Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 480
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Нови придобивки Simple Smile Нощен и дневен крем Alverde Anti-Aging
Скрит текст:

# 301
Моята коса е много "въздушна" и къдрава. Ако не сложа нещо такова, ставам като глухарче. Laughing А с този крем стои по-тежка, къдриците са оформени супер и само с едно намокряне и намачкване мога да не си мия косата и три дни и пак изглежда добре.

Аз също съм с такава коса и това мляко ме спасява. Имам това с кайсията и съм доволна  Peace

# 302
Да споделя положително мнение за крема за крака на балеа с лимонена трева и мента:

Много лек и освежаващ, попива идеално без да оставя мазни следи, има лек охлаждащ ефект и много свеж цитрусов аромат  Heart Eyes
Супер доволна съм и от кристала против изпотяване на балеа, ползвам го от няколко месеца, но чаках да станат големите жеги и не мислех, че ще издържи, но за моя изненада съм много доволна  Peace

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 11:26 от cherry22

# 303
Какво ще ми препоръчате за след епилация(примерно на другия ден)?

# 304
Какво ще ми препоръчате за след епилация(примерно на другия ден)?

При мен успокоява. Мирише приятно и омекотява кожата  Simple Smile

# 305
  • Стара Загора
И аз го имам това кремче. Ти кога се мажеш с него? Аз се мажа малко след епилация, но май точно след епилация не трябва да се нанася нищо, или се бъркам?

# 306
Мажа веднага след епилация. Малко пощипва, но бързо минава. Боли ме след епилация, а кремето ми успокоява. Е, червените точки неуспява да премахне изцяло  Wink

# 307
В ДМ лакчета Gabrini  на промоция-две за 1,50 лв Grinning

# 308
  • Стара Загора
Да, аз в понеделник се сдобих с 4 лакчета. Иначе има и други промоцийки - 2 на цената на едно. Който не ги е видял може да ги види на стр.19, inagsv ги е публикувала.

# 309
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
И аз го имам това кремче. Ти кога се мажеш с него? Аз се мажа малко след епилация, но май точно след епилация не трябва да се нанася нищо, или се бъркам?

Малко извън темата.След епилация - термална вода и някакво масло, последно ползвам кокосово.Много съм доволна.
Много съм доволна и от балсама за устни на Sun dance, както и другите им слънцезащитни продукти. Балсама
тук

# 310
  • Стара Загора
В DM не съм виждала балсами за устни на I love...  Rolling Eyes Имам чувството, че в нашите DM магазини (Стара Загора) новите неща идват много бавно... то си е така де... Като си харесам някой нов продукт, който споменавате във форума, отивам да го търся и го няма, идва много след това.

# 311
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
В DM не съм виждала балсами за устни на I love...  Rolling Eyes Имам чувството, че в нашите DM магазини (Стара Загора) новите неща идват много бавно... то си е така де... Като си харесам някой нов продукт, който споменавате във форума, отивам да го търся и го няма, идва много след това.

От няколко месеца поне в ДМ има продукти на I Love... Направо ги питай като ходиш там, може да не си ги видяла. Във Варна ги има.  Peace

# 312
Ползвали ли сте това чудо Simple Smile и ако да дайте отзиви

# 313
  • София
Скрит текст:
Ползвали ли сте това чудо Simple Smile и ако да дайте отзиви

Питай в темата за целулит. Simple Smile

# 314
Някоя от вас ползвала ли е бронзиращата пудра за блондинки на Еssence ? Направиха ми впечатление, но не знам коя да си избера. Видях, че има 2 вида.

Общи условия

Активация на акаунт