Кюретаж и забременяване след това - 45

• 22 956
  • 718
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Flower Fairy би ли пояснила каква точно е схемата на вит.Е  Praynig

# 616
  • have faith and be patient ..
Прави ми впечатление, че и втория цикъл ми е доста обилен. Е, вярно още ми е втори ден, но преди К. не съм имала такива реки  Crazy, направо се върнах в пубертета.

На мен пък обратното - преди ми течеше като река ,а сега едва едва .. даже май спира   Sad

# 617
  • Варна
Мама на Кики, първия цикъл се следи защото ако не се появи или много закъснее явно някъде има проблем - дали с хормоните, дали при К е станал някакъв гаф, може да се е запушила някоя тръба с остатъчен материал, може да е станала инфекция и Бог знае още какво - затова се следи и ако има не ти дойде се търси причината  Peace

Киф, не се настройвай, че ще имаш проблем и ще чакаш цикъл и другия месец - ето на мен и след двата аборта първия идва на 30-тия ден, а втория си е точно на 28-мия като винаги си е бил  Peace

Джули, супер за изследванията, ще дойде цикъла тези дни  Hug

На всички останали момичета едно голямо  Hug и лека вечер  Mr. Green

# 618
  • NE
Витамин Е се приема по 200 мг на ден. Има вариант от 67 мг - по 3 на ден и вариант 100 мг на ден - тоест по 2 на ден. Peace Вечерната иглика може да се приема до овулация с Геритамин или Герикапс (това е витамин Е + витамин А) и после да се продължи само с витамин Е след овулация. Може да се приема само витамин Е през целия цикъл. Прави се почивка на 2-3 МЦ от 15 дни за да няма обратен ефект. Аз лично стигнах до извода да пия всеки месец витамин Е след овулация защото виждах как ми вдига БТ. Peace
Вечерната иглика се прие до овулация, но съм чела че е препоръчително да се приема на 2-3 дни от МЦ, но не е задължително. Прави се почивка на 2-3 месеца за да няма обратен ефект. Peace

Ако имате въпроси има цяла тема в "Искам бебе", където Денис дава много съвети. Peace

# 619
  • София
Най-накрая МЦ дойде като за добро утро! Ще черпя днес! Погледнах си календарчето в зачатие и точно 14 дни по-рано съм отбелязала болки в кръста, явно ОВУ то се е изместило със седмица напред! Направо си отдъхнах!
Flower Fairy благодаря ти!

# 620
С. Алекс, явно се разбутват нещата, колкото и да не ни се иска  Sad, но пък се надявам, че скоро ще си бъде по старому.  Hug
Джулиии, супер  Simple Smile, честит ти вече истински цикльо  Hug Да ти е за последно  Wink
Flower Fairy , благодаря и тук за ценната информация  bouquet

# 621
Ех Джули, най- сетне, изтормози се и ти, хайде да ти е честит за последно, макар да не бързаш много- много май  Wink

Вайпър, къде се загуби, напиши някой ред, кога не чакаш да стискаме палци  Heart Eyes

Да ви кажа аз какво вземам- ФК, вечерна иглика, Герикапс и по 1 суп л ленено семе  Peace

# 622
  • София
Киф  wavey ей ме на! Тук съм, хвърлям по едно око, да не ви изпусна нещо.
giuli, най-накрая се появи това, което ни хвърли в размисли. Как няма да си отдъхнеш!

Скрит текст:
Ами аз тук съм се задълбала в едно специфициране на резервни части и се омотках здраво  smile3516 Подготвям кампания за по-стари автомобили, а и на изложението в Експо-то трябва да ходя, абе пушек се вдига около мен.
Иначе детенцето ми е болно. Милото пак вдигна 40градуса и пак има зачервено гърло. Майка и татко ще го вземат за Троян с тях днес, но тя не искаше да се разделяме и много плака сутринта. Сега и на мен ми се е свило сърцето, много ще ми липсва  smile3518
Щях да си я гледам аз, нямаше да разчитам на нашите, но не мога да мръдна от работа, нито пък съпругът ми. Много ни е натоварено целия месец. Яд ме е на мен си, че така съм взела присърце работата си, все едно това е най-важното  Whistling Но пък се успокоявам, че тук ще е в сборна група в детската градина и по-добре е там да си тича на воля.
Иначе не чакам МЦ на 30-ти, стискайте палци. Не знам дали сме хванали яйцето, защото малко късно беше вече...
А иначе аз пия само фолиева киселина.... и по чашка узо вечер  Blush

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 11:38 от viper

# 623
Момичета привет   bouquet
Хвърлям по едно око и при вас, много сте ми мили  Hug
...
Аз в сряда съм на контролен преглед при гинеколога ми,а в събота съм при доц.Конова.Кой знае колко изследвания ще ни предпише.Някой ходил ли е при нея и може ли да сподели впечатления?
...
Да споделя моите впечатления: Аз минах през доц. Конова, докато бяхме в района на Плевен. Минах да си пусна антифосфолипидните антитела, но като видях листа с изследванията, предпочетох да се консултирам първо. Успях да вляза при нея без предварително запазен час, просто се освободи един по-късно през деня, за което съм супер благодарна!
Впечатленията ми лично от нея са много добри - изключителен професионалист. Обясни всичко, което ме интересуваше на съвсем достъпен език и ме изслуша и разбра много внимателно. Назначи ми един куп изследвания, освен тези за АфА. Да, вярно, че хич не са малко пари, но поне знам, че всичко по имунологията ми е изследвано. /Нали доц.Конова е доцент по имунология и действа предимно в това направление/... Изследванията излязоха за около седмица и след това получих заключение със схема за лечение по имейл.
Сега остана да разбера кое-какво е и да приложа лечението. Всъщност, то вече започна - направих си първото вливане на Интралипид на 11.06.

Та така, светна ми зелена светлина и имам 2 месеца ярко зелено Joy та да видим...

Успех на всички  Heart Eyes Ох, нали знаем, че всичко става тогава, когато трябва... Simple Smile

# 624
Здравейте момичета  bouquet  bouquet  bouquet
Не мога да стигна до компа ,тези дни за което се извинявам Embarassed,почнали сме да освежаваме апартамента и нямам почти никакво време,но днес вече приключваме.
Джули Hug,аз ти казах ,че ще се появи лелката,сигурно много си отдъхна.Позната ми е какво е чувството да я чакаш всеки ден ,а тя да не се появява Mr. Green.От другия месец ще почнете ли да бебеправите?
Вайпър,много кофти с малката ,но като се налага няма как,опитай се да мислиш от хубавата страна на нещата. Praynig Praynig се да сте хванали яйцето и да ни се похвалиш.
Флауър Hug,миличка би ли ми казала ,аз мога ли да пия само вит.Е през целия цикъл.Сега съм след М,много се двоумя за вечерната иглика  newsm78
Малинче,и аз съм ходила при Конова наистина е много мила и внимателна,но ми прави впечатлиние ,че при всички терапията е почти една и съща newsm78.Сега живот и здраве като забременея ще правя пак вливки,но някак си не мисля че там е проблема.Говоря за себе си,щото при мене от изследванията нямаше отклонения.
При мене нищо ново лелката си заминава ,на 20 съм в София да ме решават.Не се надявам на зелена светлина ,но знам ли Simple Smile.Стиснете ми палци Praynig
 Hug на всички останали момичета

# 625
  • София
Бени ами в чуденка съм или ще се обичаме без зъдръжки или от следващият месец най-късно! Което обаче е сигурно, като е без задръжки и по-хубаво, дори и по-спокойно, защото не се пазим! Опитвам се да сметна прогнозно кога ще ми дойде следвещият път,че ми се ходи и на море, но това си е сметка без кръчмар!
 На 20 казваш си на преглед,дано имате зелена светлина и моля ти следи се вече в София при бременност, като чета за лекарите и случките с тяхно участие в по-малките градове, имам чувството,че масово са некадърници и безхаберници!

# 626
  • NE
Бени Можеш да пиеш витамин Е през целия цикъл, но прави пауза за 15 дни на 2-3 месеца. Peace  Пробвай игликата, на мен не ми помогна но има момичета които са забременели в месеца, в който са я пили. Peace
Джули В месеца в който спрях да мисля за бебе, то стана. Peace Иначе аз съм на мнение, че малко са останалите добри лекари. Аз се опарих от толкова прехвалени лекари, а намерих своя в моя малък град. Peace
Малинче Чувала съм само хубави неща за доц. Конова. Peace

# 627
  • София
Flower Fairy  далеч съм от мисълта,че само в София са специалисти или нещо подобно! Аз много си харесвах АГ.то в Пловдив,нищо че беше мека китка  Laughing Но и него открих, след като си препатих при един прехвален, който наскоро видях,че нещо се издигнал из здравните органи! Дано му остава по-малко време да вреди на хората #2gunfire

# 628
Аз се опарих от толкова прехвалени лекари
Аз съм в темата благодарение на плевенско светило с частна клиника  Laughing И на завеждащ катедра също  Laughing

Вече рядко се включвам, защото чета по детски болести и пада такъв рев над учебниците, че си нямате идея. Да минава утре и да се свършва.
Егати и иронията- абортът беше по време на стажа по детски, по цял ден съм в отделение с деца... За капак се старая да се държа и да не давам вид, че ми има нещо.

# 629
Флауър  Hug благодаря за съвета,още днес ще си купя витамин Е и ще започна да го пия.Много се радвам за тебе ,вярвам че този път ще стигнеш до ревящ финал Peace.
Калпазанка,миличка напълно те разбирам,аз работя в отделение с бебета и знам какво е да се държиш и да си предаваш вид ,че нищо ти няма Sad.
Стиснете ми палци за утре  Hug,дано се завърна с добри новини ,което е малко вероятно  Sad.
Хубав ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт