Кюретаж и забременяване след това - 45

• 22 960
  • 718
  •   1
Отговори
# 570
Деси, тя е от група Б, май за А група беше за скарлатината..., ще почета още в нета. но трябва да си засиля и имунната система, отслабнала съм още, сега съм 51, а съм висока 1, 68, тази бактерия четох че може да се прихване по много начини, може и от неизмити ръце, а от симптомите имам само леко вагинално течение, но не е засилено. Не знам вече...

# 571
  • Варна
Аз знам, че след прекарана скарлатина тази гадина може да не умре ами да се разпространи в организма ти в различни разновидности и съответно да засегне различни органи, според това къде имаш слабо място в момента. Затова скарлатината задължително се лекува с АБ и се правят всякакви изследвания след това, за да се види дали не е останала някъде - включително знам за случай намерена във влагалищен секрет след прекарана скарлатина  Peace Мисълта ми е, че може би не тя е убила детето ти, а си я хванала сега, тъй като след К там ни е слабо място и е лесно да се хване каквото и да било  Peace

# 572
Не знам Деси, нищо не се знае дали е от сега или преди. Но на мама не беше скарлатина.

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=streptococcus%20ag … w6p8v2DpSptZiqNIg
Ето тук пише доста неща, ако искате да прочетете.

# 573
Ох, Дани ужас каква е тази гадина. Кофти е, че има страшно много гадинки, които и не изникват с една проста микробиология. Да не говорим, че не всички имат някакви симптоми и ако скоро не сме си правили микро не може да знаем какво имаме. Не се ядосвай, никога не може да си сигурна каква е била причината. Да не говорим, че може да не е една или пък реално да има няколко, но само едното нещо да е спомогнало. Важното е да я изтребите от първия курс АБ.
Феичке и аз затова съм се насочила към него поне да даде някаква идея защо са ми зле хормоните, ако не е изчерпан резерв. Другият цикъл пускам хормоните и ако няма никаква промяна и ефект от хаповече дето ги пия ще записвам час, когато и да има. Ако пък са ок и са спаднали стойностите може да отложа за септември. Спермограма сме правили още в самото начало и беше идеална не вярвам да е там проблема. Или е заради устите хормони и не вадя читави яйцеклетки или нещо в тръбите не е в ред, а пък може и двете или пък и нещо друго скрито. newsm78

# 574
  • София
Дани, пак се включвам да ти напиша за този стрептокок, при мен излизаше редовно. Изпих камара антибиотици и все по-зле ставаше положението, от антибиотиците хващах гъбички, а след антигъбичните ми излизаше същия бета-хемолитичен стрептокок група Б. Накрая зарязах и антибиотици и изследвания, започнах да слагам овули с пробиотици, както и да се мия с читава медицинска интимна козметика и, о чудо, всичко се оправи. Поне при мен и гъбите и това нещо, както и бактериална вагиноза няколко пъти, все бяха от нарушена вагинална флора. След К е много често срещано явление да е нарушена флората, по-вероятно е да не си я имала преди. Сигурно ще ти изпишат АБ, но докато го пиеш, а и малко след това слагай някакви пробиотични овули с лактобацили и всичко ще е наред  Hug Не знам там как е, но тук повечето се продават без рецепта защото все пак не са лекарство.

# 575
Светле мерси. Овули може да ми изпише за гъбичките АГ. А иначе имам и антибиограма, та ще видим кой АБ ще пия. И на мзжа ми да видим какво ще трябва да взема, вероятно мехлем за гъбичките да не си ги пренасяме. А за тези стрептококи от гр.Б не знам дали и мъжа ми трябва да взима нещо? Или те не се предаваха май по полов път? newsm78

# 576
Добро утро   Heart Eyes

Дани, успокои ли се? Четох аз за този стрептокок, ще го оправите с АБ  Peace Не се притеснявай  Hug

А това, че си слаба, какво влияние да окаже, ти май по- принцип си си слабичка? Аз с дъщеря ми забременях 48 кг и съм 1.70, смятай какъв скелет, но ми е такава  структурата. Сега съм 55 , позагладих косъма малко  Crazy . Та мисълта ми е ако искаш да вземаш има разни подсилващи имунитета и добавки хубави има, и витамини  Hug

Lyne , кога за последно си изследвала хормони? Не знам на колко си години, но дано това за резерва не е вярно  Praynig Има разни билкови добавки за регулиране на женските хормони, вземаш ли някакви такива или само на лекарства разчиташ?

Бени  Hug Много позитивен и слънчев човек си въпреки всичко, ще си имаш рожбичка, вярвам Praynig 

Сънчо, не си мисли, че сме толкова силни, първите дни направо агонизирах Tired Сега малко се пооправих, но пак на моменти ме избива мрачното  настроение Rolling Eyes

Хайде момичета- кокичета хубав ден от мен и по- ведро  Flutter

# 577
Добро утро на всички!
Киф, не знам и аз дали съм спокойна, но не съм спала, и детето кашля и се поти цяла нощт, ставах поне 10 пъти...
Видях си резултатите от изследванията през бремеността и имам занижен брой линфоцити, което ще рече че имам слаба им. с-ма. Моите са 17, 9 % при реф. 27- 39. Лекаря нищо не каза тогава, а и аз не съм лекар, сега се ровя и чета като идиот. Добре че го смених. По принцип не мога да кажа, че често боледувам, но знаеш че през бремеността лепнах вируса с повръщане, а тогава им. с-ма отслабва още повече и бацилите се лепят за мен. Но май неболедуването често не е индикатор за силна с-ма. Може и да имаш слаба и пак да не боледуваш често? Така ли е, или бъркам? Трябва да приемма витамини, но искам да се консултирам и в сряда с лекаря какво да вземам точно. Може и този тъп вирус да е сложил краят, отделно и слабата с-ма. Просто ме е яд, как лекаря не ми каза нищо за линфоцитите и да се засиля повече. Килата наистина не са индикатор за слаба им. с-ма, но линфоцитите ме притесниха де, че са ниски. Трябва човек да се рови и да се образова, че лекарите не си вършат работата. Иначе за  Стрептококите от гр. Б се пие АБ, да, но с тея гъби как ще е с тоя АБ, като се появяват след него не знам...

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 16:29 от @Daniella@

# 578
Добро утро  Hug

Дани, не се притеснявяй, ще се отървеш от тези гадини, добре,че не е по-сериозно   bouquet

Отивам на изпит по семейно и наследствено право, една многоооо обширна материя и заради тоя вирус дето ме тръшта май не можах да се подготвя както трябва, за това стискайте палци .

Прегръщам ви всички  Hug

# 579
  • have faith and be patient ..
Дани, пак се включвам да ти напиша за този стрептокок, при мен излизаше редовно. Изпих камара антибиотици и все по-зле ставаше положението, от антибиотиците хващах гъбички, а след антигъбичните ми излизаше същия бета-хемолитичен стрептокок група Б. Накрая зарязах и антибиотици и изследвания, започнах да слагам овули с пробиотици, както и да се мия с читава медицинска интимна козметика и, о чудо, всичко се оправи. Поне при мен и гъбите и това нещо, както и бактериална вагиноза няколко пъти, все бяха от нарушена вагинална флора. След К е много често срещано явление да е нарушена флората, по-вероятно е да не си я имала преди. Сигурно ще ти изпишат АБ, но докато го пиеш, а и малко след това слагай някакви пробиотични овули с лактобацили и всичко ще е наред  Hug Не знам там как е, но тук повечето се продават без рецепта защото все пак не са лекарство.

Здравей , ще дадеш ли пример за "читава медицинска интимна козметика "  . Тези които се препоръчват за бременни дали са ОК ?  Peace

# 580
  • NE
За мен читава медицинска козмети е Себамед за чувствителна кожа. Хубава е и Лактацид, но обикновеният. Сега съм на Нивея за чувствителна кожа. Спомням си че имаше още една много добра марка за дамска хигиена, но не си я спомням. Peace

# 581
  • София
Доволна съм от Лактацит обикновения, сега имаме на Еусерин интимен за цялото семейство,вкл. и детето,че винаги ми е било неясно с какво да мием дупето вечер. А и таткото че вбесява като ползва течният сапун за ръце за гъзеца си! Ползвах и на Уриаж, нямам оплаквания! Аз съм с атопична кожа и реагирам веднага, а и доста лесно гъбясвам  Cry

# 582
  • have faith and be patient ..
ааа именно - Себамед беше марката ,която не можах да си спомня ,а на курсовете за бременни я бяха препоръчали за интимна хигиена за бременни . Иначе аз от години съм на Лактацид  - обикновения ,но по-често май си купувам зеления ,че ми е много готин .. не знам защо Simple Smile А за нивеа-та бях чувала лоши коментари (за някакви гъбички ,че предизвикала май ставаше въпрос)  newsm78 и в интерес на истината никога не съм я ползвала  Peace

# 583
  • NE
С. Алекс Аз съм ползвала и Нивеа и също съм доволна, при мен гъбичките се появяват от ежедневните превръзки и копринените превръзки.  Peace Себамед е хубав, но не е по-различен от другите, макар да е малко по-скъп. Peace

# 584
И в тази връзка да ви попитам - пазите ли си тестовете и снимките от неуспешните бременности? Аз нищо не съм изхвърлила. Моята точица беше толкова съвършена, защо трябваше да ми се случи  Tired  Tired Tired Дали ако изхвърля всичко, ще ми олекне поне малко  Rolling Eyes
Аз си пазя снимката от ехото и заключението за бременност m. l. 2-3 и ембриончето с CRL 15mm. Имам и запис на сърчицето. Направо сърце не ми дава нито да изхвърля, нито да изгоря листа и снимките от ехографията.
Тестовете ги изхвърлих, още щом ММ ме гушна за честито.

Дани, Бени, Джул, Лин, Вайпър, Мария, Калпазанка, pival, Кики, Сънчо  и всички от тази тема, дано не пропускам някоя от вас, не е умишлено Hug Hug Hug

Hug

Общи условия

Активация на акаунт