Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 344
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • Стара Загора
Имам тази маска от няколко седмици, но не съм я пробвала още. Имах преди една друга с неща от Мъртво море, пак в пакетче беше, и първите минути, нанесена на лицето, се усещаше парене. Според мен не е развалена, а такова й е действието и цветът. Може да си с по-чувствителна кожа и затова да не понасяш паренето. 

# 526
В софийските ДМ-и продават ли се пак слънчеви очила, както предишни години?

# 527
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
При мен почти всички маски на Балея щипят, което ми е супер неприятно и се отказах да ги ползвам.Обаче душ-геловете и лосионите са им страхотни.

# 528
  • Стара Загора
Особено лимитираните серии с някакви плодове или други аромати  Heart Eyes
И от шампоаните им съм доволна, най-вече от този с череша за обем. Скоро си взех този с боровинки за всекидневна употреба, но не съм го пробвала още.

# 529
В софийските ДМ-и продават ли се пак слънчеви очила, както предишни години?

Продават се  Peace

# 530
  • София
Според мен, това "щипане" по кожата от маската идва от състваките в нея. И по-точно, от солите.

# 531
Измиващ гел за лице с витамини с почистващо и освежаващо действие - Balea young soft & care (розова опаковка). Взимам го за трети път и вече няма парабени в състава. На Alverde измиващите гелове не ми допаднаха, нито този с кал, нито с водорасли, нито пък детския с маргаритки.

Averde - масло за тяло - пъпеш. Ароматът е много лек и почти не се усеща.

# 532
  • Варна
Аз днес пробвах този като маска и не ми щипеше.Ок е.Допадна ми първо  пилинг ,после маска Simple Smile

И да ви питам за хубаво кремче за крака?Предложете нещо ,че моя свършва,а и без ментол -не понасям това изтръпване Crossing Arms

# 533
И аз го имам това 3 в 1 , ползвам го само като пилинг, че като маска няма кой знае какъв ефект.

Имам и маслото с пъпеш на Алверде, идеално е за напукани пети  Naughty

# 534
Бижy, аз не твърдя, че не съдържа алуминий, а че големината на молекулата е различна и от там пенетрацията в кожата, така поне съм чела. Казват, че тази в стипцата е твърде голяма, за да проникне през кожата, но  въпросът бил спорен..

Щипането и затоплянето от маската са за да може да подейства за указаното кратко време. Аз съм доволна от маската с кал от мъртво море, добре почиства при мен  Peace

Последна редакция: пн, 15 юли 2013, 08:24 от cherry22

# 535
В ДМ в Хаджи Димитър имаше едно стелажче където всичките изложени  неща бяха драстично намалени, пяната за вана детска от големите размери една синя такава беше 2 лв, свещи чаени 3 кутийки 2.99 и много разни такива като си бяха в срок на годност дори до 2014 защо ли ги разпродават.

# 536
Последни бройки, няма да ги зареждат повече...

# 537
Здравейте,
някъде бях чела,че в ДМ или Лили има серум за мигли.Бихте ли ми казали в кой от двата магазина го има.Ако може да ме ориентирате за цена  и най-вече тези дето са го пробвали да споделят мнения.
Благодаря предварително!

Аз ,пак да попитам... Embarassed

# 538
  • София
Здравейте,
някъде бях чела,че в ДМ или Лили има серум за мигли.Бихте ли ми казали в кой от двата магазина го има.Ако може да ме ориентирате за цена  и най-вече тези дето са го пробвали да споделят мнения.
Благодаря предварително!
В тази тема бях чела, че серумът на Mavala се продава в Лили на цена от 27 лв.
Аз съм го ползвала, но ефект при мен нямаше  Peace

# 539
Малко не е по темата,но серумът за мигли който на мен ми подейства и то доста е на Тианде,също е на такава цена около 27лв беше аз го бях взела на промоция със спирала,която също между другото е страхотна.А бихте ли ми казали някой ББ крем от ДМ, от който да не сте просто "доволни", а да отговаря горе долу на критерий нежно гладко лице с уеднаквен тен,без ефект на маска,т.е. съвсем незабележимо да стои на лицето,но същевременно да изравнява тена и да има UVA/ UVB защита. А има ли в ДМ СС крем ?

Общи условия

Активация на акаунт