Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 8

• 61 049
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Аз имам едни въпрос,някой поръчвал ли е днес в сайта и наистина ли и в сайта на сиела има -50%?
Нямам възможност да отида до книжарница,а искам много да се възползвам.Но,когато добавям в кошницата сумата е непроменена без отстъпка  Sad
Сигурна ли си, че избираш книжки само на изд. Ciela? И кой сайт ползваш, трябва ciela.com, а не ciela.bg. До 00 ч. може да се възползвате с онлайн поръчка! Peace

# 391
Благодаря за споделеното. Поръчах 3 книги и не само за Малечка.   bouquet

# 392
Ние бяхме в тяхната книжарница в Сити Центъра. Нямаше никакви детски книжки, освен тази за злоядите деца. Нещо не ми грабна окото и не я купих.

# 393
  • София
И аз благодаря всички от семесйтвото си поръчахме:)

# 394
  • Бургас
Много добра промоция на издателство Сиела. Попълнихме си колекцията на Армел Боа ... и нещо за мама разбира се... За съжаление някой от книгите бях изчерпани.

# 395
  • Sofia
Благодаря ви, Сиси, МариетаHug 

# 396
Поръчах от Сиела ''Приказки за злояди деца''

# 397
  • на последния етаж
Поръчах от Сиела ''Приказки за злояди деца''
И аз.  Simple Smile

# 398
На мен "Дороти и вълшебникът в страната на Оз" ми грабна окото, защото съм почитателка на първата книга, но като чета какво се случва в следващите и някак си не успявам да се ентусиазирам достатъчно. Звучи, като да има големи приключения, но без някакъв конкретен смисъл, който да стои зад тях.
Така че не го поръчвам, още се колебая.

# 399
На мен "Дороти и вълшебникът в страната на Оз" ми грабна окото, защото съм почитателка на първата книга, но като чета какво се случва в следващите и някак си не успявам да се ентусиазирам достатъчно. Звучи, като да има големи приключения, но без някакъв конкретен смисъл, който да стои зад тях.
Така че не го поръчвам, още се колебая.
Аз смятам, че беше добър избор, макар че все още няма да предлагам книгата, не е чела първата част дъщеря ми, изчаквам. На първо преглеждане и прочитане на няколко абзаца от тук-там - типичен Лиман Франк Баум!
Скоро ще й дам да прочете "Животът и приключенията на Дядо Коледа" и "Отвличането на Дядо Коледа", за да се запонае с автора, а и времето ще е подходящо (липсва ни само книжката "Озма от Оз", която вече не се издава, чудя се какво ли съдържа..).
За 6 лв. си заслужаваше, макар че Ciela често правят такива намаления по големите празници, понякога обаче са на книги само от български автори.

# 400
  • София
Моя сиен е малък за Оз,но поръчах книжката,все пак запълваме семейната библиотека,нали ще порасне,живот и здраве след 2 години ще я четем,пък понатам и малката...За 6лв. абсолютно си струва,когато давам пари за книги не ме е яд,за разлика от някои суми в хранителните магазини например  Wink

# 401
  • София
Някой има ли впечатления от поредицата "Сам Силвър тайният пират" ?
"Детективи с машина на времето" и "Хрониките на Спайдъруик" също ме интересуват, понеже ни свършват книгите за четене, се чудя какво да му купувам, тези всички изглеждат като заглавия интересни, но ще се радвам, някой вече ако ги е взел за детето си да сподели дали са били харесани?

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 10:30 от Angel_Dust

# 402
Мечо Пух на А.А. Милн

# 403
Sky, на кое издаделство е ''Мечо Пух''?

# 404
  • Sofia
Джиджи, за момента Мечо Пух го има на Труд и Пан по 2 модела. Wink
http://www.book.store.bg/p55590/mecho-puh-alyn-a-miln.html ето ги четирите.
Или 2-3 варианта стари издания.

Общи условия

Активация на акаунт