Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 8

• 60 963
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
и
Чудесни книжки за 3-4 годишни момчета!!!

# 136
  • Sofia
Добре дошли на новодошлите! Simple Smile

Придобивки у нас:

# 137
djasra, за приятелството мога да ти препоръчам следните книжки:
.........

Gloxi, сърдечно ти благодаря!   bouquet
Ще се разтърся за тези книжки.

# 138
djasra, може да прегледаш и книгите от поредицата за Франклин - много от темите в тях касаят точно отношенията между приятели: Франклин се извинява, Франклин помага, Франклин има нов приятел, Франклин и тайният клуб, Франклин прощава, Франклин отстъпва на приятел.  Grinning

# 139
  • София
От Хеликон вчера взех О, колко хубаво е в Панама на Янош.

На мен ми хареса, но не стигнахме с детето да я прочетем понеже купих и Морските обитатели
И въпросите за животните бяха 10001 сигурно. По натам ще взема още нещо от поредицата, за да се убедя, че се харесва и ако е така - ще се купува наред.

# 140
  • у дома

о,ние Янош  много си го обичаме и уважаваме...Даже имаме и такъв пъзел http://www.mytoys.de/Schmidt-Spiele-Janosch-2x26-2x48-Teile-Meta … c01.17.01/2535492

# 141
  • София-България, Израел - където си поискам
Моля, препоръчайте ми книжки (приказки) за приятелството. Детето ми (на 6 и половина) има много объркано понятие за приятелските отношения, а само с думи и разговори не ни се получава обяснението.
От поредицата за Франклин има няколко книжки свързани с приятелството Peace

# 142
  • Sofia
За пропусналите излизането на  2ра част:

Ох, Светле, как го пусна тоя линк за Янош (всеобщ любимец явно)...
За този пъзел ни е късно вече, но си харесах един 100 части, а и спалните комплекти (и двата са страхотни), че тъкмо ни назрява смяна на детското креватче на Андреа с по голямо.

# 143
Да кажа, за почитателите на Януш, че от този сезон в кукления театър се играе постановката "О, колко е в Панама".  http://www.sofiapuppet.com/index.php/bg/main/programme_details/322/2/0/0

# 144
Моренка, благодаря ти за новината за Фердо!  Hug
Свят ми се завива от сумата за трите части  ooooh! - тайно се надявах следващите 2 да са на по-ниска цена или поне обединени в 1 книга, но уви...
Все пак ще се поръчва, няма как... Grinning

# 145
  • у дома

Ох, Светле, как го пусна тоя линк за Янош (всеобщ любимец явно)...
За този пъзел ни е късно вече, но си харесах един 100 части, а и спалните комплекти (и двата са страхотни), че тъкмо ни назрява смяна на детското креватче на Андреа с по голямо.

Embarassed  Embarassed  Embarassed - ами те-пуснах го-няма само аз да се разорявам де  Joy...
В На пазар има тема за пазаруването от този сайт,правят и общи поръчки от време на време и доставката като се раздели например на 4 хич не  е много и си заслужава-а семейните игри от сайта са чудни-направо мога да отворя отделна тема за тях  Embarassed

# 146
  • Sofia
няма само аз да се разорявам де  Joy...
В На пазар има тема за пазаруването от този сайт...
Така де...  Laughing
Знам, знам, Светле, аз с превозвач (имам си любим такъв) смятам да действам - само 3 € е в Германия доставката.

# 147
Много полезно сте оспамили темата  Hug Морена, кой ти е любимия превозвач?

# 148
aз имам страхотни антикварни находки напоследък, тук в Бургас на максимум 4-5лв, често до 3лв.

# 149
  • Sofia
Лъки,
Скрит текст:
Габко са моите хора, една лоша дума не мога да кажа, а съм им клиент (ползвам ги като преозвач само) от самото начало на прохождането им (преди около 4-5години). Все по-добри стават.

Ане, честити придобивки! Simple Smile

Ето и последните у нас:

За Падингтън ми остава само "Падигтън в чужбина".

Общи условия

Активация на акаунт