Кюретаж и забременяване след това - 45

• 22 958
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Дани, на нас ни изписваха АБ и на двамата, но не съм убедена, че има нужда.

А медицинска козметика аз лично от години ползвам Флоражин, ползвала съм интимния сапун, овулите и промивките, но не искам да звучи като реклама, има и други хубави, Себамед например  Peace

# 586
Мерси СветлеHug  Аз използвам един тук SAUGELLA се казва и е PH 3,5. Ще питам АГ дали да си продължа с него или да го сменя. Нямам търпение да дойде сряда и да ида да говорим. Но няма как да разбера от кога е тази бактерия, дали е от скоро или е стара? Но ако я е имало преди е много възможно тя да е причината. Или другата според мен причина- вируса с повръщане в ранна седмица, линфицитите ми бяха занижени, съответно слаба имунна с-ма и съм лепнала вируса. А вируса и той е коварен, аз не боледувам много, не знам от кога не бях лепвала вирус, но се случи точно когато не трябваше... съдба. Ако това е причината ще убием тая бактерия и ще махнем кандидата, а имунната система ще я засиля с добавки и витамини повече.

# 587
Скрит текст:
Момичета, реших да се оттегля от форума за известно време. Вие сте чудесни, не искам да си почина само от тази тема, а и от самия форум. В последната 1 година станах много изнервена, постоянно се вторачвам и мисля нещата. много лошо ми повлия и случката с аборта, затова искам да се оттърва от постоянните мисли, искам да стана предишния човек, искам , оставям графики, БТ, всичко... Този стрес и това мислене и премисляне не мо действат добре. Когато забременях със сина си бях най-спокойния човек и най-безгрижната, имах прекрасна бременност и прекрасен син. Не съм следяла нищо, не съм писала по форуми и искам да се завърна малко във времето назад! Откакто започнахме с опитите следях всичко, изнервих се, постоянно съм във форума..., искам да променя нещата. Много ви обичам и ви пожелавам на всички мечтите да се сбъднат..., на опитващите за бебе...много скоро да заченат, на бременните..., прекрасна бременност и само прекрасни моменти, защото им предстои едно ново начачло, предстои им важна крачка и отговорност към новия член на семейството. Обичам ви много и ме помнете с добро, може някой ден да ви намеря и да има с какво да се похвалим. Идва лято, след месец ваканция до БГ искам да съм спокойна и да стана още по силна, да загърбя миналото и болката, искам да си живея живота, да не съм под стрес и да се наслаждавам на бъдещето си! Вярвам че ми предстоят прекрасно моменти и че ще стана майка на своето слънчице някой ден, то трябва да си избере деня, в който да се появи! Желая ви здраве и късмет, бъдете себе си и се обичайте и уважавайте. Живота е дар и всеки трябва да го оцени и да го изживее най-пълноценно!

# 588
Скрит текст:
Момичета, реших да се оттегля от форума за известно време. Вие сте чудесни, не искам да си почина само от тази тема, а и от самия форум. В последната 1 година станах много изнервена, постоянно се вторачвам и мисля нещата. много лошо ми повлия и случката с аборта, затова искам да се оттърва от постоянните мисли, искам да стана предишния човек, искам , оставям графики, БТ, всичко... Този стрес и това мислене и премисляне не мо действат добре. Когато забременях със сина си бях най-спокойния човек и най-безгрижната, имах прекрасна бременност и прекрасен син. Не съм следяла нищо, не съм писала по форуми и искам да се завърна малко във времето назад! Откакто започнахме с опитите следях всичко, изнервих се, постоянно съм във форума..., искам да променя нещата. Много ви обичам и ви пожелавам на всички мечтите да се сбъднат..., на опитващите за бебе...много скоро да заченат, на бременните..., прекрасна бременност и само прекрасни моменти, защото им предстои едно ново начачло, предстои им важна крачка и отговорност към новия член на семейството. Обичам ви много и ме помнете с добро, може някой ден да ви намеря и да има с какво да се похвалим. Идва лято, след месец ваканция до БГ искам да съм спокойна и да стана още по силна, да загърбя миналото и болката, искам да си живея живота, да не съм под стрес и да се наслаждавам на бъдещето си! Вярвам че ми предстоят прекрасно моменти и че ще стана майка на своето слънчице някой ден, то трябва да си избере деня, в който да се появи! Желая ви здраве и късмет, бъдете себе си и се обичайте и уважавайте. Живота е дар и всеки трябва да го оцени и да го изживее най-пълноценно!
Hug

# 589
  • Варна
ДаниPeace  Успех  Hug

# 590
Дани, каквото и да е твоето решение, те подкрепям  Hug След като ти действа така, няма смисъл да се мъчиш  Peace Най-важното е вътрешното душевно спокойствие и сила! Пожелавам ти да го постигнеш!  Hug А че по пътя ни към сбъдването на мечтите се случват и лоши неща, ами надявам се, че това ни прави просто по-силни и по-нахъсани в борбата! Аз лично съм изключително благодарна на този форум, макар да не пиша толкова често, толкова ми помогна в трудния момент, и в чуденките ми дали това е нормално, или онова...затова всички тук сте ми безценни  Hug А всеки пише, когато има вътрешна потребност да го прави, никой никого не може да задължи да пише, така че, щом така чувстваш нещата - просто така ги направи! Успех, мила!  bouquet

# 591
Здравейте Mr. Green
@Daniella@, успех ! Пожелавам ти едно усмихнато лято, изпълнено само с положителни мисли.

Да дам отчет за себе си, преди и аз да ви напусна за няколко месеца  Mr. Green
След консултация с гинеколог, взех решение да започна лечение с имуностимулант, за да може след 2-3 месеца да ми изгори една раничка, която не успях да премахна началото на година, т.к. забременях. И след това на чисто да започнем бебеправнето. Можех и да не я премахвам, но искам да знам че всичко е ок .Хубавото е, че поне микробиологията е добре и раничката не се оказа нещо лошо.
Няма да крия, че ми беше много трудно да взема решението, да отложим бебеправенето до есента. Но от друга страна и аз като Дани се нуждая от едно зареждащо лято и малко да се отдалеча от фикс идеята да забременея сега на момента. А и тъкмо ще имам 3 месеца да вляза в норма и да отслабна, че да стартирам после от по-ниски кг. Flutter

Пожелавам ви повече положителни мисли и емоции и едно щуро и усмихнато лято!

# 592
Здравейте момичета Hug
Дани,Тея щом така сте преценили ,че отдалечаването от форума ще ви се отрази добре,така направете Peace.Надявам се някой ден да се появите и да ни светнете какво става с вес ,че ще ви мисля.Стискам палци и за двете ви Hug Hug Hug
Звездичка Hug и аз като тебе съм много благодарна на форума,чрез него успях да избера клиники,лекари,да си пиша в най  тежките за мене период и да намирам подкрепа.Та за себе си знам ,че не мога да се откъсна от него.Има периоди през които спирам да пиша ,но винаги много чета  Mr. Green
Виждам че коментирате за интимните гелове,аз от години ползвам лактацид-оранжевия.,но сега като го свърша ще си купя себамед,за да го сменя малко.
 Hug на всички

# 593
  • София
Дани, Тея  Hug Ще ми липсвате момичета, но се надявам скоро да се появите с хубави новини!   Heart Eyes  Страхотни пожелания сте написали - да ви се връщат тъпкано!  Wink

# 594
Тея, пожелавам ти да се оттървеш от раничката и да си изкараш едно страхотно лято, а другото - когато му дойде времето  Hug
Момичета, след доста голямо закъснение, на 40я ден ми дойде и втория цикъл след К., тъкмо вече бях на предела на нервите си  Whistling и бях решила да ходя при доки, ако не дойде до средата на другата седмица. Явно са се поразбутали хормоните... Но аз така или иначе не успях да засека овулация с тестовете около предполагаемата дата, отпреди К. Надявам се този месец вече да се понаместят нещата. Като ми свърши цикъла ще ходя за микробиология и още малко изследвания. Има ли значение в кой ден от цикъла ще отида за микробиологията - аз мисля след цикъла да минат 4-5 дни поне...

# 595
  • София
Звездичка честито мила! Еййй голямо чакане и аз съм в същия филм! ДНес ми е 36 ден, лелката я няма, пуснах два теста отрицателни, днес сутринта отидох на кръвен,ТСХ и токсоплазмоза, че последните две ги отлагам от отдавна. Очевидно ще се ходи на доктор, очаквам кръвния също да е отрицателен, но все пак да не се изложа.
Моя близка е бременна и съм много радостна за тях, интересно обаче как като чели в България ходим най-често на АГ като сме бременни. Тя живее в Щатите, сега била към края на 8седм., а на лекар е ходила веднъж , следващият път в края на първия триместър.
ДАни и Теа, момичета пазете си нервите, ще ви трябват дълги години за напред!  Ще ви чакаме с добри новини следващият път!

# 596
  • София
*Звездичката* честито и от мен! Отпусна ли ти се душата? Simple Smile Аз си мислих, че само с 1-я цикъл е тръпненето, но май хич не съм била права  Simple Smile

giuli ти кой цикъл чакаш? Бебеправите ли вече (нещо те изпуснах  Blush)

На мен 1-я цикъл ми спря след 3 ден. И зацапване даже няма... Да не говорим, че беше много скромен, а аз очаквах съвсем друго след всичко прочетено.  Thinking  Сега се чудя дали всичко ми е наред  newsm78  Имам цяла седмица до прегледа - дано издържа!

Киф, как е при теб?

pival и ти не пишеш...

# 597
  • Пловдив
Аз си чакам още първия цикъл. От дни имам зацапване, а днес и малко кръв, но го чакам да текне. Винаги съм била с обилен цикъл, но може и да е като при wave. Да минава по-бързо , за да правя изследвания.

Звездичка, честито! Сега се радваме на появата му.

# 598
  • София
pival   Hug  Хайде честито и на теб! Да минават бързо тези месеци и да се отпуснем и ние...

# 599
  • София
wave чакам трети МЦ! По принцип следната продължителност ми е около 29 дни, за първи път ми закъснява толкова, погледнах си календарчето в зачатие, най-дълго ми е било 35 дни и то първита два цикъла след раждането на детето  newsm78 Ужас вече, ще си купя добавки за регулиране на цикъла, ама първо да излезе кръвния довечера!
А аз си мислих,че като не бебеправим и ще ми е спокойно, няма да се чудя ще ми дойде ли, няма ли! То сега е по-зле, да вземем да бебеправим тогава, че да има за какво да се притеснявам!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт