Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 8

• 60 670
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Все сборници купувам напоследък  Confused. Книги за прочит от библиотеката, но темата ми е много полезна и затова ... така без книга си се вписвам тук  Blush.

# 31
# 32
  • София
Последно от НДК - "Малкият Никола", "Дневникът на един дръндьо". Сега покрай рождения му ден му подариха и още от тези две поредици.

# 33
  • София
svet65, синът ми дочете „Чичо Томовата колиба“ преди две седмици и много го развълнува.

# 34
  • у дома
От днес  малко нови-стари книги( антикварни са)

# 35
Нещо не мога да се справя с копиране на изображението, затова ви изпращам линк към една уникална книга, подходяща за деца от 1 до 99 клас  Laughing

http://hermesbooks.com/1000-v-prosa-kakvo-iskat-da-znajat-decata.html

Твърди корици, обемна, занимателна и с кратки обяснения, което е страхотно.
Миналото лято преписвахме по 2-3 текстчета просто ей така за упражнение в начален курс

Страхотна книга. Препоръчвам за подарък на деца от всякаква възраст

# 36
svet65, синът ми дочете „Чичо Томовата колиба“ преди две седмици и много го развълнува.
Моят заяви, че достатъчно е чел за робството в книгите на Марк Твен и когато чете почти година основно пиратски книги. Така че не знам дали някога ще пожелае да прочете "Чичо Томовата колиба". Започна почти изцяло книги за възрастни да чете... Ще опитам пак някога с Чичо Том все пак! Simple Smile

Нови книги (ако не поиска) няма да купувам до Алея на книгата във Варна. Но от библиотеката взех тези:
По негово желание:

От списъка по литература (взех тези новите, не иска да чете моите стари издания):

От списъка по история (изчел е почти всичко от Жестоката математика, Страховитото в науката, Страховитото в географията, но от Страховитот в историята почти не е чел):

# 37
  • Някъде на път....
От вчера тази:

# 38
Веселите приключения на Барон Мюнхаузен.Това е от книгите ни за ваканцията.

# 39
  • Sofia
Честити покупки на всички! Simple Smile

Ето и моите нови придобивки:

# 40
От вчера

# 41
Тази и ние я имаме в книгите за 4 клас.

# 42

Точно от списъка е. Установих, че в 99% от списъците я има  Peace

# 43
  • у дома

Точно от списъка е. Установих, че в 99% от списъците я има  Peace
Защото в читанката се изучава откъс от нея,даже и по развитие на речта писаха май нещо...

# 44
И аз така предположих, та побързах да се сдобием с книгата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт