Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 8

• 60 677
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
# 76

# 77
  • Sofia
      Grinning

# 78
  • Sofia
Придобивки: Simple Smile

# 79
  • Sofia
Сама си пиша (вЕрно ли няма кой да се похвали  newsm78), но...
може някой да е пропуснал да се обзаведе с филма Без дом по едноименната книга на Хектор Мало.

# 80
Morena сама си пишеш, но пък те следим изкъсо. Wink

Редовно чета темата, но не мога да се похваля  с покупки на книги, освен за рождени дни. Странно, но от целия клас само сина подарява книга + подаръка.

Четем иначе активно, но книжките са от библиотеката.

# 81
И ние днес взехме поредната книга  ,но от библиотеката.

# 82
Моренка, аз също чета редовно темата и често се възползвам от издирените от теб стари книжки, за да ги взимаме от библиотеката. За което съм ти много благодарна - на теб и на всички участващи в темата, които обогатявате книжните ми представи!  Hug

За момента се старая да изчетем всичко накупено, че доста неща се насъбраха, а също работя и по някои направи-си-сам книги, така че при нас не се плануват покупки в най-близко време. Но ще продължавам да ви чета! Peace Grinning

# 83
  • Sofia
Е, аз си знам, че съм най-луда, но пък такова затишие все не е било, та затова ми направи впечатление.  Wink
Радвам се да съм полезна, ТигърHug
Аз пак имам и ще имам и в следващите дни, та продължавам с придобивките.  Grinning

На любимия ни вече Радой Киров:

# 84
  • София
Бях изтръвала темата малко.
Утре в почивката отивам да издирвам книжката за Дора - моята е голям фен. И се надявам да бъде одобрена, че нещо напоследък не мога да уцеля настроението и вкуса.

Книжките на Тони Улф адски ми харесаха, но момата нещо не одобри първата и категорично отказа да й чета за джуджетата.
Опитах да й чета руски приказки (имаме едно мнооого старо издание) - нямало картинки. Имаме едно издание на Андерсенови приказки и там има картинки - пак не стана.

След мрънкане от нейна страна - взех Рапунцел и Принцесата и жабокът. Аз лично не съм особено възхитена, ама детето си ги иска, та ги четем...

# 85
  • Велико Търново
Здравейте,
редовно следя темата, но не съм писала. Но няма как да не споделя разочарованието си от книжката за Дора. И аз и детето харесваме филма, но книжката за по-големите е безсмилена и скучна. Ще пробвам и следващата и до там, ако е подобна.

# 86
  • Sofia
beleva, би ли уточнила за колко големи деца имаш предвид, че ще е скучна или за колко годишни според теб е подходяща!?

# 87
v_spasova, а на сина си какви книжки четеш? Той какви харесва? Гледам, че е на възрастта на моя големия син и ми е интересно да разбера предпочитанията му.

# 88
  • София
dion, не иска Франклин. Покрай кака си хареса поредицата за Петсън и Финдъс и книжките не знам още колко ще издържат.
И разглеждаме книжки с картинки - с животни, с предмети, плодове, коли.
Като цяло той ми е доста труден с четенето.
Но пък си чака чинно шечер Петсън, така че не губя надежда Simple Smile

# 89

Това взех днес.

Общи условия

Активация на акаунт