Кюретаж и забременяване след това - 45

• 22 977
  • 718
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Дали сме много силни ....  newsm78 mama_sancho , аз посетих психолог, за да да се изправя. Бях на дъното. Не успях да се справя сама, въпреки детето, въпреки съпругът ми... Тези емоции са вече част от нас, трябва да се излеят, да излязат навън, да се обърнат в изказани думи и сълзи... иначе ни изгарят и ако не се оправим, ще се поболеем.

# 556
O, Кики, ще ти зацапва от време на време, не се притеснявай. На мен ми цапа около 6 дни след кървенето  Peace

Дани , стискам палци за резултатите, всичко ще е ОК  Peace

viper и Уейв , останала съм с впечатление, че сме наборки, а явно съм една година след вас, иначе се мислих се за старша в темата  Mr. Green

А аз за толкова години във форума така и не се научих да слагам картинки и снимки  Embarassed

Скрит текст:
Избираш си картинка от нета, цъкаш с десния бутон на мишката върху нея и ти излиза падащо меню. От него избираш информация за изображението (properties) - копираш адреса(Address) на картинката с мишката и тук горе, в полето, когато пишеш отговор по темата има едно квадратче с картина (второто на 2 ред) - пийстваш адреса на катринката м/у таговете img/img , които ти излизат и това е, дано ме разбра  Hug

С дъщеря ми термина ми беше на 6 декември, а се роди на 18 ноември, не я свърташе вътре  Crazy И сега е така, не спира на едно място, вечно снове, прави нещо и приказва, като мелница е, да ми е жива и здрава  Grinning

# 557
Сънчо, разбирам те мила, но така си вредиш със сълзите..., нищо не може да се върне, никой няма да ни върне предишното спокойствие и опимизъм, никой не може да върне бебетата ни в коремите. Но ако не си помогнеш сама, няма кой! Казвала съм много пъти, аз в началото постоянно плачех, но един ден си дадох равносметка че имам дете, което иска майка със здрава психика и трезво мислеща. Имаме отговорност- ние майките, и ти си майка, и имаш вече едно слънчице. Стегни се заради него, да не те вижда че плачеш, да знае, че мама е силна и то - малкото човече може да разчита на мама и да е опора , да го пази... Мога да ти кажа, че аз се стегнах и съм ОК сега, страха си го имам, но не плача, гледам си тестовете..., но не плача( или ако заплача не е както преди). Така се съсипваш, вредиш на себе си и на околните мила, недей да таиш болката в себе си, ако ти се плаче се крий, поне детето да не те гледа. В началото е най-тежко, но вече си МАМА и пак ще станеш! Има толкова момичета, които още не са станали майки, ами на ТЯХ страха е много по-голям от нашия. Нали искаш да се съвземеш по-скоро и да си стъпиш на крака, искаш пак да забременееш, еми ако се обвиняваме и постоянно плачем няма как да стане! Вярвай Съни, че нещата ще се наредят. Много пъти съм го казвала, че не всичко зависи от нас и на всеки един е драснато какво трябва да стане и през какво изпитаие да го изправи съдбата! Тук..., в темата ще ти помогнем, пиши повече, споделяй, ще ти олекне и ще намериш сили да се бориш и да продължиш напред. Детето трябва да ти дава сили да се бориш..., на мен моето ми помогна много, но аз в началото когато плачех, той знаеше защо плача, защото моя е голям, а твоя е още малък! Мила всичко ще се нареди, знай че ще станем майки и ще си гушнем децата, бъди силна, защото децата искат силни майки, защото ние сме техния пример и техния стимул в живота! Прегръщам те! Hug

# 558

Viper   bouquet,Честит рожден ден с пожелание за здраве ,късмет и сбъднати мечти!!!
Деси честит ти рожденник и на тебе,да ти е жив и здрав и мноооого да те слуша Simple Smile.
Сънчо,опитай се да гледаш реално на нещата,станалото е станал не можеш да върнеш времето назад.Имаш си детенце ,радвай му се .Щом веднъж си успяла ще успееш пак.Поплаквай се ,но не прекалявай,много е трудно знам,разбирам те.Пиши тука ,споделяй дано поне мъничко ти олеква.Пък е нормално ,да плачеш ,та то ти е още много прясно.С времето ще свикнеш да живееш с мъката си.Това е истината.
Уейв ,аз не пазя почти нищо,не ме упреквайте така съм решила и това е.Имаме само дни снимки на сина ни докато беше в неонатологията и да ви кажа само като се сетя за тях ме избива на рев newsm45.От години не съм ги поглеждала smile3518.Ходя на гроба му ,моля се и това е......
Не мога да продължа да пиша ..............

# 559
Бени мила, не знам какво да ти кажа! Така се моля за теб да има справедливост и Бог да е много милостив  да ти прати поне една жива и здрава рожба! Ти си много силен човек и заслужаваш повече от всичко да станеш мама и някой да те начича с думите МАМО! Разплака ме, с теб се знаем отдавна и от други теми и знам че си много добър човек и ти пожелавам от сърце 2014 да е твоята година и дай Боже да бременеем заедно! Praynig

п.п. Випер, сега ти погледнах лентичката... дъщеря ти и тя ли има РД днес?

# 560
  • София
А, не, тя имаше на 5-ти юни. У нас сме две жени зодия близнаци. За малко да станем три жени зодия близнаци  Cry
Бени, не знам какво да кажа... Това е най-тежкото нещо... Дръж се, ще видиш, че Стаменов ще помогне!

# 561
  • гр.Варна

Viper   bouquet,Честит рожден ден с пожелание за здраве ,късмет и сбъднати мечти!!!
Деси честит ти рожденник и на тебе,да ти е жив и здрав и мноооого да те слуша Simple Smile.
Сънчо,опитай се да гледаш реално на нещата,станалото е станал не можеш да върнеш времето назад.Имаш си детенце ,радвай му се .Щом веднъж си успяла ще успееш пак.Поплаквай се ,но не прекалявай,много е трудно знам,разбирам те.Пиши тука ,споделяй дано поне мъничко ти олеква.Пък е нормално ,да плачеш ,та то ти е още много прясно.С времето ще свикнеш да живееш с мъката си.Това е истината.
Уейв ,аз не пазя почти нищо,не ме упреквайте така съм решила и това е.Имаме само дни снимки на сина ни докато беше в неонатологията и да ви кажа само като се сетя за тях ме избива на рев newsm45.От години не съм ги поглеждала smile3518.Ходя на гроба му ,моля се и това е......
Не мога да продължа да пиша ..............

Бени,възхищавам се на силата,волята и духа ти!Преживяла си толкова много Rolling Eyes Rolling EyesИмам чувството,че нашите истории бледнеят пред това,което си изпитала....Чак ми е неудобно да споделям за моите проблеми!Убедена съм и вярвам,че след толкова много усилия нещата ще се получат!Стискам палци това да се случи съвсем скоро!!!!Кураж и все така позитивно напред! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 562
Ох, момичета чета тук последните 2-3 странички и се разплаках. Бени, възхищавам ти се колко си силна , сигурна съм , че няма как мечтата на толкова упори и борбен човек да не се сбъдне   Hug

Viper, честит рожден ден , да си жива и здрава, много усмихната, щастлива и обичана. Пожелавам ти да ти се случват само хубави неща  newsm59

Деси,  да ти е жив и здрав рожденника, много да те обича и съвсем скоро да се радвате на бебче  Hug

# 563
  • София
Бени , мила!  Hug те и се  Praynig да откриете причината и следващият път нещата да са до термин с хубаво и здраво детенце!

# 564
  • NE
Вайпър Честит рожден ден! Бъди жива и здрава, щастлива и засмяна и скоро отново мама.  bouquet
Киф С неуспешната бременност бях и аз от декемврийките и си ги четох от време на време и голям магарешки рев му удрях след като това. Накрая разбрах, че не е нужно на никой да се измъчва така. Peace
Лин Владимиров бе помогнал на едно момиче с проблемни яйчници да забременее и знам че е много добър специалист. Направи си хормоните другия месец и виж какво ще изкочи, ако не обсъдете варианта за спермограма. Трябва да се търси навсякъде. Peace
Мама на Кики Моята майка също е направил спонтанен преди мен и е забременяла на петия месец.  Peace Роди две здрави дечица. Относно прегледа е нормално да отидеш след първия цикъл, но може и по-рано. Аз бях с два кюретажа и отидох след вторият път още на третия ден, хич не ми дремеше че кървя.  Peace Аз чаках 6 месеца и още 9 месеца за да забременея.
Може и да има нещо защото когато ме кюретираха през май 2012 си пожелах да забременея веднага и точно през май сме направили нашето чудо. Hug
Деси Честит рожден ден на твоя мъж. Да е жив и здрав и да те опсипва с любов. cheers

# 565
Момичета взех изследванията, хламидията е отрицателна, но имам гъби, които трябва да лекувам и тази тъпа бактреия която изследвах Streptococco beta emolitico gruppo B е положителна. Cry Имам си я тази бактерия и е много, ама много вероятно тази гадина да е убила бебето ми. Cry Иде ми да умра ви казвам, плача като луда и не мога да се спра... Записах час за лекаря в сряда от 12 съм и да видим за тази бактерия трябва АБ и за гъбите нещо за мен и за мъжа ми. Дано уморя гадимата, но кат се сетя само, че това може да е нелепата причина за аборта и ми иде да се  #2gunfire. Случайно я изследвах, и добре че го направих. Момичета, направете и вие това изследване, моля ви, за да сте спокойни. И заради резултата че е + доплатих още 40 Е, а преди дадох 30, та до сега съм на 200Е, а почти не съм изследвала нищо. Дано се изчистя и с опитите когато наваксаме тогава. Сега ми е важно да съм чиста, другото ще се нареди. и на всичкото отгоре детето е болно и сега взехме и АБ, защото кашляше от 2-3 дни, а днес сме и с Т. Абе иде ми да се гръмна вече... #Cussing out

# 566
Дани, това чудо да не е  Бета хемолитичния стрептокок?

# 567
Вайпърче, честит рожден ден!   bouquet Пожелавам ти много, много здраве, много спокойствие и щастливи мигове и сбъдване на мечтите ти...много скоро!
Деси, честит рожден ден на мъжа ти  Hug
Дани, тия стрептококи от микробиологията ли излязоха, ужас... И гъбите и те...Ще ги излекуваш, успокой се, само дето антибиотиците за първото, докарват гъби, но при подходящо лечение с противогъбични, ще се оправиш. Пожелавам ти да да ти изпишат точното лечение, и бързо да махаш тия гадинки, и да се запряташ за постигане на мечтата  Hug Сега като се замисля...дали няма нещо общо със състоянието ти, в което беше, с тия бактерии, просто не вярвам някак при обичайно функциониране, да се стига чак до такива топлини, гадения, парене...Дано каквото и да е било, да минава, може пък някакъв вирус да е преминал покрай теб, и да си е заминал.
Бени, мила, много добре те разбирам, и знам, че скоро ще сбъднеш мечтата си, просто имай търпение и сила  Hug Hug Hug

# 568
Дани, това чудо да не е  Бета хемолитичния стрептокок?

Киф, не знам на БГ как е точно, напиши моето както съм го написала в гугъла има и превод на страниците и прочети.
Звездичка, тази бактерия е друга, няма нищо общо с другите неразположения, те се дължаха на високия прогестерон. Нищо не усещам за тази бактерия, нямам оплаквания и за гъбите, нямам парения, но понякога и без симптоми ги има. Важното е да се нареди всичко, изпадам в ужас ако тази проклетия е убила бебето ми... Cry

# 569
  • Варна
Дани, тази бактерия, която при нас се нарича бета хемолитичен стрептокок е бактерията която причинява скарлатината.....дали пък все пак онова на майка ти не е било точно скарлатина и да си ги прихванала и ти, в лек стадий може да мине и без обрив (както беше при Вики)  newsm78

Бени, миличка, просто незнам какво да кажа...толкова ми е мъчно и толкова се надявам и стискам палци за теб  Hug

Общи условия

Активация на акаунт