета и контролира омазняването в Т-зоната. Впрочем, пудра не се слага на цялото лице, именно, защото стои брашнено отстрани на бузите, а само в Т-зоната.

# 347
  • София
Момичета, не забравяйте, че много е важно какъв крем има под пудрата. Ако пудрата е с матиращ ефект, но сте сложили по-мазен крем, няма как да се получи матиращия ефект на пудрата. Simple Smile
Тук доста дами споделиха, че са доволни от пудрите на Алверде - матираща, безветна.

# 348
Ясно,Благодаря ви Simple Smile

# 349
От близо 3 месеца ползвам прозрачната прахообразна пудра на Alverde. На цвят изглежда розова, но си е напълно transparent, така и пише. Матира много леко, без да оставя какъвто и да е брашнян ефект и някак си озарява, поне при мен. Сутрин я нанасям с четка, а през деня - с приложеното пухче  Peace

# 350
те изобщо нямат тестери  Laughing
Shocked

И ко праим? Питах те и преди, но считай че на мига забравих... Ти кой номер ползваш, щото си достатъчно бяла за сравнение с моята кожа. Laughing Hug
И въобще, дай идея за друга пудра (даже не знам как се казва - компактна или минерална, имам предвид да не е прахообразна), която е прозрачна, полупрозрачна... Rolling Eyes

не знам  Rolling Eyes

ползвам по принцип #1 /и съм ползвала няколко броя вече/, но гледах в нашия дм, че имаше и тъмни бройки #1 /по-тъмни от #3/, и светли /най-светли/ - вероятно е въпрос на партида /колко бира е пил немецът преди да забърка казана с пудрата/; тази година още не съм купувала, но знаеш колко съм бяла - просто бих избрала най-светлия нюанс на око независимо от номера  Laughing

# 351
Аз на Мейбелин Афинитон харесвам и фондьотена и пудрата,а сега си купих пудра на Буржоа healthy balance и страшно ми харесва,текстурата е много мека,сякаш леко кремава седи но си е пудра и наистина матира за дълго време кожата.Но не е безцветна

# 352
доста матираща, компактна и бюджетна полупрозрaчна пудра, za която се сещам, е тази на Мис Спорти
но тя е наистина е много матираща и е малко по-едро смяна отколкото ми харесва

нещо по-скоро забавно отколкото полезно  Wink

# 353
Купих си дамска пяна за бръснене:
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/beauty/enthaarung/147 … ea_rasiergel.html
Мирише ми на Лайт Блу. Преди съм взимала с кокос. Няма реакции, доволна съм. Чудех се дали имат лосион за тяло от тази серия... newsm78

# 354
  • Стара Загора
Има успокояващ крем след епилация за всеки тип кожа: http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … de-hautcreme.html

# 355
  • Варна
Вчера и аз най - после използвах яйцето на Ебелин. Като цяло ми хареса как се нанася фон дьо тена, но като гледам колко фон дьо тен отиде....ако всеки път нанасям с него ще се разоря Shocked Rolling Eyes

# 356
Отива ми една идея повече количество и преди писах. Много слагате. На яйцето има достатъчно ФДТ. Количеството точно от помпичка(толкова колкото "изплюва" флакон с помпичка) и половина ми е достатъчно за цялото лице и шията. Преди си спестявах половинката, сега я добавям защото смесвам две части от един цвят и една от друг.

# 357
  • София/Горна Оряховица
С каквото и да работя, винаги използвам еднакво количество фдт. Дори с пръсти използвам доста повече.

От фдт-на ми на Римел с помпичка - около половин изпомпване ми стига за перфектно покритие на цялото лице - с гъбка, яйце или четка.

Но в крайна сметка аз търся изравняване на тена, не толкова някакво велико покритие  Rolling Eyes .

# 358
Здравейте Simple Smile
Някоя от вас знае ли дали и ако да кога ще пускат тази серия на Essence в България? http://www.essence.eu/bg/produkti/modni-serii/weiterleitung/tick … -to-paradise.html

# 359
Здравейте Simple Smile
Някоя от вас знае ли дали и ако да кога ще пускат тази серия на Essence в България? http://www.essence.eu/bg/produkti/modni-serii/weiterleitung/tick … -to-paradise.html

пуснаха я за кратко и много ограничено

Общи условия

Активация на акаунт