Кюретаж и забременяване след това - 45

• 22 877
  • 718
  •   1
Отговори
# 690
Viper, стискам палци това да е твоя месец  Hug
mama_na_kiki, аз ходих да ги пусна на място в Плевен, защото те цените уж същите били, ама слагат такса на куриер, която май е отделно за всяко изследване ли нещо такова бях разбрала от друга мама. И то работата с разликата в цената си е за транспорт...дефакто, поне съм сигурна, че са взети на място, не се транспортират и т.н. , но човек не винаги има възможност да пътува. Важното в случая, че имаш поне пътека, която да следваш, и дано намерите причината, да я отстраните  Hug Вярно, и мен ме стресираха малко цената на изследванията, но ако това е пътя, нямаме избор...

# 691
  • гр.Варна

В лаборатория "Надежда" правят част от изследванията,а за тези ,които не-изпращат кръв в клиниката в Плевен и там се правят!

Не съм изобщо компетентна , НО защо "Надежда" ?!?! не мисля ,че това са топ лабораториите у нас  . Цените там верно са по -ниски от останалите ,но доколкото знам методите им за изследване са по-старички и не толкова надеждни .Не съм лекар или лаборант за да стоя твърдо зад това мнение , просто съм го чула от няколко различни места  Peace  От изчетеното до сега ,включително и в тази тема , съм си създала впечатление ,че всички момичета се насочват към Геника ,аз също бях си пускала изследвания за ЧПВ там ,след чути много добри отзиви от лекари . Ако си заинтересована "Геника " в нашето село има в Медицински център Младост ,така наречения Марешки център .  Hug
Доц.Конова каза,че част от изследванията не се правят във Варна и плевенската клиника има договор с Надежда,за да им изпращат проби и да се тестват там...
Не знам какво да правя,но сумата ми се вижда много голяма,особено като си помисля,че може би част от изследванията  не са и необходими Rolling Eyes Rolling Eyes
Утре отивам да ги правя,пък ...каквото сабя покаже! Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 17:23 от mama_na_kiki

# 692
  • София
Хоп и аз с добри новини! Чиста съм и всичко ми е наред  newsm68 newsm44 
Камък ми падна от сърцето, защото при междинният преглед се видя останало парче, а с моят скромен първи цикъл... чак сама не мога да повярвам на късмета си! А дано всичко лошо е минало и повече без загуби напред!  Grinning 

viper, стискам палци! Пу-пу-пу, нищо не сме казали/написали, за да не дърпаме дявола за опашката!

Flower Fairy, как си? Моля те, зарадвай ни и ти!  Praynig

mama_na_kiki и на мен ми назначиха днеска едни изследвания за подобна скромна сума.  ooooh!  Хубавото е, че не е спешно. Трябва да ги направя преди да започнем с опитите за бебе и аз смятам да го оставя за септември. Сега - дим да няма и на мореееееееее  Laughing 

# 693
  • NE
Днес бях при док. Имаме пораснало плодно сакче и видяхме жълтото тяло. newsm68 След 10 дни се надявам да чуем и сърциче. Всичко изглеждало нормално за седмиците си. Другия път ще изчисляваме термин, но аз си знам че е за средата на февруари. Не мога да се начудя на себе си и търпението, което имах. Продължавам с утрогестана, без това му свикнах. Peace
Благодаря, че ме мислихте.
Мама на Кики Аз съм правила кръвна група в Надежда и твърдя, че всичко беше наред. Иначе сега ходя в Статуслаб, но няма голяма разлика. Peace
Моето мнение е да почнеш лека полека да ги пускаш изследванията и да знаеш какъв е твоя дракон с който ще се бориш. Макар да са скъпи са важни, особено тромбофилиите. Peace
Вайпър Стискам палци за 30-ти  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Хайде бременилките да пускат малко прашец, че отдавна не се е случвало.
Аз засега се въздържам. Blush
Някой знае ли мама Сасче дали е родила. Не е влизала от отдавна, а термина и мина. Надявам се да са добре с малкото съкровище и да се гушкат вече.

# 694
Flower Fairy, Wave ,  браво за хубавите новини  Hug
Viper, и аз стискам палци това да е вашия месец  Praynig

# 695
  • Варна
Flower Fairy, Wave, браво за новините  Hug

Viper, стискам ти палци и аз  Hug

Мама на Кики, дано откриеш проблема с тези изследвания, ако има проблем разбира се   Peace

Аз стягам багажа и дим да ни няма с Вики утре  Mr. Green

# 696
Хоп и аз с добри новини! Чиста съм и всичко ми е наред  newsm68 newsm44 
Камък ми падна от сърцето, защото при междинният преглед се видя останало парче, а с моят скромен първи цикъл... чак сама не мога да повярвам на късмета си! А дано всичко лошо е минало и повече без загуби напред!  Grinning 

Честито за хубавите новини  bouquet

Flower Fairy Честито   bouquet чакам сърчице с нетърпение Simple Smile

# 697
  • София
wave радвам се,че прегледа е минал повече от чудесно! Зелената светлина за кога се очаква?
Flower Fairy ееее браво,браво, растете значи, ами хайде на следващият преглед да чуете сърчице тупкащо като локомотивче!  Praynig
Деси ще ми липсваш, желая ти да си изкарате хубаво и да се заредите с нови положителни емоции!
 При мен нищо интересно или по-скоро почнах да си правя тънки сметки без крачмар. Евентуално може да се падне през август да имаме две възможности за зачеване, едната да е в края на юли,началото на август, другата съвсем в края на август. Simple Smile ММ иска момченце и онзи ден каза да видя там в онази таблица, каго се правели момченца  Laughing леле колко го е страх да не станем абсолютно женско мнозинство Joy
Бени кога ще ходиш пак при Стаменов?

# 698
Уейв, браво за прегледа!Много се радвам, че всичко е ОК  Hug И зелената светлина за кога се очаква, август може би?

Кики, на теб също, вярно скъпи тези изследвания, ама какво да правим, така ни се е паднало на нас да правим куп изследвания и да треперим  Tired

Феичке, честито пораснало сакче, сърчице другия път  Hug

Вайпер, дано не идва на 30-ти, ще се престрашиш ли за тест по-рано  Wink

Деси, приятно прекарване там, за където стягаш багажа, май при мама беше  Wink

Аз големи нерви бера с тия тестове за О, два вида си взех, с една проба единия положителен, другия - отрицателен  #Crazy. Това беше, няма да се ядосвам с тестове повече, за да разбера, това което знам, че предполагаемата О ми е 13/14 ден  Peace

Джулич, защо такъв страх от още едно момиче бе, ще го носите на ръце ТМ  Mr. Green

# 699
  • София
Добро утро!

Мерси милички! Наистина, такова облекчение... много ме беше страх да не се наложи хистеро, но този път шанса беше на моя страна  Grinning

Зелената светлина... няма да е скоро. И аз съм с един такъв дълъг и скъп списък като mama_na_kiki. С док говорихме като се прибера септември да го пусна, да видим резултатите и спрямо тях ще решим какво да правим. Така че... за момента няма да го мисля и ще се опитам да си почина лятото. 

giuli моят син го направихме на 31.07 или на 1.08. Така че... ето кога се правят момчета  Wink Странното е, че ние не се пазихме близо 2 години, а точно тогава (на 1.08) моят мъж си намери 4-листна детелина. Малко по-късно разбрахме за късметчето, което ни донесе Simple Smile Дано и малкият винаги има такъв късмет! Сега си мисля като ни дадат зелена светлина дали да не го пусна моя мъж пак по ливадите....   Rolling Eyes

dessiss лек път! Да пишеш като пристигнеш...

Flower Fairy ех, че хубаво! Дано всичко върви по план  Hug

Аз отивам да видя за билетче до морето. Объркаха ми се нагласените планове (за кой ли път)!  Crossing Arms  Тази година явно е тотално против мен - каквото и да планувам, винаги се проваля  Twisted Evil

# 700
  • София
Изобщо не ми се работи  smile3507. Искам да спечеля пари от тотото и да се паркирам на морето за един месец поне   grinning039 Но още не знам кога ще е това  newsm78 за една седмица, де....
Flower Fairy, следя си те аз из всички теми какво пишеш  smile3530 Много се радвам, че всичко е наред, че те мислихме много.
giuli, то и аз си правя такива сметки без кръчмар. Гледам един овулационен календар и смятам кога да ми е отпуската  luvbed Шантава работа.
А иначе аз едва ли съм бременна сега. Нито ме болят гърдите, нито имам други симптоми, само си имам едни предменструални болежки. Винаги като съм била бременна гърдите ми са ставали като на Саманта Фокс  bombs седмица преди датата на цикъла, а сега  no Но лятото е пред нас.
Има време за всичко.
Ох, май да взема тези приказки да ги пиша в друга тема, а?
wave, направо го пращай за гъби и да не се връща без четирилистна детелина. Много хубав разказ.

# 701
  • гр.Варна
 wave,ного хубава история с детелинката:)И аз забременях Юли,но около 18-19:)И ние си имаме момченце,но едва ли това е от значение Laughing Laughing
И аз и Дребосъчко сме с чревен вирус.Той има всички екстри- Sick + диария.Аз само второто.Поради тази причина си отложих изследванията и може би ще отиса да си ги пусна в петък:)

# 702
И аз да не остана назад - и с моето момченце забременях по това време - края на юни, началото на юли. Та много мъжки жокери извадихме  Mr. Green
Да се вясна на отчет - днес и аз бях на преглед при АГ-то ми. Взе ми микробиология и тия чудесии - хламидия, мико и уреаплазма. И нещо взе да ми писва от изследвания... Отложих контролните щитовидни изследвания за другата седмица, че джипито няма направления, и вече достатъчно се оръсих за изследвания, та по-добре да изчакам малко. Коментирахме закъснението на втория цикъл след К. - дойде ми на 40-я ден, и доки каза, че по принцип може да се дължи на проблемите ми с щитовидната /Хашимото/ или на женските хормони, но да отида с всички нови резултати  и ще преценим дали да пуска женски хормони като ми дойде следващия път. Ох, вече се изморих от изследвания, та незнам, може и да ги откажа...пия вечерна иглика, витамин Е, и се надявам да ми дойде навреме, пък ако закъснее пак ще го мисля  Sad Хубавото е, че матката е ок, яйчниците също не дават признак да има проблем - с нормални размери.
Мама на Кики, ако ходиш в края на тоя месец при Конова пак тук във Варна може да се засечем, записах си час за тук, отказах се да пътуваме до Плевен в жегите, при условие, че тя ще идва така или иначе насам. Бързо да ви минава вирусчето, и да ги хващаш от единия край и ти нещата.  Hug

# 703
Здравейте момичета Hug,първо искам да се извиня ,че тия дни не съм се отчитала Praynig,и да благодаря за хубавите пожелания по случай моя рожден ден.
Аз си изкарах доста скромно на РД,и от следващия ден бях по 18 часа на работа,та днес съм си вкъщи.Четвъртък на 27.06 заминавам пак за София Sad,писна ми  Sad пътувам в тея жеги ,но нямам друг избор.От сега ви моля за едни палци Praynig.Дано ми се размине хистерото и да ни даде зелена светлина ,но каквото доки каже.
Флауър,радвам се много за тебе ,пий или си слагай утрогестана както ти е назначен,и знай ,че мноооого помага при зацапване или кървене.Чакам да се похвалиш със сърчице Praynig Praynig Praynig
Уейв ,миличка и аз съм същата,не искам работа искам да съм на морето и да се плицикам по цял ден.Но тъй като гледам май ще ми се размине тази година,ММ не обича море,но си имаме резервация за Велинград Simple Smile.
Киф и аз бях същата с тези тестове,пробвах се един месец и това беше Embarassed,БТ не мога да меря щото работя на смени.
Деси приятно пътуване и чакаме да се отчетеш Hug
Джули Hug то с тия сметки,когато е писано и каквото е писано това ще стане.Гледай си живота и се опитай много много да не мислиш,аз се опитвам уж така да правя Rolling Eyes
Ставам по късно може пак да се включа Hug ви всичкиииии

# 704
  • Варна
Хммм и аз забременях края на юни-началото на юли пък не съм с мъжко  Rolling Eyes  Сложих край на мъжките жокери май  Joy

Благодаря за пожеланията, ще се отчета като пристигнем, утре сутрин пътуваме към майка ми в Пз . Всички искат на море, аз се махам от него  hahaha 

Много стискам палци за всички и този месец все някой трябва да се похвали ми се струва  Peace  Hug за всички

Общи условия

Активация на акаунт