Ново правителство, нов късмет

• 940 799
  • 26 251
  •   1
Отговори
# 16 605
  • Neverland
Аз изтърпях управлението на Бойко Борисов, който според мен въобще не беше за тая работа и който пак според скромното ми непретендиращо за безпогрешност мнение направи много повече бели, отколкото позитивни неща. Съдя по отражението на управлението му върху собствения си джоб. Това беше и е моето мнение, но уважих избора на гласувалото за него мнозинство и го изтърпях.
Конфигурацията в момента в парламента показва, че повечето гласували не желаят Герб да управлява. Социологическите проучвания показват същото. Сериозна непредставена в парламента алтернатива на Герб на този етап няма. Може и да се появи по-нататък, сега я няма. Познавам доста интелигентни хора, не-цигани и не-пенсионери, които разсъждават по подобен начин. Но не са обладани от омраза, мислят прагматично, гледат си работата и затова и не намират за нужно да сипят огън и жупел по инакомислещите.
Демокрацията е избор на мнозинството без да се отнемат правата на малцинството. В момента малцинството иска да отнеме правото на мнозинството да види резултата от избора си. Ами това е всичко друго, но не и демократично.
newsm10 newsm10 newsm10

За всички т.нар."протестиращи" Laughing великата мантра да се изкефят :

Харе Кришна Харе Кришна
Кришна Кришна Харе Харе
Харе Рама Харе Рама
Рама Рама Харе Харе

видоизменена с ново звучене в крак с исканията на т.нар."протестиращи"
/цитат от нета/

" Харе Сорос,
Харе Сорос,
Сорос, Сорос,
Харе, Харе!!! "

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 17:01 от Ana Maria

# 16 606
  • На земята, която е всъщност звезда.
Демокрацията е избор на мнозинството без да се отнемат правата на малцинството. В момента малцинството иска да отнеме правото на мнозинството да види резултата от избора си. Ами това е всичко друго, но не и демократично.

Би ли посочила от къде черпиш информация кои са мнозинство и кои малцинство. Защото аз смятам, че мнозинството от българският народ иска оставка на сегашното правителство. 

Не съм Rima77, но да те попитам ти откъде черпиш твоята?Съвсем чистосърдечно.

От тук например:

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/07/15/2103699_nciom_60_iskat … ineta_oresharski/

Естествено, след като излязоха резултатите, Миков обяви, че закриват НЦИОМ. Нямали нужда от него. Преди 8 години имаха, сега нямат. Мноооого демократично, нали?

Впрочем, "случайните" контрапротестиращи със "случайния транспорт" също не бяха повече от 1000. Е, това ли е мнозинството? 

# 16 607
  • на брега на морето
Сестрата на Илияна Йотова, протеже или не, има необходимия ценз за заеманата длъжност.

Говорим не за ценз, а за шуробаджанащина. Или сигур само тя има този ценззззззззззззззззззззззззз

За сестрата на Еди-кой-си, чичо, леля и шурняковицата може и да си права, но това са единици, които също ги имаше и преди 4 години.И да, може да ги е имало и преди 8, и преди 12, но не омаловажавайте това като че ли нещата или по скоро греховете на тези не са били и на онези

Дойдохме си на думата значи.

# 16 608
  • София

Би ли посочила от къде черпиш информация кои са мнозинство и кои малцинство. Защото аз смятам, че мнозинството от българският народ иска оставка на сегашното правителство. 

От тук например:

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/07/15/2103699_nciom_60_iskat … ineta_oresharski/

погрешно място за търсене на информация. бих ти препоръчала официалния сайт на ЦИК с резултатите от проведените през май избори. там търси информацията за това колко хора подкрепят сегашната власт. и това е единствената информация, която има значение - до следващите избори.

# 16 609
Сестрата на Илияна Йотова, протеже или не, има необходимия ценз за заеманата длъжност.

Говорим не за ценз, а за шуробаджанащина. Или сигур само тя има този ценззззззззззззззззззззззззз

За сестрата на Еди-кой-си, чичо, леля и шурняковицата може и да си права, но това са единици, които също ги имаше и преди 4 години.И да, може да ги е имало и преди 8, и преди 12, но не омаловажавайте това като че ли нещата или по скоро греховете на тези не са били и на онези

Дойдохме си на думата значи.

Да бе, Йотовица е с най-гоУемия ценз ( партийния), пфууу Sick.....както и подобните на нея през всичките тези години. ooooh!

# 16 610
  • На земята, която е всъщност звезда.

От тук например:

погрешно място за търсене на информация. бих ти препоръчала официалния сайт на ЦИК с резултатите от проведените през май избори. там търси информацията за това колко хора подкрепят сегашната власт. и това е единствената информация, която има значение - до следващите избори.

Не става, през последните два месеца много хора промениха мнението си. Освен това всички знаем, че изборите бяха опорочени в изборния ден.

# 16 611
Хора осъзнайте се не сме зле от 4г  а от 24г, само ГЕРБ ли са били на власт.Наричате ГЕРБ най долната партия едва ли не само защото не раздава пари на калпак.Аз пък не разчитам на държавата да ми оправи живота, който си е кадърен или се оправя сам или хваща терминала какво толкова
.

# 16 612
И аз това си мислех вчера: Гамизов: Готвят зловещ план – насъскване на престъпници срещу граждани. http://www.faktor.bg/novini/balgariya/11855-gamizov-gotvyat-zlov … tu-grazhdani.html

# 16 613
Всички в това правителство са се навързали като свински черва само семейни приятели на Станишевото и Догановото семейство, тая бизнес партньор на Моника , оная любовница на незнам кой си тая сетра , оня шурей еее а стига . Повръщам вече , то бива ама това е само при тях за други не съм чула  Sick. То да си кажа други освен Костов 4 години и те го сравниха със земята не са управлявали, ама народа нали е тъп вика вчера искаме си Мая , тя е супер Mr. Green

# 16 614
  • София
И аз това си мислех вчера: Гамизов: Готвят зловещ план – насъскване на престъпници срещу граждани. http://www.faktor.bg/novini/balgariya/11855-gamizov-gotvyat-zlov … tu-grazhdani.html
Ами кажете ми една нормална държава, в която министър -  председателят и вътрешният министър се срещат с криминални типове като Петното!

# 16 615

Болшинството тук, вкл. протестиращи, подчертахме, че не говорим за избори веднага, но пък правителството подчерта, че смята да изкара мандата си. Ти заставаш ли зад тази тяхна позиция, и ако не, кога според теб е редно да има нови избори.
Вселена, би ли посочила къде точно болшенството тук, вкл.протестиращи, сте подчертали, че не говорите за избори веднага, защото да не се окаже, че ти викаш - "Аз ще карам", пък аз ти опонирам с - "Не, ти ще караш".
И, да, имаше такива изявления от управляващите, но имаше и мнения, че ако ще има предсрочни избори, то по-добре да са през май, догодина.
Не питаш мен, но аз също смятам, че ако има, то по-добре да са през май.  Лично на мен ми се иска да видя как ще се прегрупират тези които повече от 20 години се въртят на върха. Искам да видя и дали въобще ще се появят тези експерти дето ще се съгласят да влязат в управлението на страната. Искам да видя как и какви граждански организации ще се появят. Сега в момента всичко се върши на юруш.
И, да, след като видях какво направиха в родния ми град "професионалистите" сложени от ГЕРБ, в пъти, повтарям в пъти, предпочитам тях повече да ги няма. 
Ако ми кажеш, че в момента има шанс някой друг да управлява ако се проведат веднага нови избори, ще се съглася с вас.

# 16 616
Аз пък живо се интересувам кой плаща автобусите на пристигащите от провинцията? Ако има истински журналисти трябва да разнищят това.

И най-вече не е зле да разнищят кой плаща за двумесечните "протести" срещу законното правителство и кой подстрекава лумпените да вандалстват в центъра на София.

# 16 617
  • София
Аз пък живо се интересувам кой плаща автобусите на пристигащите от провинцията? Ако има истински журналисти трябва да разнищят това.

И най-вече не е зле да разнищят кой плаща за двумесечните "протести" срещу законното правителство и кой подстрекава лумпените да вандалстват в центъра на София.
На мен лично никой. Вече ти писах, че си викам за собствено удоволствие. Изброих ти дори поименно по професии доста от "лумпените". А ето тук чета интервю на още един, който ги подкрепя .
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2243447

# 16 618
  • Другата България

Не питаш мен, но аз също смятам, че ако има, то по-добре да са през май.  Лично на мен ми се иска да видя как ще се прегрупират тези които повече от 20 години се въртят на върха. Искам да видя и дали въобще ще се появят тези експерти дето ще се съгласят да влязат в управлението на страната. Искам да видя как и какви граждански организации ще се появят. Сега в момента всичко се върши на юруш.
И, да, след като видях какво направиха в родния ми град "професионалистите" сложени от ГЕРБ, в пъти, повтарям в пъти, предпочитам тях повече да ги няма. 
Ако ми кажеш, че в момента има шанс някой друг да управлява ако се проведат веднага нови избори, ще се съглася с вас.

Е, ти го каза по-добре от мен. smile3521 newsm10

# 16 619
Той Станишев и Моника се срещат с осъдени за аферата Хохегер , вие пък
http://www.svobodata.com/page.php?pid=11300&rid=20

Общи условия

Активация на акаунт