Ново правителство, нов късмет

• 940 998
  • 26 251
  •   1
Отговори
# 26 190
  • Варна
Барека остана сам.
Цв.Василев и Пеевски му биха шута.
Остана сам и без пари.

Да, не вярвах, че така ще го изхвърлят отвсякъде като мръсно коте - ама нямам против.

Е, ще си натиска парцалите в Европарламента..

# 26 191
Лошо ще му е там, направо жив да го ожалиш Mr. Green
Мисля, че е рано още да го отписвате.

# 26 192
  • София
Барека остана сам.
Остана сам и без пари.

Да, не вярвах, че така ще го изхвърлят отвсякъде като мръсно коте - ама нямам против.

Да ги натиска, а после? Четири години минават като миг...пък то и парите му вземАха и то с една евродепутатска заплата се живей, ама като и тя секне... Rolling Eyes

# 26 193
Барека остана сам.
Остана сам и без пари.

Да ги натиска, а после? Четири години минават като миг...пък то и парите му вземАха и то с една евродепутатска заплата се живей, ама като и тя секне... Rolling Eyes
Ще спестява от евродепутатската заплата, ще внася на влог в КТБ и после ще живее от лихвите.
Просто е.

# 26 194
  • На земята, която е всъщност звезда.
Лошо ще му е там, направо жив да го ожалиш Mr. Green
Мисля, че е рано още да го отписвате.

Ти май го харесваш? Като политик, имам предвид. newsm78

# 26 195
Май забравяте,че след края на мандата в Европейския парламент всеки евродепутат получава 190 000 евро.Не,че са милиони ,но все пак Никито да не го мислим. Mr. Green

# 26 196
Не. Нито като политик, нито като журналист преди това. Просто си разсъждавам.

# 26 197
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не. Нито като политик, нито като журналист преди това. Просто си разсъждавам.

Ясно.  Peace

Попитах, защото ми се стори, че има някакво възхищение  в поста ти към него, но вероятно не е така.

# 26 198
Не ни стигат другите неуредици в държавата, ами и природата ни наказва с този воден ад. Дано Господ се смили и това да е последното природно бедствие.

# 26 199
Не ни стигат другите неуредици в държавата, ами и природата ни наказва с този воден ад. Дано Господ се смили и това да е последното природно бедствие.

Много си мисля тия дни за пострадалите хора, само дето не съм сигурна, че природата ни наказва. Сами си се наказваме, няма закони, няма правила, всеки си знае и прави каквото му скимне, демокрация, кво да правиш........Няма контрол, няма отговорност, ама персонална, че освен всички, слушам и Корнелия Нинова и тя говори от 1л.мн.ч "ние". Кои са тия ние, дето всичко направили, ама я какво се случва. Лошо, много лошо за всеки пострадал и, като слушам и тях, на държавата се надяват за помощ, хем тя им виновна, хем да помага, хем не знам има ли я изобщо.........Такава каша сме забъркали в страната си, че дали ще има ли оправяне. ooooh!

# 26 200
От къде идва толкова вода в Мизия? Разбрах, че реката е предошла, но това не е само от дъжд, разбрах, че терена позволява събиране и по трудно отичане. Ако са прелели язовири, защо са чакали да прелеят?
Дано няма други жертви!

Тези, дето говориха сутринта все разбиращи и подготвени, взели мерки .... Млада жена каза, че никой не е подходил своевременно и мерките са взети със закъснение /меко казано/.

# 26 201
.... Млада жена каза, че никой не е подходил своевременно и мерките са взети със закъснение /меко казано/.
Не случайно изразът "След дъжд качулка" е нашенски.

# 26 202
  • В тъмната гора.
Катарзис
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B4% … --news209528.html

Той съобщи, че се е извинил на президента за това, което му е причинил през последната година. „Разбирам, че моите квалификации за него не са били премерени и са нагнетявали още повече обстановката. Въпреки всичко президентът устоя и в момента е единствената институция. каза лидерът на ББЦ.

Антивирусната ми програма реагира много лошо на този катарзис, вече втори път рестартира компютъра, та аз вече се отказвам от него.

# 26 203
  • В тъмната гора.
.... Млада жена каза, че никой не е подходил своевременно и мерките са взети със закъснение /меко казано/.
Не случайно изразът "След дъжд качулка" е нашенски.

Вижте сега, като стане белята започват нападките срещу местната власт и държавата, но аджеба кой затлачва коритата на реките, шахтите..не вярвам да са кмета и общинските съветници. Сумати боклуци и отпадачни строителни материали се хвърлят ежегодно в тези реки. Е ми страх лозе пази. Като си знаят дереджето и гражданите могат да почистват коритата, то от толкова мързел после щетите са десеторни, сакън някой да не мръдне г*за си.

# 26 204
  • В тъмната гора.
 Thinking Thinking Thinking

Бузлужда 2014

Общи условия

Активация на акаунт