Много е важно да разберете предварително някакви отзиви за госпожа-фаворит.
Ние се местихме в квартала и не познавахме никой, който да ни даде отзиви. Писах само като желание да е паралелка с изучаване на бг и матем., вместо например информ.технологии или изобр.изк-во. Оказа се, че това е "Е" клас, съветвам ви, ако може да избирате да изберете клас "А", "Б" или "В". Там са амбициозните госпожи, там се бутат и амбициозните родители. Нашите са се пуснали по течението и участват в най-смотаните проекти, не се интересуват от никакви допълнителни занимания, спортове, нищо. Трябва все аз ръчкам.
Жабче, за стола да ти кажа-след 1клас май никой не ходи, поне във варненските училища е така. Също така 3 и 4 клас никой не разчита на занималнята в училище, децата си се гледат сами вкъщи и си пишат домашните. Мое мнение, че е по-добре така да свикват да са самостоятелни. Не знам твоите като са 2, как ще бъде

Олче, успех с преместването. Изглежда сууууупер.
За детенце познато казахме, но впоследствие се оказа, че те са избрали друг език и това налага да са в различни класове. Специално ми се обадиха по тел., за да уточнят на кое държим финално - на посочения език или на другарчето. Тогава се бях впечатлила.
Безпроблемно местене и само хубави моменти на новото място. 
Хубав празник 
на всички.
И като знам, че обикновено не всички умни дечица имат родители с възможности, то си мисля, че нивото няма да е кой знае колко по-високо...