Ново правителство, нов късмет

• 941 076
  • 26 251
  •   1
Отговори
# 16 410
Не знам, по БНТ току що чух 130 с 11 от Атака, но може репортерката да се е объркала.

# 16 411
  • София
Прегласуваха, и тогава бяха 130

# 16 412
Не виждам за какво си уведомира модератора.
Аз пък влизам в тази тема веднъж на два-три месеца и все виждам MG18, която е в пурпурно червено, но ние трябва да се правим, че не забелязваме. Не, че имам проблем с политическата ориентация на потребителите, но все пак, нека и други да кажат, нека и други се вплетат в разговора. Не може един човек вечно да слага прът в развоя на разговорите. Много е дразнещо, дори за "само четящите". ПОстоянно някакви контра реплики, закачени за този и онзи. Че като няма какво ново да каже, по добр да помълчи, да чете другаде...Че така, де.

Именно по тази причина, де.

# 16 413
Въобще не ме интересуват тези алабализми за бюджет и заеми, но взех да се дразня от замръзналата държавна администрация. Искам да се срещна с някой народен представител, че да се оплача от безчинствата в една държавна агенция, защото на практика няма никакъв механизъм за противодействие, но уви не намирам информация за приемна или нещо такова. За какво въобще са кръстени "народен представител"? Освен да събера съмишленици и да организираме протест пред агенцията.  Tired

# 16 414
  • София
Протеста на интелигентните си тръгна отидоха на работа хората пък и по умния отстъпва.
Е как ще са отишли на работа,те нали това си работят -протестиращи Mr. Green
Тоя дето раздава кафе си е на заплата в ГЕРБ Mr. Green
...не само кафе, а банички и айран, бабетка, цял месец закусваше без пари за сметка на БМБ, заедно с други баби седесарки, се разхождаха по  хладничкото, хапнат и се  прибират. Да не бях го видяла лично в семейството си щях да кажа,че е БСПарска измислица... Laughing

# 16 415
  • Варна
Въобще не ме интересуват тези алабализми за бюджет и заеми, но взех да се дразня от замръзналата държавна администрация. Искам да се срещна с някой народен представител, че да се оплача от безчинствата в една държавна агенция, защото на практика няма никакъв механизъм за противодействие, но уви не намирам информация за приемна или нещо такова. За какво въобще са кръстени "народен представител"? Освен да събера съмишленици и да организираме протест пред агенцията.  Tired

По добре се срещни с арменския поп. Joy Joy

# 16 416

По добре се срещни с арменския поп. Joy Joy

Нали?  Mr. Green

# 16 417
Протеста на интелигентните си тръгна отидоха на работа хората пък и по умния отстъпва.
Е как ще са отишли на работа,те нали това си работят -протестиращи Mr. Green
Тоя дето раздава кафе си е на заплата в ГЕРБ Mr. Green
...не само кафе, а банички и айран, бабетка, цял месец закусваше без пари за сметка на БМБ, заедно с други баби седесарки, се разхождаха по  хладничкото, хапнат и се  прибират. Да не бях го видяла лично в семейството си щях да кажа,че е БСПарска измислица... Laughing

Що пък да не им плаща ДСБ? Нали протестите са организирани от партии, невлезли в парламента.

dmaria, радвам се и че бабата ти намазва от двайсетачките, които видях сутринта в кутийката при кафето. И аз пуснах една, не ми благодари, няма да оставим баба ти гладна я...

# 16 418
Другари ! Дръжте се ! Малко остана свободата е наблизо на 1.1.2014 западна европа отваря трудовия пазар за българи,голяма част от тези протестиращи капиталистчета ще тръгнат към европа и българия ще остане на нас пенсионерите,циганите и попфолк селяндурите.Слава на БКП-КПСС вечна дружба

# 16 419
  • София
Другари ! Дръжте се ! Малко остана свободата е наблизо на 1.1.2014 западна европа отваря трудовия пазар за българи,голяма част от тези протестиращи капиталистчета ще тръгнат към европа и българия ще остане на нас пенсионерите,циганите и попфолк селяндурите.Слава на БКП-КПСС вечна дружба
Те  в Европата ни чакат с отворени обятия, слагат ни  до едно дърво от което да берем  еврА, а до нас  чешма с мед и масло...

# 16 420
  • На земята, която е всъщност звезда.
Те  в Европата ни чакат с отворени обятия, слагат ни  до едно дърво от което да берем  еврА, а до нас  чешма с мед и масло...

Е, не ни чакат, но там и да просиш ще изкараш повече, отколкото тук с увеличението от 20-30 лв., което твоите приятелчета обещават.

# 16 421
  • Варна

Ще отиват ония, които не чакат някой да им слага на дървото. Тъй че баба ти да не тръгва. Naughty

# 16 422
Повечето на който им писна одавна са зад граница затова имаше подкрепа на протеста от целия свят то се вижда по гласуването на последните езбори Защо Станишко забави с два подаването на декларацията си за конфликт на интереси ? Не трябваше ли вече да са го глобили с 3.000 лв / най - малко / ? Какво са 3.000 лв за него в сравнение с ' онези ' 700.000.000 лв, които ' законно ' другарите си откраднаха от ' Кремиковци ' през 2005 - 2009 г. ? .

# 16 423
  • София

Е, не ни чакат, но там и да просиш ще изкараш повече, отколкото тук с увеличението от 20-30 лв., което твоите приятелчета обещават.
Аз мойте приятелчета не съм ги чула  какво обещават, защото са вън от Парламента, ли както всеки почитател на Буда, които не е с БМБ е със СЕРгея..ми писна ми вече...

# 16 424
Казвам каквото мисля
не се насилвай ,да бъдеш оригинална

Виждаш ли - това имам предвид  Peace

Моля, не влизайте в тона на потребителки, на които явно им се плаща да се конфронтират.
Уведомила съм модератора.

Няма такава опасност, но благодаря  Hug
Ако може да посочиш с кой съм се конфронтирала и влезнала в конфликт,някой хора обичат измислици и дезинформации.
Мишона и Радост ,айде коментари по темата е не коментирайте мен.Явно като кажа нещо и ви заболи и почвате да ме нападате като оси всички ,но както сте разбрали ,мнението ви не ме вълнува и няма начин да се нервирам от  коментари по мой адрес.Доволна съм ,че сте се подразнили ,защото истината винаги боли Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт