Фигурно пързаляне - тема не първа

• 58 913
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • MJF
 Stop никакви извинения. Аз а и не само,  от къде ще научавам новини за родното ни пързаляне?! И не само.  Hug
Мина и Хенри наистина ги видяхме миналия сезон, дано и този попаднат в камерите по турнири.
alice_ in_ wonderland1 и аз като теб фен на лятото и топлото, но гледай на какъв "зимен" спорт сме любители  Laughing.
И аз имам ярки спомени от Ванкувър, гледах всичко в пълен обем от фиг. пързаляне. А и не мина без напрежение и възмущение  Mr. Green, още ми държи. А и замесените са на лице и в Сочи  Laughing.
Сезона почна, щом вече "изтекоха" почти изцяло данните кой на каква музика ще "играе". Да внимават с травмите и да тренират, ние чакаме още малко.

# 106
  • София
Shen Xue and Zhao Hongbo посрещнаха дъщеричката си

Stefano Caruso стана немец, може да го видим в Сочи

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 16:51 от Venyan

# 107
  • MJF
С тези гражданства настава излишен проблем.
Николай Морозов

Savchenko, Szolkowy to take classical curtain call
Denis Ten

# 108
  • MJF
Да подсетя че утре започва руското ледено шоу «Ледниковый период», както се вижда от програмата старт в 17,05 наше време. Разчиствайте неделя следобед за напред  StopSimple Smile

# 109
  • София
Още едно юношеско Гран при измина, резултатите

И мерси за напомнянето, Ледников период го чакам с нетърпение, няма да се изпуска. Макар че аз миналия сезон харесвах повече професионалистите

------------------------------------

Албена и Максим ми напълниха душата. Ледников период започва обещаващо

-------------------------------------

случайно ми попадна и новата кратка на Дайсуке, впечатлена съм и то на толкова ранен етап от сезона

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 20:20 от Venyan

# 110
  • MJF
Тепърва ще гледам записи на руското шоу. В неделя от непредвидени разсейки само от време на време за миг виждах по нещо. Колкото че на Албена партньора не е по-нисък от нея, на Мария Петрова също, на Домнина  Simple Smile също.
Ксения МОНЬКО, Кирилл ХАЛЯВИН
Алена ЛЕОНОВА
Николай МОРОЗОВ
Екатерина РЯЗАНОВА, Илья ТКАЧЕНКО

FOI 2013 Full version
Видео от  програмите  на Альона -Робин
Джони Schindler's List
Jozef Sabovcik

Изгледах първите 3 композиции от руското шоу- Макс, Албена и Шабалин. И трите ми харесаха. Партньора на Макс - Екатерина Шпица специална похвала от мен за начинаещ, защото от това което видях ми си стори, че се справя добре със страха а и се доверява. Партньора на Албена - Петр Кислов- пластика и стабилност му трябват, да внимава да не пада , особено при подръжки  Naughty.
Гледам записите без журито и сие, но сбърках и погледнах все пак оценките в таблица  на трите изпълнения. Тепърва ще видя какво повече е имало от другите.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 19:08 от Шошулчо

# 111
# 112
  • MJF
Мерси за интервюто с Тамара,  Laughing "Товарищ бывший тренер моих бывших конкурентов!"  Joy. Мда, Петербург изостана от тенденцията "мултиразнообразен екип", дано се стегнат.
 Crazy Москвина винаги е била нейде до бортика по състезанията от както гледам. Разбира се че ще липсва в общата картина.
Изгледах и останалите изпълнения от руското шоу и съм доволна, даже много. Защо? Освен стандартните хубости- програми, състав.... най-накрая почти във всяка програма видях паралелно изпълнение на "елементи" от не хванати или най -много за една ръка дуети по дължина на леденото поле, т.е. не за кратко. Това направо липсваше в предишните издания и мнооого се  newsm78. Ето защо не фигуристите за първо пързаляне са представиха  smile3501 според мен, всички не бягаха от трудност. Забелязах Яна-Дмитрий Хрусталев, той ме впечатли с изпълнението. След като изгледах Дробязко -Алексей Яшин се  Thinking, че тук има нещо гнило и да,  Laughing проверката показа хокеист, схванат дооста но мноого стабилен  Laughing.

# 113
# 114
  • MJF
Малко записи от текущото 2013 U.S. International Figure Skating Classic
Кратките програми на Дейвис-Уайт, Уивър-Поже, Max Aaron но на тази музика веднага ми възниква изпълнението ѝ от Дайс,  Thinking сори Макс, Joshua FARRIS
 smile3544 Crazy

Не вярвах но го видях с очите се в предварителната  програма на Евроспорт България  Crazy ще дават Трофей "Небелхорн" на живо
26.09 четвъртък 15:30 Фигурно пързаляне: Трофей "Небелхорн" Оберстдорф (105мин)
                                19:00  (105мин)
                                22:30  (120мин)
27.09 петък 12:45-(120мин)
                     16:45-(120мин)
                     00:00- 60 мин.
За следващите дни още я няма програмата.

Laughing Разчиствайте си графика защото и българския тв сезон дори започва. . Предупредени сте  NaughtyLaughing

Thinking какво просветление в българския екип на Евроспорт, като цяло лято "обиколихме" Земята на колела?!
Поне добре че българска марка колело се случва да има, о пък го споменават толкоз рядко двамката в студиото че .....
Само да посмеят да не дадат българските деца в ефир  newsm66 !

Нещо  хубаво което видях сега, макар качено отдавна COS summer skate 2013 Nobunari Oda FS

# 115
# 116
  • MJF
Дали защото съм "огладняла" за фиг. пързаляне но повечето от видяното на 2013 US International FSC ми харесва.  Party
Записи Злобина-Сотников волна
Наш Жу нищо ново  Laughing, туй е то любов към родния град и пързалка. Как изобщо можаха да му "пипнат" пързалката точно преди ОИ, ако не е била опасна за ползване не виждам оправдание.

# 117
  • София
Отново почнах да се излагам, но е време да докладвам.
За Небелхорн имах чувството, че ще го покажат и без това на Евроспорт е много постна програмата.
За Мерил и Чарли съм съгласна Шошулчо - програмите са с огромен потенциал. Възхищавам се на Зуева и щабът й, че успяват да правят толкова различни и хубави програми за 2 двойки.

Гледам с огромен интерес руското шоу. Не знам дали съм го писала тук, но за мен Максим беше блясъка в тази двойка. Тази неделя за пореден път се убедих колко е добър, а Албена направо я обичам.

Новина от днес
без Джони в Сочи
и сборно за травмата на Корпи и участието на Мики на Небелхорн

# 118
  • MJF
 Blush още не съм гледала втори епизод на руското шоу, чакам Муза/ подходящо време да се насладя на изпълненията едно след друго. Някак не ми понася директния ефир с всичките  blahblah. Прочетох че журито този път решило "нас" да оцени  Laughing.

Мда, още не съм гледала кратките на Мерил-Чарли и Теса-Скот но съм очарована от волните. Шехерезада е толкова "изтъркана" композиция във фиг. пърз. и въпреки това тази е свежа, интересна, приятна.

Мики с интерес очаквам да я видя на турнира. За Корпи ми стана кофти. Тази травма я извади от миналия сезон и сега пак се започна. Кофти ми е когато състезатели заради тази причина се оттеглят от спорта  Confused.

Темата за американските мъже фигуристи ми е .... болна. Ценя си Джони и Абът и туй то. Последните 2-3 сезона видяхме и други имена. Armin Mahbanoozadeh ми хареса но се отказа май. Richard Dornbush 50/50. Останалите  Thinking не ме грабват. Надежда в задаващите се младоци Jason Brown и Joshua Farris. Хм да видим в какъв състав ще са американците на ОИ. На мен ми е достатъчен Чен, нямам нужда от други досади.

# 119
  • MJF
17.10 ч започва утре «Ледниковый период»  но 1 чак преди това има «Ванга»

Eлена Бережная
Още видео от 2013 US International FSC
Moore-Towers /Moscovitch LP харесвам този дует и туй то.
Програмите на Фло: КП - "La Cumparsita". Хореограф Стефан Ламбиел
                         ПП - "La vie en rose" by Louis Armstrong. Хореограф Флоран Амодио.
Кратката определено я одобрявам. Така и само веднъж видях една кратка/волна в този ритъм миналия/по-миналия сезон- преди да я сменят, а е толкова натурален в него.
Stefania Berton and Ondřej Hotárek
 Laughing " What do you think about the team competition at the Olympic Games? Are you going to take part in it?
        Stefania: I didn't understand the rules!"
" Exactly! I don't understand the rules and nobody understands what's going on. It is also very hard for the girls. Carolina [Kostner] and maybe Valentina [Marchei] have to come at the beginning, two weeks before their main competition. They can't stay there, because there is no good practice ice. "
Този момент даже не го бях забелязала. До сега все се  Thinking на графика на спортните най-вече.  ooooh! този отборен турнир е едно гоооляма недоразумение. То няма толкоз федерации с елитни състезатели и в 4-те дисциплини. Дори и да решат федерациите да си пазят състезателите за индивидуалното, а на отборното да са втори отбор фигуристи, с  правилата, финансите и зрителския интерес няма да излезе сметката.  ooooh!
"Stefania: The spirit of the event was to have fun with the audience and the audience had fun with us. But at the Olympics it will be totally different."  newsm10
Който иска отборно отива на хокей, кърлинг да речем, там са отбори и половина.

Общи условия

Активация на акаунт