Кюретаж и забременяване след това - 45

• 22 970
  • 718
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте. Моят съпруг изхвърли абсолютно всичко у нас, и фолиевата ми беше изхвърлил. Беше прибрал и дрехите за бременни, бейбифонът, който ремонтираше... Имах едни снимки от феталната морфология  в 13-та седмица, които ми стояха в джоба на вратата на колата. Един ден ги видях и много, много се разстроих. Виках я по име, плаках, обвинявах всички за загубата си... трудно се изправих. Много трудно  Cry
Аз пък снощи аха да заспя и реших да проверя резултатите от стерилната урина и еякулата на съпруга ми, които трябваше да излязат чак днес. Ние нали ги повторихме в Цибалаб, защото тези в лабораторията на Доверие показаха инфекция в урината след лекуването с антибиотик, а пък в еякулата няма, което е нелогично. Е, бяха публикувани късно снощи: няма никакви бактерии, никакво над 10х5 и други неща! Направо пощурях заради тези от Доверие  newsm77. А аз май пропуснах овулацията заради неизлекуваните гадинки, които уж е имал  #Cussing out. Събудих го посред нощите  luvbed няма не искам, беше отчаян опит да хванем яйцето   loveuuu
Изобщо не знам дали ми е минала или не овулацията. Снощи ме болеше много левия яйчник, не знам това какво означава, спукал ли се фоликулът или боли така, когато е нарастнал и аха да се спука  newsm78 Както и да е, аз зачевам с месеци опити, но поне дадохме старт   animal037   superuu  което си е направо супер. А и нали най-много се случвали нещата 3-4 дни преди овуто, така че хич няма и и да се надявам.
Деси, честит рожденик. Много да те слуша, много да ти угажда, и всяка изненада от него да е от хубава по-хубава.
А, и аз имам рожден ден днес, на 36год ставам  4470 След малко ще си намисля желание и ще духна свещите на тортата, с която колегите ме изненадаха  smile3520
А довечера ще си празнуваме тихичко у нас.  cheers 1dating Майка и татко дойдоха на гости, ще е супер, хия не ми се събира с приятели днес. Между прочем след случката доста от тях се оттеглиха, не смеят да ми се обадят ли, неудобно ли им е, не знам.

# 541
  • София
Деси да ти е жив и здрав съпруга! И да изживеете още много рожденни дни заедно!

ТЕстове не пазя, само на детето имах някъде снимка на теста, после правих и на втората си ббеменност, но виж на третата не съм снимала теста! Естествено самите тестове са изхвърлени отдавна! А колкото до снимките от УЗИ, да пазя ги, просто защото са ми в досието медицинското. Не се връщам назад, не чета темите от отчетни, изобщо не виждам защо да го правя. Това не би ми повлияло положително,просто защото не съм с тяхната проблематика, не съм в тяхното положение, няма как да затворя очи и всичко да не се е случило. Така е било писано, така е станало! Гледам само напред!
Лини късмет с избора на лекар. И аз бях малко в чуденка, смятам за надежден АГ си, все пак съм при него от 2008, но... може би в бъдеще ще направя компилация от неговото мнение и на доц.Карагьозова, относно превенцията на тромбофилиите. С две думи не разчитам сляпо само на него!
Просто трябва да отидеш, не го мисли чак толкова, направи си проучването за твоите проблеми,кой е добър и просто иди,за да разбереш дали ще си паснете. А за стоматолог, ако наистина не си ходила дълго време и разумно да отидеш!
Вайпър честит празник и на теб! Това което ще ти пожелая е само едно-тази година бебче да си заченето и догодина живо и здраво да си го гушкате! Естествено здраве и късмет!

# 542
  • гр.Варна
Здравейте,
Момичета,искам да ви питам след К всеки месец ли ходите на преглед при гинеколога?
Моят док ме вика другата седмица,после месец след К.Дали да го разпитвам нужно ли е след всеки МЦ да ходя,за да каже кога може да действаме?Ако зависеше от мен още след следващият цикъл бихме се метнали.... Joy Joy
В тази връзка да разкажа за майка ми.Мама и татко претъпряват много тежка катастрофа,когато тя е била в 7-мия месец  от бремеността си.Било е февруари 1979г.Идват си във Варна,но тя не усеща бебето.Гинекологът й казва,че всичко е наред с бебето,но след още няколко дни отива при нов лекар,който казва че бебето е починало.Предизвикват й раждане и я кюртират.Това става в края на февруари.Лекарите са й казали минимум 6 цикъла да не правят опити за бебе,защото матката е много остъргана и е изтъняла.Напук на всичко,мама забременява през м.Май с мен:) Whistling WhistlingИзкарала е една абсолютно безпроблемна бременност:)И февруари на 1980г.,в същият месец,който е бил един от най-кошмарните в живота й една година по-рано, се раждам аз:)
Дано има повтаряемост.Моят кошмарен месец е юни.Вчера трябваше да ми е датата на термина,ако бях износила бремеността от септември 2012.Пак този месец ми беше и кюртажа за вторият спонтанен аборт.Искрено се надявам,че догодина през Юни,ще бъда щастлива мама на още едно прекрасно дете!
Ех,какво въобръжение:)!!!
Хубав ден! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

# 543
viper , Честито! Да си жива и здрава и дано сте уцелили момента  Peace

Скрит текст:

# 544
  • София
Честит Рожден Ден viper!!!  

Да си жива и здрава, много любов и разбирателство да има в дома ти, и едно здраво, пухкаво и износено до термин бебче ти желая от все сърце!

(и аз съм на 36, но малко преди теб ги навърших т.е. кака съм ти  Blush )

Момичета, гледахте ли по БТВ за лабораториите? Направили са опит - един човек пуска в 5 лаборатории едни и същи изследвания. Получава 5 различни резултата!!!!  Shocked  Оказва се, че изобщо не изследват или използват с изтекъл срок на годност материали, за да спестят пари. Направо съм шокирана! Мисля, че в събота ще е целият репортаж - БТВ репортерите, ако не бъркам.

# 545
  • Варна
Viper, честит рожден ден   bouquet Желая ти само хубави моменти от сега нататък, много здраве, щастие, любов и съвсем скоро една малко сладко бебче в ръцете ти!!!  Hug

За тестовете - аз си пазя всичките тестове и от трите бременности, както и всичките снимки от видеозона  Mr. Green Не мога да ги изхвърля, но пък и не ми влияят зле.  Peace

Мама на Кики, аз ходих на преглед на 14-тия ден след К и после след първия Ц, повече не са ме викали  Peace

# 546
Деси ЧРД на мъжа ти!  bouquet  Бъдете много щастливи и скоро пак мама да станеш! preggo Дес доста си я преносила куклата! Mr. Green
Випер ЧРД, пожелавам ти още днес или през нощта както казваш да е станал бебо още от раз!  Praynig Весело изкарване!  bouquet  Браво за мъжа ти че всичко е ОК! Peace
Уейв и аз си пазя тестовете и всичко останало като документи, БХС, защото си взех резултатите предния ден преди аборта. А тук се ходи с резултатите от БХС на ФМ, но аз не стигнах де...
Киф, какво да ти кажа и аз съм като теб... И аз все надничам в септемврийките, малко мъчно ми става, че не съм и аз вече там, но се радвам за момичетата и техните трепети и вълнения. И ние ще го изпитаме тези красиви моменти! Praynig Гушкам те! Hug
Мама на Кики, хареса ми историята със зачеването на теб и историята на майка ти. И аз се моля много за мартенчка, Бог ми взе едно тогава и дай Боже да ми даде друго през март на следващата година! Много го искам! Praynig Praynig Иначе аз ходих след 1-ви Ц на преглед!
Бени, хубаво е да го изследваш според мен прогестерона. И аз за първи път го направих сега и сега си обяснявам всичките неразположения че са били заради хубавия прогестерон. А и разликата в 2-те фази ми беше супер сега с най-голяма разлика, даже в месеца в който забременях нямах тези неразположения както сега и тази хубава БТ. Та тогава май не е бил толкова висок както сега. Дано всичко се нареди и скоро всички се изнесем към отчетни! Praynig Hug
Джули, дано дойде тая лелка вече! Hug
Прегръдки за всички  Hug Hug аз днес съм супер, БТ ми спадна и с нетърпение си чакам Ц!

# 547
  • София
Благодаря ви, момичета, дано се сбъднат всичките ви пожелания, които съм сигурна, че са от сърце!   bouquet
А аз за толкова години във форума така и не се научих да слагам картинки и снимки  Embarassed

# 548
  • Варна
Даа, Дани, но понеже всички ми беше идеално, като на прясна бременна - води, плацента, тонове и т.н., а аз много държех да си се роди когато е готова, ми дадоха най-дългия срок за преносване от 15 дни след термин  Mr. Green На 7-ми сутринта трябваше да ме приемат ако не се е родила дотогава, но тя реши, че е по-добре да излезне без бой на 5-ти Mr. Green

# 549
  • гр.Варна
viper,Честит Рожден ден:)
Бъди здрава,обичана и обичаща:)Желая ти много скоро и най-съкровената ти мечта да се сбъдне:) Hug Hug  bouquet
На мен К ми беше във вторник,след което 2 дни ми нямаше нищо.Грам кръвчица нямах.Днес обаче отново имам едно такова...като зацапване Rolling Eyes Rolling EyesДали да звънкам на гинеколога??? Thinking Thinking Thinking

# 550
Ох Деси, така ме разсмя! hahaha Моя се роди 8 дни преди термин! Grinning
Момичета днес си вземам резултатите от изследванията, дано са ОК, спирам вече с изследвания, като ми дойде и свърши се отдавам на ласки и положително мислене! Heart Eyes Забравих да ви кажа за тази бактерия дето ми изследваха, казва се Streptococcus Agalactiae! Та чакам резултата от него, хламидия и гъбички!

# 551
Мама на Кики, нормално е да ти зацапва, при мен тече 5 дни, а до 16-ти само зацапваше. На моменти спира и после зацапа, абе шантава работа .

# 552
  • гр.Варна
Мама на Кики, нормално е да ти зацапва, при мен тече 5 дни, а до 16-ти само зацапваше. На моменти спира и после зацапа, абе шантава работа .
Дани,мерси!Док ми каза,че ще ми тече макс 2-3 дни.На мен ми спря още в деня на К.Затова се изумих сега като видях,че пак хартията е розова Whistling Whistling

# 553
  • София
mama_na_kiki Аз не мога да се включа много по темата кървене  Rolling Eyes, защото не са аналогични случаите ни. Благодаря ти за пожеланията!

# 554
Деси ЧРД на мъжа ти  bouquet Випер ЧРД И НЕКА ПОДАРЪКА ТИ ДА Е МАЛЪК ЗДРАВ БЕБОК.   bouquet  bouquet
Уейв и аз си пазя тестовете и снимките - където имаше точица вчера отворих шкафа видях ги ревнах.
Бени честит цикъл. Simple Smile
Джули, дано дойде още днес Simple Smile

Аз ви чета нон стоп но не пиша защото всеки ден вместо да ми олеква ми става по-тежко. Гледам си малкия мъник а все ме избива на плач и той идва и ме гушка и пита мама плаче защо плаче. И аз какво да кажа. А от  от сутринта не мога да спра едва се сдържам зареди малкия. Имам чувството че ще полудея и ще се пръсна. Една от близките ни приятелки е бременна ( но незнае за мисед-а и квсичко останало мъжа ми не иска да казваме и аз съм казала само на най-добрата ми приятелка ) и все мрънка че била дебела че това било че онова било - а на мен ми иде да и се развикам да млъкне и да се радва защото има здраво бебче и всичко друго е без значение за бога. Незная мислех че ще става по-лесно но не е всеки ден е по-трудно. Възхищавам ви се как сте оптимистични и въобще - аз мислех съм силен човек до сега всеки около мен за каквото и да е било се е сривал а аз съм била опората на всички, но това ме прегази като валяк. Ох спирам да пиша че пак се разплаках и малкия ме гледа уплашено а и не искам да ви досаждам. Извинявайте че ви натоварвам с моите неща, но друг не може да разбере какво е.

Общи условия

Активация на акаунт