Ново правителство, нов късмет

• 940 749
  • 26 251
  •   1
Отговори
# 16 515
Не бях влизала доста време, но не съм изпуснала нищо. Само плюене и нищо хубаво за никой. Няма да ни съсипе политическата система, а злобата.  Sad

Златни думи .  Peace

# 16 516
Колко пък  да е кадър на В.Божков, като връзката публикувана в Бивол е:
...
Не я знам гази г-жа, дала съм и авансово доверие под условие,  но този компрометиращ факт от биографията й е направо скалъпен.

О, аз не твърдя, че е каквато и да била, нямам никакви впечатления.

Просто коментирам отговорра й, когато я попитаха има ли общо с Божков: "Аз да не съм Орешарски". Намирам го за леко странен. Simple Smile

Иначе аз не мисля, че експертите ни са толкоз лоши, но мисля, че с политиците имаме голям проблем. Бобева не мисля, че се брои за политик.

# 16 517
Е разбра се вече Волен не е бил ! Казаха го по новините Peace

# 16 518
За какво му е да е там, той когато трябваше свърши работа.

# 16 519
От всичко днес най гнусно ми беше как Корнелия Нинова се гушкаше с някви беззъби пенсионери и им казваше "много сте ни нужни". Просто не знам как могат да правят тази ГАВРА с хората!! Отвращавам се!

Поправям се-има и по-гнусно. Подигравката с националния флаг в ръцете на хора, които не го ценят..

Ето и тази галерия с лица от днес, много показателна..(извинявам се ако е пускана вече)

http://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1559367&t=1559367

# 16 520

Гледам "подкрепящите Орешарски" пред Парламента в новините от днес. Тези хора са най-доброто обяснение за главоломното пропадане на България. Да подкрепяш организирано крадци и политически мижитурки не е просто глупост и тъпотия, а е съучастие в опит за убийството на цялата българка нация... Sad Sad

# 16 521
[

Поправям се-има и по-гнусно. Подигравката с националния флаг в ръцете на хора, които не го ценят..

Ето и тази галерия с лица от днес, много показателна..(извинявам се ако е пускана вече)

Ами гнусете се .  Laughing
Това са ни сънародници ,щем или не щем . Очевидно е че са снимани подбрани хора за да се правят внушения . Гледал съм подобни "галерии" и от другия митинг . И какво от това ?

# 16 522
  • София
Не е просто до избрани фотоси. Гади ми се от целувките на другарите-милионери, гади ми се от безмозъчни, не мислещи хорица, поведени нанякъде по партийна повеля!

# 16 523

Гледам "подкрепящите Орешарски" пред Парламента в новините от днес. Тези хора са най-доброто обяснение за главоломното пропадане на България. Да подкрепяш организирано крадци и политически мижитурки не е просто глупост и тъпотия, а е съучастие в опит за убийството на цялата българка нация... Sad Sad

Страхотен пост, жалко, че малко хора го разбират, но всичко опира до същината на материала.
Жалко, много жалко ... дори Румъния дръпнаха напред.

# 16 524
  • София

Имах щастието по време на протестите да се запозная с авторката. Тази нейна позиция, както и тази на Самуил Петканов събират есенцията на днешния ден:
"Една от най-секващите дъха неприятни емоции е, когато си в сектор Г, а Левски вкарат гол и отсрещният сектор изригне с пълен глас. Но това е мач и колкото да е неприятно, е нормално да се случва. Днес крайно бедните, наивните, необразованите и изтерзаните мои сънародници, които бяха ситуирани от организаторите си от едната страна на храм-паметника изригнаха по същия начин, когато ветото падна. Само че тук емоцията не е неприятна, защото аз съм на губещата страна, а те печелят.

Тук емоцията е по-скоро тъга и безсилие, защото тези хора, които изригнаха, искрено вярват, че ще живеят по-добре. А няма. Тяхната мизерия ще бъде поддържана все такава, така че при нужда да се съберат пак 80 автобуса на разходка.

Те се чувстват днес победители, но са най-победените. Пожелавам им те наистина да са прави. Новият външен дълг наистина да подобри живота им. Но истината е, че правителството и парламентът са готови на всичко най-долно, за да запазят властта си. Затова и никак не вярвам, че ни следват добри времена.

Но няма как да е по друг начин, след като има такава маса народ, държана в клетка, на каишка, покорна като онова куче на вилата, на което веднъж на три дни му изсипвате огризки. То друго не знае и си е доволно и искрено ви обича."

# 16 525
Не е просто до избрани фотоси. Гади ми се от целувките на другарите-милионери, гади ми се от безмозъчни, не мислещи хорица, поведени нанякъде по партийна повеля!

Чубака няма да го разбере това или ще се направи, че не го разбира, защото не му изнася. По-лесно е да се хвърлят повърхностно обвинения.

Ами гнусете се .  Laughing
Това са ни сънародници ,щем или не щем . Очевидно е че са снимани подбрани хора за да се правят внушения . Гледал съм подобни "галерии" и от другия митинг . И какво от това ?

То и разните му убийци и насилници са ни сънародници, но това не е оправдание, гнусим се от тях. И да уточня, не приемам обвинения, че съм нарекла хората от контрапротеста така, силно подозирам, че в това ще бъда обвинена.  А за показаното, е няма угодия - телевизиите правят внушения, които не изнасят на управляващите, сега пък и днес снимани специално подбрани........Чубака, беше ли на протеста? Ако си бил там, няма да ти се струват тенденциозно подбрани лицата, щото бяха на всяка крачка. И не това е лошото, chocolate1 го е обяснила.Peace

green_dawn, много добре е казано, но ми се свива стомахът, тъжно е и не само тъжно..........

# 16 526
Телевизия Европа, 20.22 ч, ако някъде го има онлайн, много е показателно. Ще го търся и, ако го намеря, ще го пусна. ooooh!

# 16 527
  • София
Днес наблюдавах интересна сцена на площад "Народно събрание". Появи се една група от мургави протестиращи, говорещи на турски и абсолютно открояваща се от останалите на площада. Журналист от БНТ тръгна към тях с микрофон и камера и те започнаха панически да се крият и да се промушват през тълпата. Хората се питаха що за птици са това, но после стигнаха до извода, че хорицата явно са объркали протеста, на който трябва да са... Joy

Тези и аз ги видях - определено не знаеха къде са и защо са там.

# 16 528
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2231927

Страхотен анализ. И за съжаление верен.

# 16 529
http://www.svobodata.com/page.php?pid=11321&rid=20
ето да се образовате , ако не сте  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт