Ново правителство, нов късмет

• 940 778
  • 26 251
  •   1
Отговори
# 16 500
... Премиерът- слънце имал основната заслуга за високите добиви в зърнопроизводството тази година.

След като Тиквата сам строеше магистрала след магистрала , нека да позволим на Ореша тази скромна заслуга .  Praynig
Или не разрешавате .   Crossing Arms

# 16 501
Доколкото си спомням когато Боко беше изгонен ,също имаше "спонтанен" протест на хора които го подкрепят и искат той да остане,хората бяха докарани с автобиси,а някой бяха ,пуснати от работа заради протеста Laughing,та нищо ново прод слънцето,едни и същи похвати,когато са нашите всичко е "спонтанно" когато са другите,са мръсници.
И аз гледах контрапотестите,не бяха само цигани,тези снимки които пускат тук са доста тенденциозни,както БТВ и Бенатова Sick

# 16 502
MG18 и ти си съгласна с контрапротестиращите, нищо че не си ромка или от ДПС или пенсионерка и си в пълно съзнание, така ли да те разбираме, кажи си ясно ?

# 16 503
MG18 и ти си съгласна с контрапротестиращите, нищо че не си ромка или от ДПС или пенсионерка и си в пълно съзнание, така ли да те разбираме, кажи си ясно ?
Казвам ,че похватите и на едните и другите са едни и същи.
Госпожа Бобева,зам.министърката,например е една много умна жена,вярвам на нея като професионалист.

# 16 504
  • София
А, госпожата, свързана с Васил Божков - Черепа, тя направо е светица...

# 16 505
Бе, айди, сега свързана била. То така всеки през двама е свързан с останалите в този свят. Laughing Че той Черепа си напазари полвин България как няма да му е свързана.

# 16 506
... Премиерът- слънце имал основната заслуга за високите добиви в зърнопроизводството тази година.

След като Тиквата сам строеше магистрала след магистрала , нека да позволим на Ореша тази скромна заслуга .  Praynig
Или не разрешавате .   Crossing Arms

Някои са като детска градина. Правил Боко, айде сега и станишеФ да го търпим да прави. Ама пропускате, че на ББ му беше за пръв път и има право на грешки, докато тоя го търпим вече не знам колко мандата. А Орешки му  е само пионка, която си мести както му е удобно. Като го чуя как изисквал от правителството да направи не знам си какво...........че смее ли това правителство нещо без негово нареждане да направи. Ей, и за демагог не става тоя човек! Sick

# 16 507

А, не си разбрала - тя не била Орешарски. Simple Smile Нали така отговори като я питаха свързана ли е с Божков. Simple Smile

Доколкото си спомням когато Боко беше изгонен ,също имаше "спонтанен" протест...

Е, имаше, ама бяха не повече от стотина човека. Някоя местна организация се беше престарала... Това днес си беше мащабно, но още по-яко беше обяснението на Миков и Манолова за спонтанността.

Ама не разбирам каква наглост се иска да казваш пред цяла България на бялото черно.

# 16 508
  • Варна
Ама не разбирам каква наглост се иска да казваш пред цяла България на бялото черно.
Комунистическа, уникална е.

# 16 509
Комунистическа, уникална е.

Гади ми се просто....

И най-парадоксалното е, че всъщност пак най-бедни и най-зле живеещи ще останат тези, които подкрепят правителството. ooooh!
А тези, които искат оставка, така или иначе в по-голямата си част са  хора с образование и работа, хора, които умеят да се борят в живота и имат перспективи. Или дори и да нямат в момента, не чакат подаяния,  а търсят решения. И ще ги намерят... ако не тук,  то в чужбина.

# 16 510
..........
И най-парадоксалното е, че всъщност пак най-бедни и най-зле живеещи ще останат тези, които подкрепят правителството. ooooh!
................... 

Явно щото са най-евтини и се продават добре, а съответно и най-неграмотни.
Що не дойдат да ме купят мен  Joy ни съ давам  Joy

# 16 511

А, не си разбрала - тя не била Орешарски. Simple Smile Нали така отговори като я питаха свързана ли е с Божков. Simple Smile

Хем се ядосваме, че никой читав и кадърен човек не иска да се занимава с политика, защото веднага ще му спретнат биография дето не си е и помислил,  хем правим точно същото. Или когато е за противниковия лагер не важи? Wink Laughing.

Колко пък  да е кадър на В.Божков, като връзката публикувана в Бивол е:

"Тя е била член на Съвета на директорите на Мостстрой АД от 20.10.2003 до 05.03.2004 г., показват архивите на Държавен Вестник, където е отбелязано назначението и освобождаването на Бобева. Мостстрой АД е притежавано от Васил Божков. Бизнесменът изкупува акциите на дружеството в началото на 2004 г."
 Човекът на Божков напуска, когато Божков става собственик newsm78.

Не я знам гази г-жа, дала съм и авансово доверие под условие,  но този компрометиращ факт от биографията й е направо скалъпен.

# 16 512
От всичко днес най гнусно ми беше как Корнелия Нинова се гушкаше с някви беззъби пенсионери и им казваше "много сте ни нужни". Просто не знам как могат да правят тази ГАВРА с хората!! Отвращавам се!

# 16 513
Не бях влизала доста време, но не съм изпуснала нищо. Само плюене и нищо хубаво за никой. Няма да ни съсипе политическата система, а злобата.  Sad

# 16 514
  • Русе
Не бях влизала доста време, но не съм изпуснала нищо. Само плюене и нищо хубаво за никой. Няма да ни съсипе политическата система, а злобата.  Sad

viki, дай нещо хубаво. Откога чакам някой да каже нещо положително, пък то се оказа, че най хубавото било госпожа Бобева. Върви се радвай.

Общи условия

Активация на акаунт