Мнения за 32. СОУ

• 169 689
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
  • сред маслини и портокалов цвят
Параход идеално е описала ситуацията в 32.
Перфектно до 4-ти клас. Приемливо от 4  до 7.
Синът ми с радост го напусна след 7-ми клас, не го беше писал в желанията си. Дъщеря ми сега е 6 кл. Също не иска да остава. Дъщерята на най-добрата ми приятелка сега ще е 11 кл, природни науки. За НПМГ не и стигна малко. Не е доволна. Амбициозно дете е, сега просто ходи на училище без особен ентусиазъм и чака да дойде време за кандидатстване. Средата е горе долу, като навсякъде. Има страхотни деца, има такива , които пият водка в час.
Не бих го препоръчала и го казвам със съжаление, защото децата ми бяха много щастливи в начален етап и ходеха с голямо желание на училище.

# 736
Здравейте! Дъщеря ми е приета след седми клас в паралелка първи английски и втори руски език. Отиваме на второ класиране с надеждата да я приемат с немски или испански като втори език.
Чудех се обаче, дали втори език го започват от нулата или трябва да имат някакви предварителни знания?

# 737
Във всяка езикова гимназия всеки един език се започва от нулата. Дори английският.

# 738
Здравейте! Дъщеря ми е приета след седми клас в паралелка първи английски и втори руски език. Отиваме на второ класиране с надеждата да я приемат с немски или испански като втори език.
Чудех се обаче, дали втори език го започват от нулата или трябва да имат някакви предварителни знания?
Вторият език се учи много малко, не разчитайте много. Иначе да, от началото започват езиците.

# 739
Здравейте, някой има ли информация за учителите, които ще поемат 5-тите класове на есен?

# 740
Вероятно искате да се преместите в училището, а не учите в него, за да зададете такъв въпрос. В това училище е напълно възможно всеки 5 клас да има различни учители по предметите. Няма кой да ви даде такава информация. Актуалният слух например е, че едната учителка по география догодина ще преподава история.

# 741
Предстои ни преместване в З2 СУИЧЕ , през учебната 2025/2026г. детето ми ще е в паралелка с руски език , моля ако има майка на дете от 6д клас да се свърже с мен. Ще ми бъде полезна всякакава информация за класа и училището.

# 742
Здравейте,  нова съм в темата, прочетох коментарите от 2018 до днес. Правилно ли разбирам, че ако преместя детето в 32ро след 4ти клас, то ще трябва да наваксва с втория език (тъй като в сегашното изучава само АЕ). А ако кандидатства след 7ми клас, то ще започне втория чужд от 0?

# 743
Нивото на втори език не е много високо, учителите също се съобразяват с новодошлите. Моята препоръка е детето да запише курс по новия език, за да навлезе по-бързо и да има самочувствие.

Здравейте,  нова съм в темата, прочетох коментарите от 2018 до днес. Правилно ли разбирам, че ако преместя детето в 32ро след 4ти клас, то ще трябва да наваксва с втория език (тъй като в сегашното изучава само АЕ). А ако кандидатства след 7ми клас, то ще започне втория чужд от 0?

# 744
Като гледам и с АЕ ще трябва да наваксва, че в сегашното училище и той не е на ниво ....

# 745
Няма какво да го мислите и да записвате курсове - обучението по втория език е пародия. След завършен клас е на ниво да кажат "Моето име е". Даже не могат да броят над 10. Имат 6-ци всяка година. Първият не е много по-различен, просто повече деца ходят на курсове по него и/или от много слушане на клипчета в интернет се справят една идея по добре.

# 746
Да, вероятно е точно така. Моят син ходи от втори клас на курсове по втория език именно, за да има по-добри познания по него. В училище имат много малко часове и за да има някакъв смисъл, според мен, е добре да се допълни с курс.

Няма значение каква оценка имат, а колко знаят.

Няма какво да го мислите и да записвате курсове - обучението по втория език е пародия. След завършен клас е на ниво да кажат "Моето име е". Даже не могат да броят над 10. Имат 6-ци всяка година. Първият не е много по-различен, просто повече деца ходят на курсове по него и/или от много слушане на клипчета в интернет се справят една идея по добре.

# 747
Благодаря за отзивите. Остава да го мисля .... И детето да си каже предпочитанията

Общи условия

Активация на акаунт