Ново правителство, нов късмет

• 940 944
  • 26 251
  •   1
Отговори
# 16 425
ли както всеки почитател на Буда, които не е с БМБ е със СЕРгея..ми писна ми вече...

Така са "десните" и "демократите".  Както казваше един държавен глава в недалечното минало "По въпроса за плурализЪма две мнения не може да има". Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 14:10 от Анонимен

# 16 426
Другари ! Дръжте се ! Малко остана свободата е наблизо на 1.1.2014 западна европа отваря трудовия пазар за българи,голяма част от тези протестиращи капиталистчета ще тръгнат към европа и българия ще остане на нас пенсионерите,циганите и попфолк селяндурите.Слава на БКП-КПСС вечна дружба
Те  в Европата ни чакат с отворени обятия, слагат ни  до едно дърво от което да берем  еврА, а до нас  чешма с мед и масло...
А, защото тука ни дундуркат, нали? Няма по-неоправдано същество в България от образования, работещ и редовно плащащ данъците си българин.  ooooh!
Вече почти нямам надежда, че нещо в тази държава, ще се оправи. Особено като гледам онези, дето днес ги изтърсиха на контрапротеста с еднаквите лозунги, еднакво изглеждащи и най-вероятно еднакво мислещи или по-точно НЕмислещи.  Прост народ = слаба държава. Ето затова, образователната ни система, ще става все по-неадекватна, защото електоратът трябва да е прост. Колкото по-прост, толкова по-добре. Sick

# 16 427
Ей такава помия и такова дебелоочие за тези 800хил за фермерите не съм видяла. Да лъжеш , че не си ги получил, аз се срамувам , ако послъжа за нещо малко, а Станишев лъже целия народ и те гласуват за него  Sick. не мога да повярвам. Такъв непукизъм , те даже не се срамуват, ББ поне е емоционален и показва чувства , при Станишев и Местан и това го няма , лъжа след лъжа ей не се засрамиха. Те всъщност си постигнаха тяхното, сега харчат, вземат парите и беж кво толко.... Щом има такива дето днес са дошли да ги подкрепят, аз тези хора ги и съжалявам де - те се нуждаят от тези пари, или работа или ходжата така е казал ....и какво ли не още. Ако в турските общности не се подчиниш и те отлъчи ходжата може и с камъни да те убият , да не говорим, че няма да говорят с тебе и ще си низвергнат.

# 16 428
Ей такава помия и такова дебелоочие за тези 800хил за фермерите не съм видяла. Да лъжеш , че не си ги получил, аз се срамувам , ако послъжа за нещо малко, а Станишев лъже целия народ и те гласуват за него  Sick.

Аз не съм чула какво е казал Станишев по този въпрос, но и аз знам със сигурност, че голяма част от фермерите не са ги получили. Може ли линк за изказването на Станишев? Интересно ми е дали е това, за което аз знам.

# 16 429
   А, то докато стигнат до фермерите ще има да почакат още. Получени са февруари месец, потвърди и Орешарски на дебатите току що. Стана  ясно, че тоя заем не се дължи на необходимостта от нещо ,което не е преведено, нито за да се плаща на бизнеса, нито за социални плащания, въобще тази сума така ще си седи за спокойствие на управляващите, "буфер" Outta Joint

Колкото до лИбовта на протестиращите към Бойко, биде мощно освиркан на влизане и той.
  Но той е хитър, сигурно ни плаща да го освиркваме.

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 14:19 от Iris04

# 16 430
Аз мойте приятелчета не съм ги чула  какво обещават, защото са вън от Парламента, ли както всеки почитател на Буда, които не е с БМБ е със СЕРгея..ми писна ми вече...

Аз се чудя какви приятелчета са ти, след като призовават към оставка и участват в протестите. Радан Кънев, например, беше цяла сутрин пред НС. И не, не за да целува Станишев.

А и - както казах - баничките на баба ти може и те да ги плащат, защото Освен ГЕРБ, и десницата яхнала протестите

Кой по-добре от Михов може да знае, че "...демонстрациите били овладени от "реформаторската десница”. От недоволството на хората се възползвали политическите сили, непредставени в Народното събрание."

# 16 431
Абе хора не сте разбрали Бойко ги взе януари от държавния резерв за да ги даде на фермерите , Брюксел ги бавеше, преведе ги след 20 дни и те ги върнаха в резерва . Сега оправданието на управляващите е трябва ни милиард да погасим тези пари от резерва
, а те отдавна са си там , и ББ затова попита да или не Орешарски, върнати ли са и защо баламосвате хората и Орешарски потвърди , че да.
Поне се видя с кой е Атака, между впрочем Волен беше ли или се скри като мишка под МАСАТА hahaha

# 16 432
Другари ! Дръжте се ! Малко остана свободата е наблизо на 1.1.2014 западна европа отваря трудовия пазар за българи,голяма част от тези протестиращи капиталистчета ще тръгнат към европа и българия ще остане на нас пенсионерите,циганите и попфолк селяндурите.Слава на БКП-КПСС вечна дружба
Както писаха по-горе никой не е примрял за нас.НО тогава тук кой ще работи и изкарва пари за пенсии,всякакви помощи+да връща милиарди дългове усвоени от олигарсите?

# 16 433
Казвам каквото мисля
не се насилвай ,да бъдеш оригинална

Виждаш ли - това имам предвид  Peace

Моля, не влизайте в тона на потребителки, на които явно им се плаща да се конфронтират.
Уведомила съм модератора.

Няма такава опасност, но благодаря  Hug
Ако може да посочиш с кой съм се конфронтирала и влезнала в конфликт,някой хора обичат измислици и дезинформации.
Мишона и Радост ,айде коментари по темата е не коментирайте мен.Явно като кажа нещо и ви заболи и почвате да ме нападате като оси всички ,но както сте разбрали ,мнението ви не ме вълнува и няма начин да се нервирам от  коментари по мой адрес.Доволна съм ,че сте се подразнили ,защото истината винаги боли Mr. Green

Изказвания тип Станишев са ми писнали ... не си оригинална вече или там на каквато се правиш.
А можеш да бъдеш сигурна, че съм информирала модератора точно по темата и за конкретни твои изказвания.

# 16 434
Щом има такива дето днес са дошли да ги подкрепят, аз тези хора ги и съжалявам де - те се нуждаят от тези пари, или работа или ходжата така е казал ....и какво ли не още. Ако в турските общности не се подчиниш и те отлъчи ходжата може и с камъни да те убият , да не говорим, че няма да говорят с тебе и ще си низвергнат...
Въобще не ги съжалявам. Съжалявам за онези 1 000 000 млади хора, които напуснаха България с еднопосочен билет. Не съжалявам и онези, прави и здрави мургави същества, които живеят като паразити. Работа у нас има колкото за целия китайски народ. Поразходете се да видите колко земя пустее. Ама нали е по-лесно паразитирането.... Sick #Cussing out

# 16 435
Те  в Европата ни чакат с отворени обятия, слагат ни  до едно дърво от което да берем  еврА, а до нас  чешма с мед и масло...
А, защото тука ни дундуркат, нали? Няма по-неоправдано същество в България от образования, работещ и редовно плащащ данъците си българин.  ooooh!
Вече почти нямам надежда, че нещо в тази държава, ще се оправи. Особено като гледам онези, дето днес ги изтърсиха на контрапротеста с еднаквите лозунги, еднакво изглеждащи и най-вероятно еднакво мислещи или по-точно НЕмислещи.  Прост народ = слаба държава. Ето затова, образователната ни система, ще става все по-неадекватна, защото електоратът трябва да е прост. Колкото по-прост, толкова по-добре. Sick

Да, това е начина да държат народа в зависимост ... комунистите отдавна са доказали, че не им трябват образовани и мислещи хора, те трудно се манипулират. Затова и образование е трагично.
Дотолкова са тъпи или по-скоро нагли, че не могат да видят, че с умни и интелигентни хора държавата може само да просперира и те могат да оберат дивидентите.

# 16 436
Работа у нас има колкото за целия китайски народ. Поразходете се да видите колко земя пустее. Ама нали е по-лесно паразитирането.... Sick #Cussing out

Не говори такива неща. Да пратиш някого да сади картофи е най-голямата обида Laughing

# 16 437
Работа у нас има колкото за целия китайски народ. Поразходете се да видите колко земя пустее. Ама нали е по-лесно паразитирането.... Sick #Cussing out

Не говори такива неща. Да пратиш някого да сади картофи е най-голямата обида Laughing

Щото всеки иска да работи меринджей.

# 16 438
Днес ми направи впечатление онази част от изказването на Местан, в която той каза, че не го притесняват протестиращите навън, а само онази част от тях, която скандира "Турците вън!". Та, нали това беше, точно електората на онзи политически субект Болен Лидеров с помоща на който вие сега управлявате. Аферим, ашколсун, машшала ефенди. Е, на това му се казва гьонсуратлък!
Все по-голяма погнуса изпитвам от нашите политици.  Sick

# 16 439
По-лошото е, че не виждам изобщо някога да се оправят тук нещата, нито за нас, нито за децата ни и техните деца.

Общи условия

Активация на акаунт