Ново правителство, нов късмет

• 940 603
  • 26 251
  •   1
Отговори
# 16 530
  • Neverland
Доколкото си спомням когато Боко беше изгонен ,също имаше "спонтанен" протест на хора които го подкрепят и искат той да остане,хората бяха докарани с автобиси,а някой бяха ,пуснати от работа заради протеста Laughing,та нищо ново прод слънцето,едни и същи похвати,когато са нашите всичко е "спонтанно" когато са другите,са мръсници.
И аз гледах контрапотестите,не бяха само цигани,тези снимки които пускат тук са доста тенденциозни,както БТВ и Бенатова Sick
newsm10  Лично видях тогава автобуси  готови за извозване на хора за подкрепа на Бойко.Е,напълниха половината ...
А какви мутри се виждат само на т.нар протест Dance with me ,просто не е за вярване- освирепели ,"дрогирани ",,лапнали свирки като да са на футболен мач   #Crazy

# 16 531

Дано това отвори очите на заблудените овце. А дано, ама надали!

# 16 532
НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД

Васко Кръпката               За мен главните виновници са червените олигарси, хората които наследиха външния дълг на България, хората които по всякакъв начин и през всичките тези години работеха, за да забавят нормалното демократично развитие. Протестите са насочени против монополите , партиите и напоследък за нова Конституция. Разбира се, че гражданите са отчаяни от това, че в партиите влизат най-вече хора заради облагите. Виждаме ги в администрациите, в Парламента, на местно ниво. И този процес се повтаря вече 23 години. Но нека да не забравяме на кой е приоритет това, на БКП. Тя през годините показа едно, че в тази партия почти никой не е влязъл заради убеждения, заради Маркс и Енгелс, а всички са там само заради облагите. Това продължава и в днешно време. И то е взаимствано и от някои други партии. Стачкуващите и не само те, са против това положение, особено младите хора, в които аз силно вярвам.

По целия свят има основно две партии- лява и дясна и както знаете левичарите по време на своето управление дават някакви бонуси на пенсионерите, на безработните, похарчат парите и взимат заеми. Дойдат десните на власт и почват да събират пари, за да попълнят хазната. И това се повтаря нон- стоп. Кръговрат. В България нещата се размиха с измислените стотици партии. Размиха се идеите. Разми се каузата. Трябва да концентрираме енергията си за стабилен политически ред, партиите да бъдат редуцирани по някакъв начин.

Няма връщане назад!

# 16 533
  • Под липата
Бог да пази България, наистина!
Не мога да се побера в кожата си! Току що гледах онзи мръсник Станишев, дето се лигави с разни бабички, които още вярват, че ще им направи пенсиите 1000 лв.... Господи! А циганските мутри, на които са платили за подкрепата  ooooh! ...
Станишев, скоро само те ще останат в България, национален предателю! И доганците!
Жална ни майка, българи!

Политиката на всички до сега управляващи предатели, обезлюди селата, създаде предпоставка за увеличаване на циганската паплач - необразована и манипулируема. Българи не останаха! А тези мижитурки само и само да ги избират и да се правят на велики, ще превърнат България в циганска държава! Пфу!

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 22:14 от Raffaella

# 16 534
И после децата ни и ние , ако още работим ще им плащаме тока и ще им храниме децата многобройни.Ядосвам се много , ама какво от това , аз гледам, че и във форума има немислещи същества с червена ориентация , жалко за България и бЪЛГАРИТЕ в нея Cry

# 16 535
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Не бях влизала доста време, но не съм изпуснала нищо. Само плюене и нищо хубаво за никой. Няма да ни съсипе политическата система, а злобата.  Sad

Баш  Simple Smile
От интелектуални уста се леят слова за беззъби, не с акъла си бабички, реки от сълзи във всички посоки за това, чии деца кой ще храни...
sisitons, как точно се определи като мислещо същество?
Мислещото същество не определя като немислещо всяко друго, което не блее в един глас с него.

# 16 536
  • На земята, която е всъщност звезда.
...sisitons, как точно се определи като мислещо същество?
Мислещото същество не определя като немислещо всяко друго, което не блее в един глас с него.

newsm78 Значи за теб тя не би трябвало да е немислеща, само защото не блее с теб. Защо тогава я питаш как се е определила като мислеща?

# 16 537
Дали аз си позволих да я нарека немислеща, защото не блее с мен?
Помисли, преди да пишеш.

# 16 538
  • На земята, която е всъщност звезда.
Дали аз си позволих да я нарека немислеща, защото не блее с мен?
Помисли, преди да пишеш.

Ами аз не блея заедно с теб и според твоето собствено определение, ако си мислеща, не можеш да ме определиш като немислеща. Но изречението "Помисли, преди да пишеш" показва точно обратното, значи, по твоята собствена логика, ти си немислещата.  Laughing

# 16 539
Много просто го написах - едно мислещо същество не определя като немислещо всяко друго, което е на различно мнение от него. Съответно не разбирам какви са тези обяснения, в които изпадаме сега.
sisitons счита съществата с червена ориентация за немислещи, просто защото са с червена ориентация, а не като нейната, златна. Това за мен са разсъждения на човек с тоталитарни принципи. Точно тия, от които бягате като дялол от тамян.

# 16 540
Много просто го написах - едно мислещо същество не определя като немислещо всяко друго, което е на различно мнение от него.

Айде сега, sisitons пък въобще нищо не е казала за всяко. Казва "във форума има немислещи същества с червена ориентация" - или всичките сте Айнщайн?

Тъй че няма какво да драматизираш.

# 16 541
  • София
Ами като изгледа човек кадри от тъй наречения контрапротест/???/  в подкрепа на правителството
/наистина трябва да си невероятно тъп за да измислиш това/, няма как да определи участващите като мислещи същества.
Приятел на мъжа ми /симпатизант на БСП/ е побеснял в момента и нарича ръководството на партията си и правителството национални предатели. Тук не става въпрос за различни възгледи, а просто за здрав разум...

# 16 542
от фб... защо Левски е гениален? Защото е прозрял истината за България, а тя е, че ще ни вкарват постоянно в една и съща ситуация на грабеж, ако не осъзнаем какво става и не се противопоставим. Прочети предсмъртното му писмо...."Тоз който ни освободи, той ще ни и пороби."... Освободиха България от комунизма, за да я ограбят, освободиха нас от комунистическия режим, за да ограбят създаденото от две поколения българи, освободиха пазара на еленергия и го дадоха на чужди компании, за да поробят и децата ни с договори, в които гарантират жестоки печалби на чужди държави, печалби които плащаме ние, ще плащат и децата ни. Направиха го същите тези партийни другари и дадоха лостовете, с които да ни грабят и техните деца и внуци. Това не е "актуализация"! Това е поредния грабеж. Само пробват, вземат един млрд. заем, от който ще дадат мизерна част за УЖ социални плащания , ако не скочим ще вземат и друг заем, още по-голям. С този заем ще платят печалбата,която са гарантирали на чужди компании, за да "компенсират" 5% УЖ намаление на тока, а остатъка от заема ще откраднат. На тях ВЕЧЕ им е платено, за да ни поробят с договорите в енергетиката и няма да върнат платените пари. Ще ни накарат нас да платим, за това че ТЕ са престъпници! И ако ние се успокоим с 20-30 лв. увеличение на пенсии, минимална заплата и детски, ще вземат още заеми, защото тези хора са патологично болни от алчност и не могат да се спрат. Трябва ние да ги спрем иначе България я чакат много злини. Левси го е казал много добре:" Вие, които ви грабят, безчестят и лъжат днешните ни управници, не мислете, че работата ни свършва с едното освобождение. Не тя с това започва. Нашето драгоценно отечество, ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи. Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана." Така че не става въпрос за актуализация на бюджет, става въпрос за поредното ограбване и поробване българския народ чрез ненужни заеми и ЛИХВИ по тях!

# 16 543
jp, мислиш ли, че толкова ми пука, та чак да  драматизирам?
Просто ми прави впечатление колко ви е невъзможно да приемете,
че може да има истина извън вашата. Също и мелодраматичното настървение, с което я браните.

plamenhk, не ми натрапвай проблемите на света на злите червени кръвопийци, в който живееш.
Не ме интересуват.                                         

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 08:27 от LemonDesi

# 16 544
  • София
Браво! Предлагам за завършек част от "великото " стихотворение на Христо Радевски, посветено на любимата партия:
"Мен хулите не ме смущават,
врагът с които те покри —
аз знам, аз вярвам, че си права,
когато съгрешиш дори!"

Общи условия

Активация на акаунт