Ново правителство, нов късмет

• 940 799
  • 26 251
  •   1
Отговори
# 16 485
  • София
За опасност от рецесия призна Орешарски.  Каква рецесия бе Орешарски? Нали обещавахте светло бъдеще преди няколко дни?нарочно искат да фалират държавата..

# 16 486
  • 221B Baker Street
А това е албум,озаглавен "Братята контрапротестиращи"...Насладете се...  Sick

https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10151777397304836& … ype=3&theater

Белите шапки и тениски, явно са ги раздавали в автобусите. Rolling Eyes

И единадесетметровото знаме,което бяха опънали,снощи са го ушили,спонтанно...  Laughing

# 16 487
  • София
ТВ Европа. От с. Брестница ОС на БСП са наредили хора до 50 г. за антипротеста да се качват на автобусите за София. Млад безработен ром днес е дошъл "да се разкара", похарчил едни 30 лв. и са го довели с безплатен автобус на антипротеста. На въпросите "Кой е Премиера?", отговаря "Аз не зная и не се занимавам с политики.., а на въпроса "Кой е Президентът на България?", той отговаря "Мисля че е Сергей Станишев..." Ама той можел и да мисли, че и да протестира срещу "Президента", а и да гласува...! А може и да го разходят безплатно до София и да похарчи едни "подарени" му 30 лв., които са детските за едно дете на месец...! Пародия на антипротест и власт! Крепят тези "мислещи" в сегашното им положение, за да ги манипулират за целите си!

# 16 488
За опасност от рецесия призна Орешарски.  Каква рецесия бе Орешарски? Нали обещавахте светло бъдеще преди няколко дни?нарочно искат да фалират държавата..
Е, те сега с Плевнелиев ще се оправдават, щото им спира реформите с вето. Рецесията ще дойде, ама те отговорност за това пак няма да поемат.

# 16 489
Противоречиш си ... с подчертаното горе. И е точно така - сега работещите плащат пенсиите на сегашните пенсионери, точно от техните осигуровки и данъци се изплащат пенсиите.
И грешиш ... никой не омаловажава направеното от родителите си, бабите и дядовците си.
Просто тези хора лесно се манипулират с надеждата да получат по-високи пенсии и по-добър живот.
Но това не го ли искат всички, вкл. младите семейства с деца, работещите, тези които се опитват да развиват някакъв бизнес.
За нищо не си противореча. Ти ми говориш за методика на изплащане, аз говоря за съвсем други неща. Това са хора, работили през целия си съзнателен живот и никому нищо не дължат.
Всеки подлежи на манипулация. Разлика има само в начина й. Вече бях писала за това - няма начин насилствено да промениш мисленето на когото и да било.
Мен ме е яд на протестиращите. И не та тези 200, 300 дето останаха да надуват свирките и да бият тъпаните. Яд ме е на всички дето ги подкрепят отстрани и ме убеждават, че в страната ни има изключително много млади и можещи хора, които могат да направят промените. Все се надявах, че за 60 и кусур дни на протести, от някъде ще се появят такива лица които са готови да влязат в политиката. Ама не виждам. Появи се това уродливо нещо наречено Реформаторски блок. Куцо, кьораво и сакато се присъедини към него с едничката цел да влязат в парламента.

# 16 490
ТВ Европа. От с. Брестница ОС на БСП са наредили хора до 50 г. за антипротеста да се качват на автобусите за София. Млад безработен ром днес е дошъл "да се разкара", похарчил едни 30 лв. и са го довели с безплатен автобус на антипротеста. На въпросите "Кой е Премиера?", отговаря "Аз не зная и не се занимавам с политики.., а на въпроса "Кой е Президентът на България?", той отговаря "Мисля че е Сергей Станишев..." Ама той можел и да мисли, че и да протестира срещу "Президента", а и да гласува...! А може и да го разходят безплатно до София и да похарчи едни "подарени" му 30 лв., които са детските за едно дете на месец...! Пародия на антипротест и власт! Крепят тези "мислещи" в сегашното им положение, за да ги манипулират за целите си!
Днес питаха една протестираща срещу Плевнелиев заради офщорните му сметки какво е това офшорна сметка - ха познайте дали знаеше? Ама иначе се възмущава от все сърце!

# 16 491
  • 221B Baker Street

Рецесия??? Ела да видиш морските ни курорти как се пръскат по шевовете...  Stop Пътищата ни не могат да поберат колите на чуждестранните туристи... На Поморие му викат вече "Малката Москва"... Всяка втора кола е с немска регистрация...Толкова чужденци накуп в Бургас скоро не бях виждала...

# 16 492
  • Варна

Рецесия??? Ела да видиш морските ни курорти как се пръскат по шевовете...  Stop Пътищата ни не могат да поберат колите на чуждестранните туристи... На Поморие му викат вече "Малката Москва"... Всяка втора кола е с немска регистрация...Толкова чужденци накуп в Бургас скоро не бях виждала...

То и на Варна вече трябва така да казват. Имам чувството, че всяка трета кола е руска. Crazy

# 16 493
  • София
Аз пък живо се интересувам кой плаща автобусите на пристигащите от провинцията? Ако има истински журналисти трябва да разнищят това.

Според ТВ7 плаща ГЕРБ
http://tv7.bg/dobro-utro/news/9802479.html

# 16 494
  • Варна
Аз пък живо се интересувам кой плаща автобусите на пристигащите от провинцията? Ако има истински журналисти трябва да разнищят това.

Според ТВ7 плаща ГЕРБ

И нали уж и протеста и контрапротеста били срещу тях?  Joy

# 16 495
  • 221B Baker Street
"Господ ни прати от небето" - контрапротестът в звук!

http://offnews.bg/index.php/231927/gospod-ni-pusna-ot-nebeto-kon … aprotestat-v-zvuk

Ако имате жеелзни нерви,може да чуете записите...Аз не успях да ги дослушам...  Sick

# 16 496

Според ТВ7 плаща ГЕРБ

Joy Joy Joy

Безкрайна наглост.  ooooh!

# 16 497
  • На земята, която е всъщност звезда.

Е, нали на един от клиповете, пуснати по- напред, двама млади роми след кратко умуване съобщиха, че са за оставка на Бойко Борисов. Явно си протестират още от февруарските митинги, като междувременно са проспали половин година.

# 16 498
  • Варна
На мен, фаворит в "бисерите" им ми е гордата изцепка на контрапротестиращ дядо, че видите ли, Премиерът- слънце имал основната заслуга за високите добиви в зърнопроизводството тази година.

# 16 499
На мен, фаворит в "бисерите" им ми е гордата изцепка на контрапротестиращ дядо, че видите ли, Премиерът- слънце имал основната заслуга за високите добиви в зърнопроизводството тази година.

Joy лично е засял всяко зрънце...
Освен крадливостта, лъжливостта и наглостта на управляващите голям проблем за развитието на България е простотията...Толкова много е, страхотна спирачка пред каквото и да било развитие...

Общи условия

Активация на акаунт