ВМ-НВХ - част 59

• 42 631
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
аз правя "пицета" Joy (умалително на пици Embarassed)
белят се на ленти,режат се на дебели шайби,посоляват се и се оставят известно време
изплакват се,подсушават се и се редят в тава
отгоре гарнитура по избор
-доматено пюре и настърган кашкавал
-чесън копър и кашкавал
-кайма и кашкавал
.....
пече се  :thinking:20 минути (никога не съм гледала Embarassed)

# 106
Може ли да помоля за някакви режимни идеи за патладжан  Praynig. Че имам 4 броя и се сещам само за пържен и на скара, а и двете не ми се щат   bouquet

Дани, аз много обичам кьопоолу.

# 107
Благодаря ви за идеите   bouquet
Преди малко попаднах на тази рецепта за майонеза с авокадо на Labrex. На някой може да е от полза.

# 108
Ех, и тази майонеза е с яйце, т.е. не бих посмяла да я изпробвам Embarassed Не ми се рискува със сурови яйца, честно казано. По блоговете гледам, че изобщо не се замислят - използват сурови яйца и за майонеза, и за кремове, и в кафето си слагат сурово яйце, и домашен сладолед със сурови яйца правят... Аз не смея.

# 109
  • в сърцата на децата <3
Яйцето спокойно се заменя с прясно мляко в съотношение мляко-олио - 1:2 всичко останало - като по рецептата. Аз правя само млечна, страх ме е с тия яйца да не разболея нещо малката...

# 110
Да, и аз правя млечна.

# 111
Привет момичета, при мен всичко е перфектно, ям си режимно, спортувам и се чувствам идеално , след 3 дни правя МЕСЕЦ Simple Smile

За патладжаните, в Гърция правят мммм вкусна мусака с патладжани вместо картофите! В по-диетичен вариант преди съм карала мама само да ги попарва или даже направо сурови да ги слага в мусаката, но като,че ли с пържените наистина става мнооооого вкусно! А наскоро за проба накарах мамето да ми опържи един патладжан в мас , ОООО такъв вкус невероятен, бях забравила....
Сега ме подсещате идния уикенд ще ходя да я видя и ще ми направи гръцка мусака:-)

За рожкова, пробвала съм като заместител на какаото, препоръчват го за кремчета за деца , аз почти не правя разлика във вкуса , и двата варианта са ми вкусни!

За суровите яйца, аз си правя кремче като за тирамису с кокосова сметана  250 мл и 2 яйца, разбити отделно белтъци и жълтъци и това прави 5 малки порцийки в дребни чашки и ...си хапвам на закуска! Не съм имала проблеми, въпреки ,че като дете няколко пъти се обривах от пастички....

Вчера си пробвах и джинджифилова лимонада, пийнах си за сега без лимонче, утре ще опитам и с лимонче!

Пробвах вчера и шоколадов мус от кокосова масло 1 л., сметана 100 мл и какао 1 л. и 3-4 капки стевия, също ми хареса!
 А , направих си и проба една шепа слънчогледови семки е 15 гр. , после премерих и люспите - хихи 10 гр. , та си хапнах за разкош .
Вчерашния разчет ми  М-77% , П- 17% , В-7% приблизително. Въглехидратките ми се вдигнала на 25% Simple Smile
Скрит текст:
ето какво хапване имах ммм http://www.fitday.com/app/journal/foods#02JUN2013-02JUN2013

На таблета ми изчезна кирилицата, пробвах кратко постче, но не го виждам! Трият ли го автоматично!?
Хубава седмица и хайде клин клин избива т.е мазнини -мазнини да топят! Simple Smile
М

# 112
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Еййййй, големи хуни сте Simple Smile Изписали сте сума и страници, човек да не насмогне да ви прочете направо Simple Smile

Аз съм режимна с малки изключения  Embarassed
Загубих се за известно време, т.к. яко ми се гадеше и се чудех дали не е от многото мазнини.
Да, ама не - присламчих се в редиците на Асос - бременна съм. Дойде ми като изневиделица (бях се отказала вече да се надявам за второ).
Четох, че няма проблем да съм си на този режим на хранене. Лошото е, че от почти всичко ми се гади Sad, та се чудя какво да ям изобщо през деня. Хубавото е, че наливам много, ама много вода. Айряна със сол също върви. По малко плодчета хапвам, но малко, за да спазя що-годе около 40 гр. въглени на ден.
Млечните обаче няма да стане да махна, т.к. май само от тях не се чувствам зле, но ще пробвам така. Скоро мисля да пробвам и рибка, да видим  newsm78.

За студен чай през лятото, т.к. в нас не се купуват безалкохолни освен ако нямаме гости, правя чай от босилек, мента и индрише, после прецеждам и подслаждам леко с мед. Ако имам лимони, слагам лимони, ако не - вит.Ц на прах - една супена лъжица на литър течност.

Джинджифил ползвам за гърлобол при мен и малкия в пропорции супена лъжица мед/чаена смлян джинджифил и давам по една чаена лъжичка, няколко пъти на ден.

# 113
  • София
Уха! maznislava честито!   bouquet
Много лека бременност, както и едно лесно раждане и здраво бебечте ти желая  Hug

# 114
maznislava, честито! Лека бременност, леко раждане и здраво бебе! Hug

Не ограничавай толкова въглехидратите, не е необходимо. Спазвай си режима, но си яж каквото можеш и ти се яде. В никакъв случай не е сега моментът за отслабване.

# 115
Maznislava ,
Честито! Всичко да мине по мед и маслоооооо!
Поздрави
М

# 116
maznislava,честито !!! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче Hug

# 117
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Благодаря ви много за пожеланията, момичета  smile3525
В никакъв случай няма да се лишавам ако нещо ми се преяде, но съм решила ако е лоша храна, да си кусвам само. Онзи ден дори минах покрай баничарница, в която правят прекрааасни закуски,  исках да видя дали ще ми се преяде, ама нъцки. Доритка от това много доволна  bowuu
Майките също съм инсруктирала - никакви тестени изкушения. Та надявам се да мине по-леко бремеността и да не се търкалям като миналия път  hahaha

Продължавам да ви чета, отърване няма  Joy

# 118
  • София
maznislava, поздравления и от мен!   Hug  Живи и здрави да сте и ти, и бебо!

Аз така вкусно си похапнах на обяд! Размазала съм се от удоволствие! Mr. Green Пъстърва със сметанов сос и копър и едно кремче със сурови яйца. Аз си купувам домашни и са супер пресни. Така че редовно правя и майонеза, и кремчета , и сладолед "Нуга". Когато яйцата са пресни и добре измити, не съм чувала някой да е имал проблеми. Дано и ние да нямаме! Praynig

Свалила съм 2 кг за 2-3 седмици! Дано така да продължавам, че имам още много да свалям...

Шоки, този леден шоколад много хубав! Мерси за идеята! Аз нали само за сладко мисля...

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 15:12 от *Миленски*

# 119
  • София
Ха! Simple Smile
Мазнислава, честито и от мен!
Аз акъл няма да ти давам, защото виждам, че се справяш доста по-добре от мен.
За моите последни две, три седмици бих искала да не си спомням никога, никога вече! За щастие всичко полека попреминава и започвам пак да се храня нормално и да се чувствам добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт