Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 8

• 60 953
  • 726
  •   1
Отговори
# 120

За втори път срещам тези линкове във форума, и за втори път искам да ги изтегля, но с този торент не можем да се разберем. Правя няколко опита за регистрация, накрая си мисля че всичко е наред и вече съм се регистрирала, но не, трябва да изчакам потвърждение на ел.поща, което обаче така и не идва.  Tired
Дали няма някоя добра душа, която да качи някъде другаде, нещо по-достъпно за теглене?

Виж си  спам папката-понякога писмото е там....

Там ще да е. И аз сега се регистрирах и точно в спама беше отишло писмото за потвърждение.

И аз благодаря за линковете. Изтеглих ги и двете книжки, макар и да сме все още далече от тези занимания. Но един ден ще им дойде времето Simple Smile

# 121
Светле, супер за книгите-торенти! Интересно, защо не ги преиздават тези математически книги?  Confused

# 122
  • у дома
Светле, супер за книгите-торенти! Интересно, защо не ги преиздават тези математически книги?  Confused

И аз съм се чудила това  newsm78 - ама те,не ги преиздават...

# 123
  • Sofia
Отново Радой Киров.

Хубава книжка за живота на едно ескимоско момче. /За начална училищна възраст.

# 124
И аз напоследък взимам основно от библиотека, но днес минахме покрай любимата книжарничка със сина ми и не устояхме

Сега ще проверя още няколко заглавия, които видях, но не помня имаме ли ги, голям проблем ми е това...

# 125
  • на последния етаж
Лъки, къде се намира любимата ви книжарничка?

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 08:50 от Лита

# 126
Днвникът на един дръндьо. Май е харесвана от всички деца, които са започнали да я четат. Синовете ми също я харесаха много. Вече четат последната пета книга. А след това ще започнат с четене на задължителната литература за ваканцията.

# 127
Лита, в Пловдив.

# 128
  • София
Не пропускам да подаря или купя по избор на детето книга. Дори малко се чудя дали не се претрупва.
Сега чете "Приказки по телефона" от Джани Родари. Случих на 2 в 1 - хем е от училищния списък, хем й харесва  Laughing

# 129
   Със съвсем нова книжка -" Магическата дума"  от Павлина Павлова и толкова увлекателна,че  я почти прочетохме! Grinning   Подходяща за деца в предучилищна възраст и 1,2 клас.

# 130
Добавихме днес още 3 книжки

П.П. Почнахме да четем Старогръцките митове и легенди, голям успех както и при Илиада. Ще търся и останалите книги от поредицата.

# 131
  • София-България, Израел - където си поискам
http://www.bard.bg/files/mf/books/1625_pic_1.jpg
страхотна според думите на дъщеря ми Peace

# 132
  • София
Ние сме запалени по две поредици нови за нас
Едната се казва моите мили съседи и има12 книжки с 12 апартамента,в които живее различно животинско семейство.
- На мен ми харесва,а на сина още повече:)

Другата ми харесва още повече и искренно се забавлявам като чета книжките.

# 133
Моля, препоръчайте ми книжки (приказки) за приятелството. Детето ми (на 6 и половина) има много объркано понятие за приятелските отношения, а само с думи и разговори не ни се получава обяснението.

# 134
  • Варна
djasra, за приятелството мога да ти препоръчам следните книжки:
"За какво са приятелите" на Сали Гриндли (издателство "Фют" 2006) - . От същата авторка има още две книги - "Моля те, прости ми!" и "А аз какво ще правя без тебе?". Тях ги нямам, но ги издирвам, защото първата е страхотна. Проблемът обаче е, че книжката е купувана отдавна и в няколко книжарници ми казаха, че я нямат вече. Гледах, че в сайта на bookpoint я дават като налична. Дано да я откриеш.
Втората книга, която много се наресва вкъщи, е "Приятел като теб" на Джулия Хюбъри (издателство ИнфоДАР) - . Разказва се за една панда и една маймунка, които отиват да видят любимото тайно място на пандата. Книгата е приятна за четене, с едър шрифт, така че след време е подходяща и за първолаци.

Надявам се, че съм била полезна. Досега само тайно черпех информация, но реших най-накрая да се запиша в темата.

Общи условия

Активация на акаунт