Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 8

• 60 671
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Morenka, мерси, имаме "Приказки" на Корней Чуковски и е със същото съдържание! Peace С твърди корици и черно-бели илюстрации е обаче. А "Акула в консервена кутия" знам, че го има поместен и в книжката "Вулкан от сладолед", но аз говоря за отделна книжка, която се казва "Акула в консервена кутия", пак е в две части и съдържа 35 разказчета/приказки, които не се повтарят във "Вулкан от сладолед", само акулата я има там.

dion, и ние имаме същата Пчеличка Мая, която е показала Морена, но ако не си разбрала Труд я преиздадоха съвсем наскоро, макар и с височка цена, но вероятно е и с повече илюстрации - http://www.trud.cc/?cid=9&pid=10728&lng=bg.

# 61
# 62
  • у дома
Какво ви интересува за тази - ние я имаме,миналото лято големият ми си я чете с интерес ,но той е всечетяшо дете...аз не съм я чела,признавам,но като я преглеждах ми се стори интересна  Peace  - ако ви интересува нещо конкретно мога да погледна.
Заедно с нея четеше и тази - http://www.helikon.bg/books/317/%D0%9D%D0%B5%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D … D0%B5_148963.html и после доста деца от класа му я взимаха от него да я четат,та явно е била интересна.

# 63
  • Sofia
Мен не нещо специално ме интересуваше за "Приключенията на Влади през ваканцията", а просто отзив - става или не става значи.   Grinning   Та благодаря, Светле!

Нови покупки:

# 64
Morena, браво за "Агликина поляна"! Peace А другата щом е на Иван Остриков със сигурност ще е хубава, но аз не бях чувала заглавието..

Courage, честити книжки! Hug

Тази за Влади и аз я гледах, заради моя малък Влади.. Simple Smile.. но по-натам.

# 65
# 66
  • Там, където ме обичат
The Secret Garden.

# 67
  • София
Благодаря!  Grinning
Отзиви от тийна за Джак Бренин.-Който харесва Хари Потър, Пърси Джаксън и Гората на призраците, би трябвало и тази да хареса. Peace

# 68
ИЗЛИЗА ПОРЕДИЦАТА "ДОРА ИЗСЛЕДОВАТЕЛКАТА"
На 24 юни ще излязат първите две книжки от сензационната детска поредица „Дора Изследователката“. Издателство „Колибри” ще издава по две книжки от поредицата всеки месец. Kнижките са леки, забавни и достъпни, поощряват детското въображение, същевременно информират и възпитават, следвайки ловък, ненатрапчив тон. Дора забавлява дечицата, докато ги учи как да се справят в различни ситуации, как да изследват заобикалящия ги свят и да решават минипроблеми всеки ден. Тя насърчава околните да изграждат доверие помежду си, да помагат на приятелите си, да бъдат сплотени в сблъсъка с трудности. Освен това тя ги провокира да решават математически задачи, да се занимават с музика, да правят упражнения.

Копирам информацията за тези, които обичат Дора.
Аз по принцип не харесвам книжки по филмчета, а по Дисни съвсем, но Дора и Диего са по друг тип, Айнщайчетата също..  Peace

# 69
  • Sofia
Сиси, благодаря!  Hug
Разбрах те вече и за "Акула в консервена кутия"... сетих се, че съм я срещала книгата в нета, но сега я няма. "Вулкан от сладолед" ни става любима книжка и на двете с Андреа, та ще гледам да набавя още Радой Киров - почитания за него.

Новите ни покупки:

- ей това е същинската повест, че другите две издания, които съм купила, все не ме удовлетворяваха.

п.п. 
Много хубава новина, Сиси, благодаря!  Hug Мнението ти споделям изцяло.
Да видим сега и какви цени ще им сложат. Thinking

# 70
  • у дома

п.п. 
Много хубава новина, Сиси, благодаря!  Hug Мнението ти споделям изцяло.
Да видим сега и какви цени ще им сложат. Thinking
- http://www.helikon.bg/books/128/%D0%94%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%BD% … lorer_175084.html

# 71
  • Там, където ме обичат
Спирам да купувам книги, освен ако не е нещо много, много искано.
Ще наблегна на библиотеките.

# 72
  • Sofia
Спирам да купувам книги, освен ако не е нещо много, много искано.
Ох да можех и аз така...
Щом се видя с някой лев в джоба, първо за книга (особенно детска) се сещам... и отива.  Wink

И в потвърждение ето пак аз:  Crazy

За сега добре звучи 4.50лв (за Дора) за 24стр. пък да видим съдържанието.

# 73
Току-що поръчах тези книжки и съм много щастлива  Laughing  Нямам търпение да ги получа.

Дора и аз ще я купя като излезе на пазара. Племенницата много я харесва, сигурна съм, че ще се зарадва Simple Smile

# 74
Моят син за Ленард книжките нещо няма желание да ги четем засега. В момента четем Армел Боа

Общи условия

Активация на акаунт