Кюретаж и забременяване след това - 45

• 22 953
  • 718
  •   1
Отговори
# 630
Бени, имаш едно огромно гушкане.
Не знаех, че си от белите престилки.

# 631
Добър ден  Hug

Бени, стискам палци всичко да е ОК при теб, да се отчетеш утре с хубави новини  Hug

Вайпър, ще стискам палци на 30 да не дойде, ще се престрашиш ли ден, два по-рано за тест?  Wink

Деси, вие почвате ли да работите от този месец?

Може ли някой да ми каже разликата м/у съседните 38-ма и 138-ма тема?

# 632
  • София
Киф аз се записах в 138ма, после видях 38 и май сме по-затам, въпреки че при следваща бременност би трябвало да чуя не второ ,ами четвърто сърчице! И защо изобщо са ги отделили в две теми,не виждам логика чак пък толкова да е нужно??? Като чели предпочитам 138ма, там има момичета от проблемното и от рискова бременност, пък аз съм си за тях явно!
Бени късмет ти желая утре на прегледа, пак би трябва да пътувате посред нощите? Сподели на док за витамините и се консултирай какво и как е хубаво да се пие, все пак да знае! Аз вчера се поразрових из нета,нали си поръчах вит.Е и маслото от Бораго, поподанх на статия за влиянието на вит. Е , върху кръвосъсирването при прием на антикоагуланти, затова трябва да се внимава с оглед нашите си особености и приемът на медикаменти!!!
Вайпър имаш палци от мен!
калпазанка ето кой ще тормозя, когато детето е болно! Като майка на вечна сополана, моля ви се обърнете внимание на подсилването на детският организъм в градинска въздраст, че педиатрите май са учили по учебници писани не по-късно от средата на мин.век!!!
Аз съм втори ден в цикъл, за сега е нормален уж, да видим колко дълго ще съм в цветните си дни? Grinning

# 633
Да не е хлапето със селективен ИгА дефицит, giuli? Това е доста често състояние- честотата му е 1 на 800 деца.
Изписват се обикновено българският Респивакс или вносният Бронховаксом /който е естествено и по-скъп/.

# 634
  • NE
За разликата между двете теми: 138 тема е по-скоро насочена към адекватни съвети от момичета, които са много печени по ред въпроси. 38-ма тема е по-скоро от скоро бебеправещи момичета, които ползват темата като чат. Аз лично се подвизавам в 138-ма тема защото много готини момичета с добри съвети срещнах там. Peace

# 635
  • гр.Варна
Добър ден и от мен:)
Тъкмо се връщам от контролен преглед!Док каза,че съм много добре след К.
За МЦ обаче каза,че не се знае от кога трябва да се броят 40-тина дни-дали от К или от прокървяването.....така че ще си чакам чинно.Каза ми да отида ако искам пак след 2 седмици,но на мен не ми се ходи ако нямам симптоми.След консулта с Конова и последващите изследвания доктора каза да му се обадя,за да кажа какво е станало.Иначе...след -2-3 месеца да отида на преглед,за да ми даде "зелена светлина"!

# 636
И аз днес бях на преглед,пуснаха ми микробиология,хламидии,уреаплазма и микоплазма.Каза,че лигавицата е добре ,че имам много фоликули (каза че по-добре да имам повече отколкото да нямам, не знам как да го разбирам) и че опити можем да правим след още 2 цикъла.След К ми беше казала 2 цикъла,но сега каза,че първия не го брояла. Това,което ме притеснява е ,че имам от няколко години една много малка раничка и сега лекарката ми каза,че е време да се отървем от нея ,за да не ми отваря проблем след време.Каза,че с лазер ще ми я махнат ама не знам много ми е притеснено

# 637
  • София
maria90, изобщо не се чуди за раничката. Аз бих я махнала без да се замисля.

# 638
Да и аз ще я махна другата седмица ,но се притеснявам просто.Някоя от вас имала ли е такъв проблем? Майка ми и тя имаше и я изгориха и нямаше проблем.На мет с лазер ще ми я махат

# 639
  • Пловдив
maria90, на мен ми махнаха една миналата година. Горят я с лазер. Не ме болеше. Спокойно  Hug

# 640
Мама на Кики, Мария, новините мисля са добри от вашите прегледи  Hug
Мария, на мен преди 10 год. ми махаха раничка с крио...нещо си, замръзяване - от първия път беше ефикасно. Два месеца след нея забременях със сина ми. Така че, спокойно иди да ти я махнат, да не я мислиш. След процедурата само помня, че имаше накакво течение, подготви си превръзка.

# 641
Да и аз ще я махна другата седмица ,но се притеснявам просто.Някоя от вас имала ли е такъв проблем? Майка ми и тя имаше и я изгориха и нямаше проблем.На мет с лазер ще ми я махат
На мен не са ми махали, сега на есен ако всичко ми е ок с ЦМ ще ми я премахнат. Изрично попитах лекаря пак ли ще трябва да чакам н-брой МЦ и той каза, че единствено не се препоръчва секс 10 дни. И както и други са споделили, а и от прочетено в и-нет след това много жени забременяват още 1-2 месец. Така, че няма нищо притеснително и по-добре да се премахне преди бременност.

# 642
Мария, аз имах много голяма раничка преди да родя и ми я изгориха. Съветвам те да не мислиш изобщо, а да я махаш Peace
И нова лентичка имаш  Wink

Киф аз се записах в 138ма, после видях 38 и май сме по-затам, въпреки че при следваща бременност би трябвало да чуя не второ ,ами четвърто сърчице! И защо изобщо са ги отделили в две теми,не виждам логика чак пък толкова да е нужно??? Като чели предпочитам 138ма, там има момичета от проблемното и от рискова бременност, пък аз съм си за тях явно!
Питах за темите, защото по съдържание ми се струват съвсем еднакви, само потребителките - различни. А това с броя на чути сърца изобщо не искам да го коментирам  Peace

# 643
и аз имах и ми я изгориха - всичко е безпроблемно- не е болезнено. Само след това трябва да всеки 6 месеца да ходиш на цитонамазка.

Мама  на кики супер за добрите новини.
И аз съм този петък на контрола.

Междувременно последните дни изкрах страшна бъбречна криза-  когато ходих за кюретажа ми взеха урина и доки каза че вероятно имам камък в бъбрека или песъчинки - сега ги изкарвам - не ми е за първи път и си знам усещането - мислех че е свършило но днес пак усещм нещо и май не съм изкарала всичко. В петък ще си пусна и урина ( да се възползвам че съм във вита) и другата седмица мисля да ходя на нефролог в Токуда - ако  ми дадат направление де да видя как стоят нещата.

# 644
  Успокоихте ме Outta Joint дано и изследванията да са добри,не знам как ще дчакам до другата седмица

Общи условия

Активация на акаунт