Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 364
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
Някой им ли представа каква е цената на този лосион ?

И кой от двата - него или този лепне по-малко?

За чувствителна кожа според вас по подходящият е...? newsm78

# 541
Ето ревюто на втория (в него има линк и към първия):
http://maquilab.blogspot.com/2013/07/balea-med-15-urea-body-milk-150-more.html

Ако е за чувствителна кожа, този с 15% е опцията, но пък той лепне... Peace

# 542
  • Стара Загора
Ето ревюто на втория (в него има линк и към първия):
http://maquilab.blogspot.com/2013/07/balea-med-15-urea-body-milk-150-more.html

Ако е за чувствителна кожа, този с 15% е опцията, но пък той лепне... Peace

Да, от твоето ревю гледаме. Laughing Една приятелка е с много суха и чувствителна кожа и пита кой от двата лепне по-малко, за да вземе него. Но пък, ако този с 15 % е по-добър ще прежали това. Peace

# 543
  • най-шареното място
5% овлажнява прекрасно, не лепне, като мляко попива. Особено за лято и ако не е неподдържана или сцепена кожа 15% вероятно ще е много/

# 544
Ако проблемът със сухотата е сериозен, мисля, че по-добре е 15%-овия. Той е и специално за чувствителна кожа, но моята не е такава, така че не мога да кажа дали има разлика в това отношение.  Но пък 5%-овият е далеееч по комфортен за ползване Simple Smile Той е и доста по-добър като цена/количество...

# 545
Здравейте,
някъде бях чела,че в ДМ или Лили има серум за мигли.Бихте ли ми казали в кой от двата магазина го има.Ако може да ме ориентирате за цена  и най-вече тези дето са го пробвали да споделят мнения.
Благодаря предварително!
В тази тема бях чела, че серумът на Mavala се продава в Лили на цена от 27 лв.
Аз съм го ползвала, но ефект при мен нямаше  Peace

Благодаря!

# 546
Малко не е по темата,но серумът за мигли който на мен ми подейства и то доста е на Тианде,също е на такава цена около 27лв беше аз го бях взела на промоция със спирала,която също между другото е страхотна.А бихте ли ми казали някой ББ крем от ДМ, от който да не сте просто "доволни", а да отговаря горе долу на критерий нежно гладко лице с уеднаквен тен,без ефект на маска,т.е. съвсем незабележимо да стои на лицето,но същевременно да изравнява тена и да има UVA/ UVB защита. А има ли в ДМ СС крем ?

Аз имам ББ на Грние-този за смесена кожа и на мен лично ми харесва,защото играе ролята на лек ФДТ,именно колкото да изравни тена и матира,но на мен светлият цвят ми тъмен и за жалост не го ползвам.С 20-ти фактор е  Grinning

# 547
В софийските ДМ-и продават ли се пак слънчеви очила, както предишни години?

Продават се  Peace
Мерси Simple Smile

# 548
  • Sofia
Момичета, хубава ли е тази палитра?

Трайни ли са?

# 549
А това масло за тяло с пъпеш как е за нанасяне? Попива ли бързо, бях прочела, че е за много суха кожа...а аз искам да попива бързо...
Имам маската на Балеа с минерали от Мъртво море (или нещо такова), но не съм я ползвала.
Сенки на Катрис съм взимала от тези с по 2-та цвята, в сиво и в зелено. Страхотни цветове, покривност, за трайност- не знам...аз не ползвам база все още и в края на деня сенките ми вече почти ги няма. За тези бих казала, че са по скоро трайни. Такава палитра не бях виждала, добре изглеждат  Peace

# 550
А това масло за тяло с пъпеш как е за нанасяне? Попива ли бързо, бях прочела, че е за много суха кожа...а аз искам да попива бързо...
Попива и е много ефирно - както като аромат, така и като консистенция. Като е обозначено като "масло", не си представяй нещо мазно и плътно, напротив. Приятно е много и най-хубавото е, че има кутийки по 50 мл. Ако не ти хареса, няма да го повтаряш. Peace

# 551
Попива и е много ефирно - както като аромат, така и като консистенция. Като е обозначено като "масло", не си представяй нещо мазно и плътно, напротив. Приятно е много и най-хубавото е, че има кутийки по 50 мл. Ако не ти хареса, няма да го повтаряш. Peace

Дам хубаво и лекичко е, аз имам малката кутийка, но определено ще се купя и голямата  Party

# 552
Ммм мерси, едвам ме навихте както се казва.Бижу, точно това ме отказа да го купя преди време...
Мерси!
Че този боровинковия на Дева лосиона за тяло ми вмирисва памучните дрехи за спане ужасно...чудя се от какво може да е  newsm78 Та, ще го уволнявам и него  Crossing Arms

# 553
  • Варна
Утре в Лили ще има -20% на лосиони за тяло, чудя се какъв да си взема. Тяхната марка Velnea хубава ли е?

# 554
Утре в Лили ще има -20% на лосиони за тяло, чудя се какъв да си взема. Тяхната марка Velnea хубава ли е?
Кремовете за ръце влизат ли в тази категория, или за тях има отделно намаление?

Общи условия

Активация на акаунт