Кюретаж и забременяване след това - 45

• 22 957
  • 718
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро и от мен  Hug

На мен 1-я цикъл ми спря след 3 ден. И зацапване даже няма... Да не говорим, че беше много скромен, а аз очаквах съвсем друго след всичко прочетено.  Thinking  Сега се чудя дали всичко ми е наред  newsm78  Имам цяла седмица до прегледа - дано издържа!

Киф, как е при теб?

При мен беше обилен първите три дни, ама много обилен, после намаля и в момента дори още ми зацапва, но му се вижда края..

Звездичка, честит ти цикъл най- накрая, това 40 дни направо много изнервящо...Ако бях аз щях да съм съвсем откачила...Значи и с втория цикъл ще е чакане...оф , търпение му е майката явно...Днес ще пробвам да си запиша час при док  Peace

Джул и при теб такива закъснения, пиши какво е показал кръвния, там измама няма  Peace
На мен това идване на 34 ден ми е най-най- голямото закъснение до сега  Rolling Eyes

Мария, пишеш, че ще ходиш на изпит, пък не пишеш как е минал изпита, хубава ли е тази работа .. Crossing Arms

За козметиката, аз ползвам един гел на Ейвън, но ще си взема и от мед. козметика, която коментирате  Peace

Момичета  Hug

# 601
Джули, пиши как са изследванията  Hug Тез закъснения са изнервящи, точно щото не бебеправим... Аз хем бях сигурна, че нямаме издънки, но пак припишках около 35-6 ден един тест, след което се успокоих като че ли...
При мен също не е имало такива закъснения, от доста години вече си ми е около 29-31 ден, през месец се редуват, но периода е такъв, дори месеца преди да забременея дойде на 27 ден. Айде първия цикъл на 42 ден, някак по-го приех, но втория на 40-я нещо не ми харесва. Поне засега нямам болки, дано и течовете са нормални, като мине ще споделя... Ще питам доки, дали препоръчва да пия нещо за регулиране, като вечерната иглика, че то всичко хормони, да не объркам другите химии  Crazy
Киф, не се настройвай за разбутване на цикъла, не при всички има такива чудесии  Hug
pival , задава се и твоя цикльо май зад ъгъла  Wink

# 602
svetlanica Къде се изгуби? Как си?
sas3 Как си и ти?

# 603
Здравейте, момичета  Hug Днес съм много щастлива и развълнувана, защото най-добрата ми приятелка роди момченце Simple Smile Довечера се надявам да ме пуснат да я видя поне за малко. Какво мога да и занеса, чувала съм, че не дават цветя и играчки , а не ми се ходи с празни ръце .

Киф, не съм казала за изпита, защото след 2 седмици ще се разбере  Laughing
Иначе аз с нетърпение чакам да дойде други ден да отида на преглед

# 604
  • София
Звездичка аз също съм се насочила към GLA , порових се вчера и видях,че тази съставка я има във вечерната иглика, в пореча също, даже  е повече. Масло от пореч съм пила за кожата, тогава забелязах че доста ми успокои ПМС и регулира МЦ. Но, да знаеш ,че тези неща не се пият при бременност! Ще питам  Денис за тях и за бебеправенето!

# 605
  • have faith and be patient ..
Здравейте момичета ! Успех на девойките ,които решават  да се поуспокоят малко като се отдръпнат от форума  Peace Желая им да се завърнат с добри вести  Praynig
   За цикъла - днес ми дойде (май ) втория цикъл на 27- ми ден !!Чудо на чудесата !! Малко е колеблив още ,но аз съм свикнала все да тека като чешма и сега ми е малко странно  Flutter  Не знам на какво се дължи ,но май хормоните ми се наместиха  . Бтв пия вечерната още отпреди първия цикъл .. не правя реклама ,просто отбелязвам .Аз съм малко тома не верни и си мисля   ,че и без нея щях да се оправя бързо .. просто споделям личен опит  Peace

# 606
  • гр.Варна
Здравейте, момичета  Hug Днес съм много щастлива и развълнувана, защото най-добрата ми приятелка роди момченце Simple Smile Довечера се надявам да ме пуснат да я видя поне за малко. Какво мога да и занеса, чувала съм, че не дават цветя и играчки , а не ми се ходи с празни ръце .

Киф, не съм казала за изпита, защото след 2 седмици ще се разбере  Laughing
Иначе аз с нетърпение чакам да дойде други ден да отида на преглед
Мария,аз бих занесла балони:)))с надпис "Welcome" или във формата на сърце:)Това съм правила за приятелка и тя много се зарадва!
Момичета,аз явно не разбирам,но защо толкова се притеснявате за МЦ???Аз даже и не го мисля,не засичам колко дни са минали.Не вярвам да има проблеми .....Пояснете ми какво ви тревожи толкова?
Аз в сряда съм на контролен преглед при гинеколога ми,а в събота съм при доц.Конова.Кой знае колко изследвания ще ни предпише.Някой ходил ли е при нея и може ли да сподели впечатления?
Отделно имам един проблем,за който не знам дали по-напред бях писала.От около година имам сякаш храчка на гърлото.Все ръмжа,кашлям ежедневно,губи ми се гласа.Мисля да отида за н-ти път на УНГ.Всички досега казват,че ми няма нищо,освен доста възпалени гласни връзки,но причина така и няма.Това ходене по лекари ще ме умори,но...няма как.Гинеколога не смята,че това е проблем,предизвикал спонтанният аборт,но аз все пак искам да отида,пък дано поредният доктор ми помогне.Много е неприятно като говориш и изведнъж гласа ти изчезва,като при фарингит.И това е всеки ден по не малко пъти Rolling Eyes Rolling Eyes

# 607
  • have faith and be patient ..
Simple Smile)) ако цикъла ти е нормален ,както преди,  и всичко ти е наред няма нужда да се притесняваш и да следиш и да се вълнуваш .. ние си следим овулации и цикли ,защото се тревожим от евентуален хормонален дисбаланс в следствие на абортите  Peace   най-елементарно : нередовният цикъл е знак ,че нещо в организма ти (хормони най-вече)  не е наред .

# 608
  • гр.Варна
С. Алекс,аз няма как да го засека сякаш,тъй като направих спонтанният на 01.06,а абразиото ми беше на 11.06.Не знам въобще коя дата да гледам.Ще питам док като отида на преглед в сряда!При мен определено ще има проблем с датата,когато ще се появи!

# 609
  • София
Това което ме притеснява е че досега толкова дълъг цикъл не съм имала, моят е средно 29дни. Излязоха ми резултатите, негативни и двата маркера на токсоплазмозата, ТСХ 0.524 ,ЧХГ 0.1 като на небременна. Днес цял ден ме наболява корема, а дано да текне да му се невиди!

# 610
Кики, нали по писахме назад - брои се от датата на К  Peace

И цикълът се следи точно заради тези хормонални нарушения след аборт, за които Алекс е писала по- горе. Ако се забави твърде много го предизвикват  с лекарства.
Твоят е бил на 11 юни, значи днес ти е 8 ден  Peace

Алекс, чудесно, браво! Аз също вземам вечерна иглика от първия ден на цикъла. Надявам се да ми влезе в ритъм и да няма такива неприятни и изнервящи забавяния.

Джул, днес-утре ще се появи, споко  Hug

# 611
  • NE
Джули ТСХ е ок, но са нужни и ФТ3 и ФТ4. Като цяло до тук няма за какво да се притесняваш. Hug
Съжалявам за ЧХГ-то. Вярвам че съвсем скоро ще се появи и твоето чудо. Hug Hug Hug

# 612
  • София
Благодаря Flower Fairy , аз съм с Хашимото и се следя при Начев. За сега каза ТСХ на три месеца при бебеправене.
Честито за сакчето,все така да е и занапред!
Ще стане бебето,къде ще ходи. И МЦ  ще дойде и то няма къде да ходи! Аз съм спокойна и може би е по-разумно да не се вглеждам непрекъснато в разни сигнали на тялото ми, така нещата стават по-лесно и по -естествено, точно когато най-малко ги очакваме!
Звездичка, говорих с Денис, утре си поръчвам пореча!

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 20:08 от giuli

# 613
Джули, супер ти е ТСХ-то, особено за хашимотка  Simple Smile И аз реших и си купих вечерната иглика от 500 мг на примойл, и я почвам 2 х 1, и без това вчера следобяд ми дойде цикъла, та я почвам, че нещо това закъснение ми дойде в повече. Трябва да наместваме хормоните, а и прочетох, че помага и за други мои болежки  Wink А антителата ти как са се движили последно? Прави ми впечатление, че и втория цикъл ми е доста обилен. Е, вярно още ми е втори ден, но преди К. не съм имала такива реки  Crazy, направо се върнах в пубертета.

# 614
  • NE
Джули Супер си в такъв случай. Hug
Звездичка Вечерната иглика е много хубава, но може след ову да се продължи с витамин Е. Витамин Е подпомага прогестерона и има много добър ефект върху ЛФ. Peace

Общи условия

Активация на акаунт