Фигурно пързаляне - тема не първа

• 58 903
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • MJF
 Party
Браво, добри изпълнения.  Thinking ще трябва да свиквам все повече с вокалите за да не се разсейвам припявайки. Ето сега с Ела и Луис и ..... се разсеях.
 Мегън/Ерик отново имат хрумки, захода към спирала, в паралелните стъпки. Хареса ми.
Katarina Witt

# 91
  • MJF
Takahashi & Kihara този път цял запис от The Ice  Thinking
Двама българи на първото Гран при

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 10:24 от Шошулчо

# 92
  • MJF
SESTO ICE GALA’
Първо има около 40 сек. реклама и след това започва записа от 115 минути.
Жубер с две програми на Максим Стависки
Жу не ме изненада - интервю за програмите му . Макс да помага а Жу да внимава. Нейсе , може да го видим в нещо различно от гладиатор. Първо нека да е в танго в кратката все пак. В поста от 9-и автуст има превод и на френско интервю  Stop.
Everything is ready for the Italian Summer Tour 2013

Fumie Suguri

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 21:31 от Шошулчо

# 93
  • София
Жубер много хубаво си е казал, че с "Гладиатор" няма как да печели, то се видя и миналия сезон. Аз много се гордея с Максим

Видео от новата програма на Таня и Макс, макар и в работен вариант без скокове

# 94
  • MJF
Мда, прочетох днес музиките на двойките в групата на Мозер.
Изобщо изкристализираха и продължават да стават ясни нещата, които ще видим идния сезон, поне като музики. За другото търпение и въображение  Grinning.
Хареса ми интервюто с Фуми, фен съм ѝ отдава. Това какво мисля за напърите ѝ да се състезава е друг въпрос. Времето ще покаже. Но винаги съм я уважавала за краетивността.
Нина МОЗЕР

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 14:06 от Шошулчо

# 95
  • MJF
Евгений Плющенко
Боброва - Соловьев  FD допада ми , лъха енергия. sp
Ковтун sp
Brian JOUBERT 2013 Italian Summer Tour - Gladiator
I Want It All     superuu Тази показателна желая да я видя изпипана идния сезон на състезателна гала  Praynig.
Welcome to Maxim's and Tatiana's practice rink.
Има надежда скоро да видим и други записи от The Ice.

# 96
  • София

Обявиха списъка за Небелхорн. Битката за Сочи ще е тежка, за България участват Манол Атанасов, Анна Афонкина и спортната двойка Елизавета Макарова/Лери Кенчадзе

# 97
  • MJF
Турнира този път е "страшен" като гледам. От мързел не задълбавам в числата  Embarassed и не ми е ясно кой за колко се бори. Нооо това с което може да помогнем на нашите 4  деца е да им стискаме палци.
Этери Тутберидзе за Воронов
За волните на Жулин 2
Прыжковая математика: работа над ошибками
Любопитен ми е най-новия док. филм за Вит но още го въртят по тв в Северна Америка та не е достигнал до мен  Simple Smile. Най-вече за архивните кадри, другото си го знаем  Peace.

Последна редакция: вт, 20 авг 2013, 09:20 от Шошулчо

# 98
  • София
Сезонът вече наближава и освен състезанията ще имаме шанса да гледам отново и "Ледников период". Вече официално Албена и Максим са отново в шоуто

Много съм доволна, че Ханиу запазва Parisian Walkaways.
Американците си следят Лайсачек

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 20:38 от Venyan

# 99
  • MJF
PIW 2013
Жу
Аракава
Така

Татьяна Тарасова

Евгений Плющенко
Като споменахме "Ледников период", новата волна на Боброва-Соловьев е по вече ползвана идея от Жулин О. Домнина и А. Тихонов -Тема судьбы
Ким Ю На ще "танцува" танго във волната този сезон.

# 100
# 101
  • София

Дочакахме официалното начало на сезона.
В Гран при сериите юношите вече стартираха и то в българско участие. Резултатите
И ако някой се интересува Анна Афонкина и Иво Гатовски

Определено Иво има качества и талант. Участието на Афонкина аз няма да го коментирам, лично за мен имаше по-подходящи кандидатки, които млади да се докоснат до големите състезания.

В Ютюб канала на ИСУ Джуниър има много клипчета

# 102
  • MJF
Сезонът почна и бавно но славно ще навлезем в него. Видях записите на нашите фигуристи. Видях и Боян Жин и Мартинес от любопитство. Добре че ISU канала качва юнорите, че иначе няма да има как да се видят в такъв обем.

Алла Шеховцова Удачни са местата за промени, стига да са и като хората направени, належащи са.
Friends on Ice обзор от изданието с Белбин-Агосто.

Florent Amodio: Upbeat and Positive/ руски

Stefania Berton/Ondrej Hotarek
Patrichk Chan FS 2013 COS Summer
Волната на Альона-Робин е по музика от "Лешникотрошачката".

Последна редакция: сб, 31 авг 2013, 17:03 от Шошулчо

# 103
  • Пловдив
 smile3525 Здравейте, съвсем наскоро откритието, че олимпийския сезон ще започне съвсем скоро ме  цапардоса в преносен смисъл. Не усещам как лети времето, сякаш вчера гледахме олимпиадата във Ванкувър и се будувахме. Благодаря за новата тема и за материала за четене, който ми дадоте. Не ми се иска лятото да свършва, но пък предстоят интересни зимни емоции с любимия спорт.  bouquet

# 104
  • София
Още нещо от мен, макар че ми става неудобно
Наша фигуристка прави фурор на Острова

Общи условия

Активация на акаунт