Фигурно пързаляне - тема не първа

• 58 920
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • MJF
Lombardia Throphy 2013 качени записи.

# 121
  • MJF
Александр Майоров
Ледниковый период 3 мноого ми хареса. Въобще това издание е на много по-високо ниво като тв шоу от предишните в този формат. Въпреки цялата "тв пудра" по-естествено /нормално изглежда от предишните. Най-вече самите композиции като състав на елементи са вече по-интересни и съответно с повече грешки. Този път и хумора на журито горе долу бе на ниво, като има майтапчии.

Утре започва Nebelhorn Trophy 2013 . Успех на нашите деца.

# 122
  • София
Привет и от мен. Най-после реалният сезон започва.
За "Ледников период" съм съгласна за програмите, но за съжаление хуморът не го разбирам  Wink. Много ми се иска и в България да видим нещо подобно, сега Небелхорн ни напомня, че турците са имали такова шоу и от него дори излиза футболист-фигурист-олимпиец. Ще бъде много интересно да го видя утре.
 smile3501 за Евроспорт, Вярвам, че от утре сме пред компютрите и телевизорите.
От нашите много ми се иска Макарова и Кенчадзе да спечелят квота за Сочи, ако друг го направи това ще бъде чудо

# 123
  • MJF
Като гледам часовете на излъчване и стартовите номера на нашите, Макарова и Кенчадзе трябва да са в директен ефир. Анна Афонкина е в първа група обаче.
Количеството състезатели и най-вече " шареното" в знамената ме  Crazy Party. По -добре от световно направо. Ей тези желани олимпийски квоти  Laughing.

Хумора в последия епиозод поне забелязах че има такъв и най-вече заради Гедиминас Таранда в съдийството. Първо не го и познах но после взе да ми прилича...... на лебед и се сетих кой е   Joy Joy. Иначе трудно изтрайвам  blahblah

Поздрав за настроение Лебединое озеро Слуцкая Таранда

# 124
  • MJF
Директна транслация от залата http://www.youtube.com/watch?v=3-n8wy_VUAc
Първа група понеже не влезе в транслация Мики кратка
Анна все от някъде ще има запис. А и бг евроспорт ако е български,  запис трябва да е издействал  ooooh!.
Браво на ISU че данат турнира на туб канала.
Гледам http://www.youtube.com/watch?v=CCIwmM_4poM и сега забелязах че и Mervin TRAN участва а не само Narumi TAKAHASHI, по жребий един след друг. Стискам силно палци на нашите, жребия им е добър според мен.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 18:20 от Шошулчо

# 125
  • София
Много се радвам, че всичко е пряко и с отлично кчество, само че не мога да гледам в работата.
Вече съм у дома, загрявам с November Rain и чакам нашите веднага след Таня и Макс

# 126
  • MJF
David Garett  днес го слушам за енти път но кавърите са му такива  Flutter че нямам нищо против.
Мда , направо пак да похваля ISU, че и без това предимно  Blush ги критикувам. Предвид че турнира е минисветовно направо, да го направят достъпно  за феновете по света е чудесно. Факт, този спорт като гледане искаме или не се пренесе в нета.
Дамите не бе картината добра, но взеха мерки и стана екстра.
Мервин- ми хареса като композиция и изпълнение, чудесен партньор, каква скорост показаха, браво. Венде-Венде се радвам че ги виждам възстановени, Альона -Робин просто е срамота да нямат наследници на добро ниво.
Похвала на Мики днес, предвид всичко зад гърба ѝ до тук, чудесно се справи. Elena RADIONOVA дете още, технично, акуратно... но дамите са друго нещо.
Спортните като цяло ми харесаха. Самия им брой е  Crazy Laughing. Познатите имена се представиха добре, нови имена също. Нашия дует лошо за жалост. Макс-Таня ме изненадаха с формата си към момента, добро изпълнение се получи, мисля че валс от тях не съм гледала, хареса ми.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 20:42 от Шошулчо

# 127
  • София
Нашите малко ме разочароваха, явно не издържаха на напрежението, но....
Хубавото е, че рискуваха и опитаха сложни елементи, отидоха да се борят, но не им стигнаха силите.

Иначе предполагам за всички е ясно,че видяхме новите олимпийски шампиони. Само контузия (не дай Боже) може да ги спре. И двете програми много им опитва, явно и съдиите ги обичат. За дебют през сезона това, което направиха е.... не мога да измисля подходящата дума.

Инго едва ли е гледал с усмивка. Просто съм убедена, че няма да може да спи сега, но ще мисли с какво да ни изненадат Альона и Робин

# 128
  • MJF
Волните спортни ще ги изгледам тепърва.
Снощи волните дами ме впечатлиха с малкото грешки. Общо добро ниво.
Гледах волните мъже по Евроспорт само дадените. Браво на Нобу, хареса ми тази волна да я видя и в реално състезание. Кратките им тепърва на запис ще гледам. Джейсън също браво за волната.
Ще гледам и минигалата от 18 h по тв. Сега я гледам тук http://www.youtube.com/watch?v=MDqBP3-bjkE.
Голяма доза пързаляне този  турнир  Crazy. Доволна.

Утре Евроспорт 2 от 21,30 ч запис на днешната гала 2 часа.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2013, 17:53 от Шошулчо

# 129
  • MJF
Вчера гледах волните танци но не съм доволна като цяло от съдийството, доста "измислено" оцениха някои дуети.  Close ме, очила им трябват. Слаба съдийска бригада бе тази. На другите дисциплини от това което видях до тук, защото имам да гледам записи още, не видях видни безобразия.

Эдуард Плинер

Opera on Ice 2013 28  септември
Плюша
групов

# 130
  • MJF
Заради това че Ковалевски-Вернер-Кармен го видяхме благодарение на фен от лятната гала в Оберстдорф, прощавам малко на Евроспорт че точно най-веселия номер от цялата гала не показа  ooooh!.

Като цяло съм недоволна от съдийството в танците, тези квоти бяха раздадени "по втория начин" и   Close че бе направено доста очевидно. Само един пример е грузинския дует,  на показаното на волната да е след една камара с нищо не превъзхождащи ги други от тяхното моментно ниво двойки е съдийска пародия. Просто това ми се наби в очи, тъй като някъде от грузинците до края  изгледах танците внимателно, без да се разсейвам.
Нобунари и Мики голямо браво, стискам палци и на двамата за яп. шампионат, скоковия им стил е удоволствие за гледане, с което голяма част от именитите им съотборници не могат да се похвалят

Вчерашното четвърто издание на руското ледено шоу скучно като цяло се получи според мен. Някак си отнесени музикално/хореографски  Tired. Само Албена, Макс  и Яна успяха да ме "събудят " с представяне, удовлетворително бе че и съдиите този път ги  гледаха като мене  Mr. Green , но не съм видяла М.Петрова и Чернишов.

Anita Madsen, Kalle Strid and Martin Johansson

Оберстдорф

Opera on Ice 2013 - Stephane Lambiel 1   2
Evgeni Plushenko
Anna Cappellini & Luca Lanotte - 1   2
Meagan Duhamel & Eric Radford
Carolina Kostner - Hot Shivers 2
Stefania Berton & Ondrej Hotarek - Hot Shivers   2
Gran Finale

# 131
  • MJF
Тук дамите и господата пресконференции от Оберстдорф.
Платов със секундомера
Nebelhorn Trophy 2013 Gala + encore & Finale
 Laughing Friends on Ice  smile3524 Дайс-Кулик-Yamato Tamura

Малко смях , просто за креативността на автора го споделям - http://www.sports.ru/tribuna/blogs/fsledlife/514226.html

21st Ondrej Nepela Trophy
Татьяна Волосожар и Максим Траньков

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 12:57 от Шошулчо

# 132
  • София
Шошулчо, велика си с всички тези линкове.
Доколкото знам ни чака интересен уикенд с Ондрей Непела, Финландия Трофи и Откритото първенство на Япония, а и Мастърса в Орлеанс, ако не бъркам нещо

Интервю на Вайцеховксая с Шпилбанд на английски
Натали и Фабиан за "Малкия принц"

И разни дребни новинки
-Джейсън Браун сменя Лайсачек на Скейт Америка
-Без Жубер в Орлеан, а той си е вече при мама
-Без Анна и Лука на Ондрей Непела, но планират участие на Скейт Америка
-В Battle of the Blades участват Шей-Ли Бърн, Шиниъд Кър, Оксана Казакова, Джесика Дюб, Аманда Евора и др.  

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 21:35 от Venyan

# 133
  • MJF
Мда, много турнири едновременно.
Battle of the Blades все познати дами значи. Пак само с хокеисти ли? Гледала съм Гордеева с един руски канадски хокеист и  Marie-France Dubreuil  в предишни издания.
Гледайки хокеиста в руското шоу се сетих за тях  Laughing, приличат си по схванатост, силен недостиг на гъвкавост.
Дебна за още японски записи.
Прочетох Нат-Фаб и чакам картина от Мастърса . То Жу не помня да е бил готов по това време на годината с показване на програми  Laughing така че всичко е наред при него. Ако се беше появил щях да  Thinking.
 Laughing

# 134
  • MJF
Nobunari Oda зад кадър, подсети ме за злополучното състезание на Олимпиадата 2010.
Невероятното лято на Максим Стависки
Обявиха заместничките на Корпи и Ким за Гран при  Thinking Кийра не я виждам за жалост с обявената травма в Сочи, Крис Рийд също  Confused.
Европа, Америка и Япония със сблъсък на леда този уикенд
Записи от турнира и галата на Japan Open  май бързо се появяваха предишните години? Стискам палци на Хави, Михал, Аделина и Ирина,  Laughing така де омръзна ми другите 2 отбора все да ни бият  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт