Кюретаж и забременяване след това - 45

• 22 852
  • 718
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря, Джули  Hug На мен изследванията ми ги назначи доц.Конова, та ще си ходя при нея, но имам да съчетавам с прегледа при ендокриноложката, та чакам да ми мине времето след което трябва да пусна контролни изследвания. Дълъг ми е пътя до Плевен, трудна организацията, и гледам с един куршум - два заека.

# 676
Звездичка, препоръчвам ти да пуснеш и ACE и Фактор XIII, щом имаш носителство на генотип 4G/5G
Носител на генотип 5G/5G. Като не трябва да се притесняваш.
 Hug

Flower Fairy, стискам палци всичко да е наред, а ти си почивай повече. И макар да не съм много наясно, казват че около 5-6-7 седмица е нормално понякога да имаш такова зацапване, което означава че ембриона се закрепя по-стабилно.

# 677
Flower Fairy всичко ще е наред почивай си Hug.Още малко и ще се похвалиш с тупкащо сърчице Laughing

# 678
Киф започнала съм на 11 ден и ми се видяха две черти на 14ти и 15ти, пък може малко и на 16ти ден. Започнах на 11ти защото МЦ ми е средно 29 дни, реших че са положителни ,защото имаше доста подобни снимки в темата за ОВУ тестове, но грешката ми беше че не направих още тестове до отрицателен резултат. Явно не съм отчела правилно резултата, защоно МЦ ми дойде на 36ден, което означава че не съм била в ОВУ на 14-16ден!!! С такива неща повече не искам да се занимавам, само ме психясват! Хубаво е ,но не е за мен тази работа!
И аз днес си направих, 10 ден ми е и ми излезе само една чертичка, сега пак ще се вкарам във филми...поне като гледам снимки се появяват по 2 черти, пък макар и едната бледа , при мен хич я няма, утре пак ще пробвам  Thinking

# 679
Не е задължително да са две, за да е отрицателен. А и доста често първите 2-3 МЦ не са 'стандартни' и ако преди О ти е била примерно на 14 ден сега може да е или по-рано или по-късно.  Продължи тестовете докато не видиш положителен и след това поне още ден-два до отрицателен. Може О да ти е 16-17 ден, така че не се притеснявай. Аз миналия месец имах 5-6 '-' и едва след това '+' Tired

# 680
mama_na_kiki, понеже виждам, че си от Варна, да те попитам кой ти е АГ, може и на лични Simple Smile
Че се виждам в чудо при кого да отида...

# 681
Не е задължително да са две, за да е отрицателен. А и доста често първите 2-3 МЦ не са 'стандартни' и ако преди О ти е била примерно на 14 ден сега може да е или по-рано или по-късно.  Продължи тестовете докато не видиш положителен и след това поне още ден-два до отрицателен. Може О да ти е 16-17 ден, така че не се притеснявай. Аз миналия месец имах 5-6 '-' и едва след това '+' Tired
Мерси Теа! Не, не знам кога ми е била О преди, не съм правила тестове и не съм се замисляла дори  Rolling Eyes
Ще продължа до "+", явно може и чак след седмица да е..

Хубав ден момичета  Hug

# 682
Здравейте момичета Hug.Влизам набързо да ви почерпя по случай рожденния си ден newsm38.
Ще наваксам по късно с четенето Embarassed

# 683
Бени честит РД. Много здраве най-вече , късмет и бебешко човече Simple Smile

Да се похваля - в петък бях на лекар и тя каза че всичко е о.к. всичко е чисто майката се е прибрала, а господин десен яйчник се е подготвил за овулация - каза да чакам цикъла до към 2 1/2 седмици някъде.
Това ме зарадва много на преглед съм след вторият цикъл.
Да ви кажа обаче бях се окопитила, но като видях около мен само дами с кореми ми стана гадно и докато чаках ( 1:30 минути) се чудех къде да гледам. Като си тръгнах ми олекна:-)

Хубава вечер от мен Simple Smile

# 684
  • София
Добро утро!   Simple Smile

mama_sancho много хубави новини! Аз днес съм на преглед, дано и мен ме зарадват така!  Praynig

Flower Fairy и ти беше днес на преглед... Пиши веднага след това как си!

mama_na_kiki нищо не пишеш. Как мина прегледа при доц.Конова?

viper, Бени как сте?

# 685
Стискам палци wave всичко да е наред  Praynig Hug

# 686
  • гр.Варна
Здравейте момичета,
Уикенда бях много заета,поради което не съм писала:)
Прегледа с доцентката мина много добре.
През 2010г. претърпях операция за отстраняване на жлъчен мехур,след което се разболях от много тежка атипична пневмония,причината за която беше бактерия "мораксела катаралис".Следствие на това изпих 4-5 антибиотика и "уж" се оправих.Следващата 2011г лятото изкарах и тежък бронхит,след който СУЕ и С-реактивен протеин така и не влязаха в норма.Доц.Конова каза,че по-горе написаната бактерия най-често е причинена от вътреболнична инфекция.Това беше и мое мнение на времето,но нито един лекар във Варна не смееше да го признае,за да не плюя по колегите си.Та...доцентката смята,че е възможно тази бактерия да си живее в мен,предвид високите стойности на показателите,които показват възпалителен или инфекциозен процес в организма.Другото,което каза е,че е трябвало да ми бъде изписана имуностимулираща терапия след многото Аб.
Когато й казах за цвета на кръвта ми,тя каза че на всяка цена трябва да се изследва дали нямам тромбофилия....та....назначи ми един куп изследвания,чиято стойност е 450лв. Rolling Eyes Shocked Shocked,които ще ходя да си правя утре.Доц.Конова каза,че и мъжът ми е добре да се изследва,защото е възможно причината да е в него.На този етап ще изчакаме да излязат моите изследвания и ако всичко е наред,ще пуснем и неговите.
Изписаните ми изследвания са:
ТАТ,МАт,TSH,репродуктивен имунофенотип, антикардиолипин:IgG,IgM. анти-b-двегликопротеини  IgG/IgM,Витамин Д,генни мутации за тромбофилия,и за хуморален имунитет:IgG,IgA,IgM!
В лаборатория "Надежда" правят част от изследванията,а за тези ,които не-изпращат кръв в клиниката в Плевен и там се правят!
Това е положението към момента.Очаквах,че ще са скъпи изследванията,но не очаквах да са чааак толкова;((

# 687
  • София
Бени, Честит Рожден Ден на патерици!    bouquet Аз най-обичам да ме поздравяват по-дълго  newsm59 Искам да ти пожелая здраве за теб и за всички хора, които обичаш и цениш!

Ами аз как съм  newsm78 , добре съм, направи съм си супер, защото малката оздравя  ooooh!. В събота бях на работа до 20ч, в неделя цял ден домакинствахме унас, измихме прозорците и взе, че се отвори небето! По темата няма какво да пиша и за да не спамя си трая  Embarassed
Иначе чакам да не ми дойде на 30-ти  Heart Eyes

# 688
  • София
viper от все сърце ти желая да не ти дойде този месец!  Praynig
мама на кики да,доста изследвания ти е написала Конова! По лека,лека започвай да ги пускаш!
   При мен нищо интересно, МЦ беше точно 4 дни, което е много хубаво предвид топлото време,че с  памперс не е много комфортно  Laughing -така малката нарича превръзките  Simple Smile
Правя някакви планове за море, очертава се да ми дойде втората половина юли, но дали третата или четвъртата седмица не се знае newsm78 Този МЦ нали ми закъсня с една седмица и сега не мога спокойно да планирам, не искам от 5 дни на море, 4 да съм цъфнала  Sad

# 689
  • have faith and be patient ..

В лаборатория "Надежда" правят част от изследванията,а за тези ,които не-изпращат кръв в клиниката в Плевен и там се правят!

Не съм изобщо компетентна , НО защо "Надежда" ?!?! не мисля ,че това са топ лабораториите у нас  . Цените там верно са по -ниски от останалите ,но доколкото знам методите им за изследване са по-старички и не толкова надеждни .Не съм лекар или лаборант за да стоя твърдо зад това мнение , просто съм го чула от няколко различни места  Peace  От изчетеното до сега ,включително и в тази тема , съм си създала впечатление ,че всички момичета се насочват към Геника ,аз също бях си пускала изследвания за ЧПВ там ,след чути много добри отзиви от лекари . Ако си заинтересована "Геника " в нашето село има в Медицински център Младост ,така наречения Марешки център .  Hug

Общи условия

Активация на акаунт