Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 8

• 61 054
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
Олеле, много ви благодаря!
Непременно ще потърся и Робинзон Крузо!
"Тримата мускетари" това издание ли е?

Точно такива книжки ми трябват. Има и и други от тази серия?

# 346
  • Sofia
Алана, тази има предвид Светлето като адаптирана за деца, както е и Робинзон Крузо. За други  подобни не се сещам в момента аз.

# 347
В Буктрейдинг всички книжки за Ноди по 1 лв.! Peace Гледам, че в сайта им тази промоция не е отразена, аз говоря конкретно за книжарницата в мола на България.
Преди време купих всички, които открих за по 4 лв., липсваха ни само две и сега си ги взехме, разбира се заредих и за подаряване да имам. Wink

# 348
В Буктрейдинг всички книжки за Ноди по 1 лв.! Peace Гледам, че в сайта им тази промоция не е отразена...

Тези ли имате предвид?. В наличност са - по 0,90 лв  Peace. Тези които са над 3 лв изписва "изчерпана наличност".

# 349
В Буктрейдинг всички книжки за Ноди по 1 лв.! Peace Гледам, че в сайта им тази промоция не е отразена...

Тези ли имате предвид?. В наличност са - по 0,90 лв  Peace. Тези които са над 3 лв изписва "изчерпана наличност".

Да, ние имаме общо 10 книжки от поредицата, може би толкова са всички издадени, но не съм сигурна дали продаваха всички, аз взех тези, които ни липсват и произволно няколко за подарък. Сигурна съм обаче, че имаше поне 6-7 заглавия, включително и такива, които на сайта пише, че са изчерпани! Напр. Ноди се мести, Ноди и новото такси.. За по левче са чудесни, иначе аз не харесвам изд. Труд, да не говорим, че в случая даже не с отбелязали името на авторката Инид Блайтън!

# 350
Сиси, честита ви награда "Приключенията на мотовете"!  Hug
Мерси, Моренка! Hug Не очаквах и много се зарадвах като получих писмо! Бях решила да я взема така или иначе след твоите препоръки, но сега ще си я изчакаме да ни я донесат. Wink
Получихме я още тази сутрин! С прекрасно посвещение от авторката (бях дала имената на децата в писмото) и няколко листа с мотове за оцветяване + стикер с мотове за кола.. Довечера ще я четем, но на първо преглеждане, мисля, че е много симпатична и ще се хареса! Wink

# 351
Сиси,  "Приключенията на мотовете" става ли за 8-годишни?
Картинките са страхотни, ама се чудя дали сме минали възрастта.
Честита награда Simple Smile.

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 17:08 от galia_mi

# 352
  • Sofia
става ли за 8-годишни?
Отзив за книгата от 11 годишния син на Mamma - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=738091.msg26350836#msg26350836

# 353
Гале, става! Peace Снощи дъщеря ми прочете двайсетина страници, каза, че ще е забавна и също ми сподели, че мотовете пръцкали като се ядосат. Simple Smile

Други нови книжки у нас са:

По принцип харесвам издателство Grifin, но в едната книжка имаше две грешки и то още на първото изречение (връха вм. върха, другата миатюрни вм. миниатюрни), много се дразня, а е посочено даже и името на редакторa, за мен е недопустимо.. Друга забележка - в книгите не са номерирани страниците. Иначе малкия ги хареса.

# 354
  • София
Ние вчера получихме книжката за Мотовете и започнахме да я четем,наистина е много приятна и на сина му харесва.

# 355
От днес:

Да пробваме поредицата, ако се хареса, ще вземем и другите. За малкия последна книжка за Франклин, която ни липсваше и вече имаме абсолютно всичко издавано, голяяяяма колекция.. Simple Smile

# 356
И аз взех тази с пингвинчето да упражняваме самостоятелното четене. Много е подходяща като шрифт, а и щом се касае за пингвини, няма как да не пожъне успех  Laughing
Не е точно литература, но става за пред-литературния период Simple Smile

# 357
И аз взех тази с пингвинчето да упражняваме самостоятелното четене. Много е подходяща като шрифт, а и щом се касае за пингвини, няма как да не пожъне успех  Laughing
Не е точно литература, но става за пред-литературния период Simple Smile
Аз отдавна видях тези книжки, но все отлагах купуване, именно защото се опасявах, че сме ги надраснали. Но днес, разхождайки се, децата искаха по една книжка и реших все пак да пробваме поредицата, а и при нас е с тенденция, че ще остане за малкия, ако й е бебешка. Пингвините и вкъщи са на почит. Wink

Мотовете е прочетена, одобрена! Peace Даже си прекъсна четенето на Карлсон, но сега ще я довърши, често чете по 2-3 книги едновременно, на което аз се дразня, но пита ли ме някой.. Ще чакаме следващите книжки за мотовете!

# 358
  • Варна
Сиси ♥♥ моят младеж чете книжките от поредицата(изобщо такива малки книжлета) като списания докато чете по-обемните книги. Разнообразявал се Simple Smile , но те наистина се четат бързо.

# 359
  • Sofia
Мдааа... и на нас бързо ни върви "Бялото мече Понго" от въпросната поредица. За кратко ще ги изчетем явно и 4те книжки.

Общи условия

Активация на акаунт