Кюретаж и забременяване след това - 45

• 22 876
  • 718
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Браво на Мария и на мама на Кики за хубавите новини  Hug

Киф, не бих казала че точно работим - ние никога не сме "бебеправили", просто спираме да се пазим - не следя нито О, нито БТ, нито каквото там има да се следи,не седя с вдигнати крака след секс и т.н. Обичаме сме с моя мъж постоянно  Mr. Green (да не кажа всеки ден,то поне през ден) и когато стане тогава. Не го мисля, защото колкото повече го мислиш толкова по-нестава. Иначе не се очертава да е този месец понеже с Вики отиваме двете на гости при майка ми за 3 седмици, а по въздушно-капков път тая работа не става  Mr. Green

# 646
  • NE
Деси Съгласна съм с теб. Peace

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 11:08 от Flower Fairy

# 647
  • София
Добро утро! Как сте в тази жега?  Simple Smile

Първо да кажа БРАВО на добрите вести от Мария и мама на Кики! Само така!
Мария, май няма жена, която да не е имала някога раничка. Едно време как ли са живяли така без да знаят какво им е  newsm78  Със сигурност по-добре и по-спокойно!  Peace  

Аз днес се заговорих с едно момиче, което също загуби бебето си, но в 6 месец - сърчицето му просто спряло. Няма да разказвам подробности, само ще споделя нещо, което ми направи впечатление и може да помогне на някои от вас. След като докторите не откриват причина за случилото се, една лекарка случайно и казва да направи някакво изследване за гъстота на кръвта и... там се оказва ключа от палатката. При по-гъста кръв имало опасност за бебето и много от тези загуби са именно по тази причина, но гинеколозите не се сещат ли, не знаят ли....  ooooh!  По-късно ще взема точно името на изследването и ще го напиша, но аз смятам да си го пусна за всеки случай. Аз имам едно дете и смятах досега, че това не може да е причината, но тя също имаше едно преди загубата т.е. имали са късмет децата. А може просто и организма да ни се е променил.... знае ли човек вече как мутира с този "чист" въздух и храна!  Crossing Arms

Hug на всички и един прекрасен ден ви пожелавам!

# 648
  • гр.Варна
Добро утро! Как сте в тази жега?  Simple Smile

Първо да кажа БРАВО на добрите вести от Мария и мама на Кики! Само така!
Мария, май няма жена, която да не е имала някога раничка. Едно време как ли са живяли така без да знаят какво им е  newsm78  Със сигурност по-добре и по-спокойно!  Peace  

Аз днес се заговорих с едно момиче, което също загуби бебето си, но в 6 месец - сърчицето му просто спряло. Няма да разказвам подробности, само ще споделя нещо, което ми направи впечатление и може да помогне на някои от вас. След като докторите не откриват причина за случилото се, една лекарка случайно и казва да направи някакво изследване за гъстота на кръвта и... там се оказва ключа от палатката. При по-гъста кръв имало опасност за бебето и много от тези загуби са именно по тази причина, но гинеколозите не се сещат ли, не знаят ли....  ooooh!  По-късно ще взема точно името на изследването и ще го напиша, но аз смятам да си го пусна за всеки случай. Аз имам едно дете и смятах досега, че това не може да е причината, но тя също имаше едно преди загубата т.е. имали са късмет децата. А може просто и организма да ни се е променил.... знае ли човек вече как мутира с този "чист" въздух и храна!  Crossing Arms

Hug на всички и един прекрасен ден ви пожелавам!
wave ,mного полезна информация!Благодаря,че я сподели.Като научиш какво е изследването,пиши.
В тази връзка,като отидах за К и сестрата ми взе кръв за изследвания и като се провикна:Ауууу,каква тъмна кръв!!!Мнооого отдавна не съм виждала таква...
Не вярвам това да има връзка с гъстотата,но пък може да се има предвид в бъдеще....
Нямам търпение да дойде събота и да се срещна с доц.Конова.Предполагам,че прегледа ще бъде интересен:)
Хубав ден!

# 649
  • гр.Варна
Момичета,
Вижте какво открих:
Тъмен цвят на кръвта

Тъмен цвят на кръвта означава промяна в нормалния алено или по-тъмно червен цвят на кръвта, при което той става кафеникав или дори шоколадов, като най-често това е съпроводено и със силно сгъстяване на кръвта.

Тъмен цвят на кръвта може да се установи при силна дехидратация (обезводняване), продължителен прием на някои храни, предозиране на някои медикаменти, отравяния с нитрити, например натриев или калиев нитрит, амониев нитрит, динитробензен и други.

Явно и аз тряба да си пусна такова изследване!
Wave,ще очаквам да кажеш какво е!

# 650
  • София
Бени как мина днес?
Мама на кики мила, не се психясвай моля те!

# 651
Джули Hug,минах ,прегледа ме изпириса ми лекарства и се уговохме другата седмици да ме види пак,и да реши за хистерото.Изписа ми естрофем и еротон на овули,и познайте какво стана еротона е на каша докато се прибера #Cussing out.Пооформих с лъжичка овули и ги сложих за малко в фризера ,сега са в хладилника.Иде ми да ги убия тези аптекарки,можеха поне да ме предупредят ,а толкова пари дадох......Това е оплаках ви се ,нямам време да чета мн съм изморена Embarassed
Лека вечер на всички Hug

# 652
  • have faith and be patient ..
Добро утро момичета!
 Бени , хистерото за какво ??

# 653
  • Варна
Добро утро - лек, усмихнат и слънчев ден на всички  Hug

# 654
Добро утро Hug

Бени, за какво са тези лекарства, не ги разбирам аз..Дано ти се размине хистерото  Praynig

Джул, на кой ден се тества за О миналия цикъл? Аз мисля днес, утре да пробвам информативно.

Феичке, как си?

# 655
Добро утро.Момичета какво мислите по въпроса бременност и ходене на плаж.Разбира се под чадърче и не в най-силното слънце.А и плуването при бременни нали уж го дават полезно. newsm78

# 656
  • have faith and be patient ..
доста спорен въпрос Simple Smile) бременните , с тумбаци вече  ,във водата се чувстват най-добре .. но лично аз бих се тревожила от купищата бактерии ,които ги има дори и в морската вода и които досега лично аз винаги съм пренебрегвала като заплаха  Peace

# 657
  • NE
Киф Благодаря, че питаш за мен. Вчера имах еднократно кафяво зацапване след няколко по-силни болки. Затова съм с ударна доза утрогестан и но-шпа и лежа. Чакам прегледа в понеделник за да видим какво е положението. Преди малко ми се догади за първи път и се надявам да не е загубена каузата. Praynig Praynig Praynig
Пепси Аз бих се въздържала да се къпя в морето. Peace

# 658
  • София
Добро утро мацки!

Аз изпратих днес детето на море с баба и дядо. За първи път се разделяме и отсега ми е мноооого мъчно!  Sad  Нямам търпение да мине прегледа в понеделник и да отида при него да си го намачкам  Heart Eyes  

Алекс, как си? Не пишеш нищо за себеси...

pep.si, аз съм ЗА морето. Ще се пазиш повече и ако искаш да си по-сигурна само ще се разхождаш във вода до коленете. Пак ще се чувстваш 100 пъти по-добре.  Wink

Киф твоят преглед кога е?

Деси, къде ще скиторите с малката?

mama_na_kiki не знам дали цвета има значение... Аз още не съм видяла девойката, а и тя трябва да изрови името на изследването, защото беше преди дооооста време. Вече има едногодишни юнаци даже, износени след злополучната бременност на фраксипарин. Това е лекарството, което предписват ако има проблем при изследването... Ако не се лъжа тук писаха няколко мами, които са на тази терапия. Дано някоя сподели какво трябва да си пуснем, за да сме спокойни и за това  Peace  Зузи, ако не се лъжа ти писа за фраксипарина. Ако бъркам извини ме, моля!  Hug  

Flower Fairy стискам палци всичко да е наред! Не можеш ли да отидеш да те погледне днес някой - до понеделник си има много време.  Rolling Eyes

# 659
  • NE
Wave В момента ми е по-ценна почивката, а не да се размотавам по пътищата защото моя док е на смяна в Добрич, а аз съм в Балчик. Търпение имам, а и лекарствата ми помогнаха. Течението намаля до минимум, но от време не време има бледо кафява следа на тоалетната хартия и нямам болки от повече от 12 часа. Peace

Общи условия

Активация на акаунт