АПРИЛчета'2009

• 74 082
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Jiema   и ние минаваме през такива периоди и настроения.За РД всяка година по месец гледам детски клубове,винаги е имало аниматор-герой..тази година реших в един детски клуб близо до вкъщи.Така и родителите няма да ги разкарвам на далечни разстояния.Няма да има аниматор.Реших само да извикам момиче,което е за 1 час-ще нарисува рисунка на всички деца на лицата и ще ги снима-дава снимките на CD и избрани 5 снимки обработени.Цената е около 50-60лв.
Другата седмица заминаваме,но се спрях на Боровец,за да съкратим малко пътя.В Хотел Иглика палас ще бъдем,малкия миналата година беше много доволен и бързо се научи,сега всеки ден пита кога ще тръгваме.
Относно училището, той септември догодина ще бъде на 6г. и половина,тогава ли да го записвам 1 клас  newsm78 Сега е втора група в детската,тази година септември ще е трета,тя предучилищна ли се води  newsm78 и една или две години трябва да е предучилищна?

# 136
Жиема, радвам се, че се разписа.  Hug
Съчувствам ти за това, че Гери е в астрално настроение според термина си, а не според сговорчивата дата на раждането й. Дано след рождения ден да ви приключи и на двечките сатурновата ѝ дупка. Heart Eyes
Аз нямам грам идея вече за подаръци. Не дава да ѝ почистя бърлогата от купищата играчки, които видимо е надрастнала и не играе с тях. Самата тя не е решила какво иска за подарък. Ски реши, че ѝ трябват, но защото минахме покрай стадион "Юнак" и там ги видя наредени. Обаче тази зима се размина със ски-училището.
Светли, за училище наборът трябва да се записва, когато станат в подготвителна група. Когато станат в 4-та. И ако има къде. (пак хвърлям по едно око на системата за градините заради познати и направо ми се струва, че нещата се влошават все повече  Rolling Eyes. За училищните записвания ума не ми го побира на какво ще бъдем подложени, особено като гледам какво чудо от автомобили всеки ден блокира тротоара пред кварталното, може би пак някъде за Ботунец да се мисли, където гарантирано ще има свободни места и класове с нормален брой деца.)
Една смешка от вчера (на мен ми е смешно, де Wink). Взех ѝ някакво детско списание и понеже тя е на етапа да спелва всичко, което види написано, започва да си "чете".  в-с-е-з-н-а-й-к-о. Всезнаикратко-ко.  Laughing

# 137
  • Там където има любов
 Hug Отдавна не бях влизала  Hug
За Р.Д. от около месец сме резервирали заведение, защото "шефа" държеше за това. заведението не ми харесва, но нямам право на мнение.
За училището и аз доста се замислям, но май повече клоня към това да сме с наборите. За момичетата разбира се нещата стоят по друг начин. Нашият всезнайко не му се напъва много. За сметка на това всичко което учи батко му се старае да го запомни.
Подарък и той не знае точно какъв иска (последно се навихме на брейн бокс с картинки) иначе искаме всякакви живи животинки и гадинки.

# 138
Джиема smile3501, че раздвижи темата.
За училището с каката ни реших да тръгне на 7г. и половина и не сбърках. С малкия маймун също така смятам. Като предучилищната засега мислим да си я кара в градината. Нека да си живеят кефа, докато могат, няма закъде да бързат да се учат. Тръгнат ли на училище почва големия гърч  Crazy
По-добре, ако можете ги запишете на някакъв спорт. Вики засега иска плуване и смятам напролет да я запиша. Толкова да прилича на мен това дете, чак се плаша. Постоянно си мени желанията, ама и аз от този път идвам и твърдо ще я карам да постоянства. Преди беше твърдо за балет, сега след последната ни почивка във Велинград реши, че иска да се учи да плува. Габи е пък в другата крайност нищо не иска Whistling
Не знам - не е рогато моята госпоица, но такъв характер е... То не бяха периоди,  настроения...
Абсолютно типично за рибката ти. И моята Габи е така, страшно са чувствителни и направо не знаят какво да изберат, страх ги е да не сбъркат нещо. Овните са друга работа-всичко е с рогата напред.
За празнуване на РД-на Габи съм решила да е вкъщи, та, ако се получи добре може и с Вики да пробвам, като евентуално клон да извикаме. Страшно са ни втръснали тия детски кътове вече. Ех, да бяхме лятото, колко по-друго щеше да е...

# 139
 Embarassed Embarassed Embarassed
Честит рожден ден на Гери! Жива и здрава да ти бъде, Жиема! Щастлива и безгрижна да расте и пораства! Heart Eyes (и пак се извинявам за закъснението на честитката  Embarassed
Бели и червени, здрави и щастливи да са всички дечица и всички големи!   bouquet

# 140
  • Някъде там...
Да се запиша и аз за срамотиите, след толкова време. Откакто смениха дизайна на сайта, ми е много досадно да влизам, за жалост.  Confused Не ми е уютно някак.

Ние ще празнуваме сигурно на детски кът в аутлета Принцес - има голям пирастки кораб, който е подходящ за поотраснали зверчета. Подаръци... Яна иска пирати и пиратски кораб, костюм на Питър Пан... Йоана иска понита и замък. И таблети т.е. нещо за игри.

За училището - мисля да си тръгнат с набора. Има време за училище, нека си поиграят повечко. А и по всяка вероятност ще ги пусна в кварталното училище, там ще ходят и доста от дечицата, които познават от градината. Учителките ни в ДГ са доста добри, ще ги подготвят сносно.
Рони, твоята Мария си е друга работа, та може и да я пуснеш по-рано май.  Heart Eyes Ще трябва обаче да я прехвърлиш директно в 4та група наесен.

# 141
  • София
Рони, благодаря  Hug
Благодаря  и на двете ви с Вери, че се включихте по моята драма.
Абсолютно типично за рибката ти. И моята Габи е така, страшно са чувствителни и направо не знаят какво да изберат, страх ги е да не сбъркат нещо. Овните са друга работа-всичко е с рогата напред...
Казвам ви аз, че моята хубостница е съчетала и двете  Grinning- супер чувствителна-да, но винаги знае какво иска и определено иска да се налага.  Да видим сега как ще е на 5! Вери, преди време беше писала нещо за четните и  нечетни години, ама старост-нерадост вече......кои бяха за предпочитане?   Blush Simple Smile

Радвам се, че се получи лееко раздвижване в темата, хайде сега да продължим в този дух. За провокация пускам няколко снимки на новата Шиниъд О'Конър...  Laughing
http://jiju.snimka.bg/baby/5-rd.807620.32743392

Иначе РД-то мина повече от добре. Тя беше щастлива с приятелчетата в детската. Получи много хубави подаръчета, повечето на тема рисуване, вечерта бяхме разширен семеен състав, пак свещичка, подаръци и нямаше драми за други празници.

Рони, Мария е самата тя едно ВсезнаИ-кратче.  Heart Eyes Разби ме с това четене.

Жабче, аз си ползвам старата версия като влизам в темите вече, за началната наистина няма как да се промени - и на мен не ми допада,  но засега прескачам този момент.

Хайде, покажете малко снимки всички.

И желая хубав празник утре на всички, които го уважават този ден.   bouquet За мен си остава повече ден на майката

# 142
  • Някъде там...
Много е пораснала Гери. Simple Smile И как се съгласи на такава прическа, моите ходят рошави като пудели, но не дават да стрижем.

Ето малко снимки и от нас. Паролата си я знаете.

# 143
Чудесни дечица! Големи и вече приличащи на хора са. Дори и се държат като хора, когато имат желание. Simple Smile
Жиема, да не би Гери да е посегнала към професията на фризьора, че сте я разделили с прекрасната и грива? Всякак е прекрасна! Аз съм пристрастна към късокосието и определено много ми харесва в този й вид.  Heart Eyes

# 144
Да се запиша и аз за срамотиите, след толкова време. Откакто смениха дизайна на сайта, ми е много досадно да влизам, за жалост.  Confused Не ми е уютно някак.
И аз така. Jiema, ако се присъединиш към ФБ съвсем спокойно ще спра да влизам даже, обаче докато пишеш тук и аз ще съм тук...  Mr. Green С другите поддържаме някаква връзка там, с някои повече, с други по-малко, нормално е... ти определено ми липсваш. Тъъъй, стига с обясненията в любоФ. С огромно закъснение, честита пораснала Гери! Да ви е жива и здрава, весела, усмихната и много щастлива! Много сте смели така да промените имижда. Сладка е много!  Heart Eyes Аз, да си призная, още страдам откакто подстригахме Анито преди няколко месеца. Embarassed Тя се харесва много с по-късата си коса и бретона, аз обаче с нетърпение чакам да порасне каквато беше. Как ще се разберем с нея по въпроса - не знам. #Silly
Мария е огън-бий, нея съм я признала отдавна, всезнайкото умен. Heart Eyes За нея направо не знам какво училище трябва да търсите, Рони, честно.
За рибите и характера им като сте заговорили... питате ли ме мен с един 36-годишен рибок как се спогаждам (от днес даже толкова годишен). Той все мълчи, аз все вървя назад (раче съм), изобщо, перфектната двойка (от типа "хвани единия, удари другия") Joy. Шегата настрана обаче - рибките са много добри, обичливи и много грижовни. Това, мисля, компенсира всичко останало. smile3560
За жабчетата да се изфукам и тук - вече ги разпознавам! Heart Eyes Heart Eyes Когато са заедно на снимка ми е по-лесно, а когато са поотделноооо... замислям се, обаче пак успявам. Grinning
Малко от последните снимки и на моите пилета.

П.П. Jiema, как така използваш старата версия на сайта когато влизаш? Thinking Би бил супер ако може така...

# 145
  • София
П.П. Jiema, как така използваш старата версия на сайта когато влизаш? Thinking Би бил супер ако може така...
Да не съм ви объркала само, старата версия може да се избере само за вида на темите, т.е. началната страница на форума и вече в конкретен подфорум като сте и четете заглавията на темите са си с новия изглед. Но да речем вече сте в нашата темичка - най-горе вдясно има един надпис в тъмно синьо. Трябва да е " Използвай старата визия". При мен сега е "Използвай новата визия". Не гарантирам как точно бяха думите, защото веднъж като кликнах вече всички теми, в които влизам ми ги показва по стария начин, но идеята е ясна. Значи най-горе вдясно над X, който затваря темата и връща към списъка с темите. Дано е разбираемо.  Simple Smile

Деси, жив и здрав да ти е половинката! Все така да сте си заедно - здрави, щастливи, влюбени!
Инак чувствата са взаимни Mr. Green  Hug Някой ден, ако се регистрирам във ФБ, заради вашата групичка ще да е.  Heart Eyes
Аз затова и упорито пиша тук, че тоя форум тръгна нещо да запада (като цяло имам предвид). И в темата на Бобито много масово се преселиха към ФБ и с дни не се пише вече, но здрави да сме. Simple Smile

Рони, не се е фризирала сама Гергана, но голяма мъка беше поддръжката на косата й - все не иска да я мие, реше. Бях накупила вече диадеми, шнолки; прически правим, след няма и час всичко развалено. Тя си ми е малко джаста-праста. Grinning И понеже около месец по-рано постригахме Бояна доста късо, като тръгна на ясла и почнахме да я навиваме и нея да обновим косата. И след доста разговори тя се съгласи. Отидоха с тати и бати и честно казано, аз не очаквах да е чак толкова късо,  но тя се възприе добре. Имаше само една седмица по-късно 2-3 дена криво настроение, но й мина после. Лошото е, че сега все говори как ще я пускаме дълга, обаче пак си е мъка с къпането, та ще видим накъде.

Жабче, много са ти пораснали и твоите момичета, аз нали отдавна не бях виждала снимки. И никак не ми се видяха рошави, живи и здрави да са, пу-пу.  Heart Eyes Сигурно нямаше да ги позная, ако не знаех, че са те. Иначе гордо да кажа, че и аз ги различавам коя коя е.  Blush

Деси, и твоите дечковци гООлеми станали. Не знаех, че Саши е сложил очила - далекогледство или късогледство има? На Анито косата ми се вижда дълга-дълга Simple Smile, но ти си знаеш за какви прически мечтаеш.

# 146
  • Някъде там...
Ние сме на тема детска стая вкъщи. Вие направихте ли стаи вече на дечковците? Имам предвид с мебелировка за пораснали дечица. Днес купихме матраци 82/190 см, ще поръчваме тия дни на майстор да направи двуетано легло и гардероб.

# 147
  • София
Jiema, да ти е жива и здрава малката-голяма рибка, да расте щастлива, усмихната, умна, с късмет и много обичащи я хора, обградена. Heart Eyes
И аз основно заради теб влизам в бг-мама-та, изобщо Blush, но това не ми попречи да се изложа, като кифладжийка. ooooh!
Фейсът не ме е влечал никога, но там ми е по - лесно да шервам инфо към много хора едновременно (основно към тези, които ме ръчкат за снимки на дечурлигата), а и следенето на рождените дни ми е станал сутрешен навик. Полезен. Приеми най - горещите ми извинения, за изфирясъкЪт.  bouquet

На МНОГО пораснали дечица се нагледах, вече са големи хора, да са ни живи и здрави, всички. Heart Eyes

За моята кокона какво по - ново от последния път да споделя.. на вълна дразнене са с брат и, вечно нещо се карат, спорят, провокират, и посбиват (в последно време Twisted Evil). Конкуренцията е жестока просто. Имаме си приятелки в градината, богат социален живот Simple Smile, там ходи с огромно желание, много ги занимават, мен никога не ме е имало в тоя аспект, или всичките ми усилия и внимание са били, и са понастоящем насочени към Велизар, та ми е особено кеф, че тя си има своя живот и е толкова самостоятелна. Растем високи и грацилни, в очакване на рд сме, засега се бистри само тоалета какъв да бъде, до желание за подаръци не е стигнала. Мисля тази година да го направим в клуб, защото и двамата са на вълна рисунки на лица и тематични партита. ЖЗ да е само.

Детската стая окончателно завършихме няколко дни след Първия учебен ден на Вели Embarassed, като първо купихме леглото (голям фурор, и безапелационен успех в спането спокойно, до късно, и сами - довличаха се преди да го вземем при нас, на спалнята, по нощите..) Направо се родих откакто имат стая, и те много си я харесват.

Жиемка, пак да пускате дългата косица на Гери. Разкошна и беше косата, как сте могли! Simple Smile Ние за коса мечтаем откакто е проговорила, само се завитлят едни охлювчета на тила, и не расте на дължина и това е. Всяка сутрин се страда, поради тази причина. Фалирах да купувам диадеми, за да се докарва някакъв приличен кифлинг. Simple Smile

Снимки не съм качвала в снимката не помня от кога, заради теб ще се поправя в най - скоро време.

П.С. Вярно е, че форумите и този начин на общуване много западнаха, аз така и не мога да го преживея Laughing, но иначе, животът си върви.
В този ред на мисли, ако Чоки все още ни чете, нека се разпише. Flutter

# 148
Успях да се ориентирам в шаренията къде да цъкна за старата визия, благодаря, Jiema! Така е мноооого по-добре.
Сашко е с далекогледство и астигматизъм. Направи ми впечатление миналото лято, че чете и пише в по-особени пози и прекалено отблизо, малко след това съмненията ми за проблеми със зрението се потвърдиха. Изписаха му очила, малко му беше странно в началото усещането, но успях да го "обработя" успешно, бързо свикна с тях и сега няма проблеми с носенето. Даже категорично отказва да ги сваля по каквато и да е причина (понякога го карам когато дивее навън), защото смята че е по-хубав с тях.  bowuu
Детска стая направих за децата миналото лято, а баща им тази зима успешно я превърна в игрална зала. Laughing Легла за тийнейджъри имат вече, но никой не спи в тях. Joy Е, понякога аз, или ако ни дойдат гости. Иначе за игри е перфектна и е обитаема за такива цели.
За рождения ден нищо не съм измислила още, нито къде, нито какво и как. Анито иска за подарък "някаква" плюшена играчка, направо ме застреля с желанието си. Досега събирахме добитъка от Мечо Пух (имаме Пух, Йори, Тигър и Прасчо) и мислех, че само в него е влюбена... сега съм шах с пешката. Сашко обаче иска фотоапарат за рождения си ден и него повече го мисля, отколкото Анините плюшки.

# 149
  • Някъде там...
Аз снощи запазих за 26 март на Пиратския кораб във Fun city. Ще празнуваме главно с дечица от градината.
Взех на Яна мечтания пиратски кораб и малко пирати. Костюм на Питър пан обаче не мога да осигуря. Simple Smile Йоана ще си има замък с понита. И разни други джаджи съм взела, от името на баби и дядовци, те дават пари, аз купувам подаръците и после те си ги поднасят на децата.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт