седмицата 30.01 - 5.02.06 - нека е щастлива

• 11 040
  • 266
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
моята почерпка за Трифонов ден...наздраве..това е любимото ми вино Mr. Green
На лея специално една чашка и да знаеш мила, че ще стане Hug

# 121
  • Sofia
Аз пък не знаех, че днес е Трифончо ама щпм казвате - А честит да ви е !
И внимавайте с чашките, че като гледам напоследък как сте ги засилилииии...... , а аз чакам бебешки новини ..... чу ли Херич !

bouquet Честито на двете лели и слушайте какчето !

Марлийс , страхотна булка  Crazy Flutter  !!!

Лея , да ти разправям ли как се надявам за твойта кукла ?!

ВВвенкова  Grinning! Добре дошла и бързо да ни сюрпризираш приятно  Hug !

# 122
Здравейте скъпи момичета.
Голям проблем имахме с компютъра, щяхме да си издерем очите кой е допуснал вирус Аз или Той. И преди да се избием дойде един компютърен гуру, за да ни светне и двамката, че платката ни не е в ред.
Сега по ред--

Марлийс невероятно оригинална идея с червените дрешки. Хубава сватба. Само щастие и любов ви желая.

Честито и на двете лели. Има поверие, че ако ви оплюнчи бебче ще ви се роди и на вас скоро. Извод-навъртайте се по-често около бебешоците.

Специално към Леа-ти си ми надеждата, във всички смисли на думата го разбирай. Ако не стане сега сигурна съм, че ще стане скоро. Твоето е невероятен кураж. Ако знаеш колко много искам да чуя за осъществилата се кукла във форума, няма да повярваш. С късмета напред.

И още нещо, щом казвате, че е Трифончо, хубаво, честито и умната с бутилките.
Пийте и за мен по едно за здраве, че аз нали съм на сух режим от четири години и не го понасям алкохола, поне някой да пие и заради мен.

Много свикнах с вас момичета и ми бяха черни дупки, дните, в коите компата се прецака.
Хубава вечер на всички.

# 123
  • София
Здравейте момичета  love001Аз чета във форума почти всеки ден,но не съм писала до сега  love001Искам да пожелая на всички в най-скоро време по едно сладко бебенце   Gift за 14 февруари!!!!!LEA[color=][/color]специално на теб искам да ти пожелая след две седмици EFP и едно живо и здраво бебче есента newsm30Целувки на всички                               

# 124
Гостенката, ти ЛУДА ли се?
Я седни и прочети нещо, ако искаш и на купони ходи, само не си ври носа там, където не ти е работа. От сутринта ли започвате с изказванията си, ненормалните????
Груба съм за първи път в този форум, но не виждам как да отговоря на ТОВА НАХАЛСТВО.

Добро утро момичета. Желая ви по-нормален ден. Много се ядосах. после ще пиша. Hug

# 125
Казвам това и приключвам.
Не виждам нищо смешно в Хера и Лали.
Лали отговаря с едно изречение и е винаги почти познала. Трябва да има и такъв човек във форума. Многа от нас са и благодарни за помоща и информацията.
Хера, тя е с чувство за хумор и емоционална, понякога по-избухлива, но такъв и е характера, също доста неща знае по бебешките въпроси. Без нея ще е малко сиво и скучно.
Хората са различни, имат разни страни, но ако са с добри сърца това ги прави автоматично твои приятели.
И още нещо -- това, че не си скандалджия не те прави непременно готин човек.
ЗА ФИНАЛ--
Измеренията на ТЪРПЕНИЕТО не са безгранични в този.

# 126
Девицата..., и аз съм нова тук, ама не се стърпях....Виж сега, първо, на въпроса "бременна ли съм" нито Лали, нито Хера могат да отговорят, затова хората са измислили ехографи, затова има и гинеколози Mr. GreenТака че на така зададен въпрос какво да  отговориш Shocked
Естествено че в такива случаи всички ще и кажат да отиде на лекар.И в случая защо трябва да се пуска нова тема?Ако по нея има отговори - да, не и т.н. то това наистина са САМО предположения които с НИЩО не помагат на момичето.
И по полека с нервите, този форум трябва да зарежда с оптимизъм и настроение, а не да се караме за глупости Peace

# 127
Добро утро момичета,
Влязох специално да прочета какво е станало вчера с Леа.
Леа   Hug браво на вас! Стискахме здраво палците вчера и е минало добра. Сега кажи кога да стискаме зе теста и със сигулност ще успеем да му направим 2 черти  Wink.
Иначе за лекаря и за всички предварителни неща ще те разпитам определено, но малко по-нататък и на лични.   bouquet

За Девствения коментар по-горе няма да се изказвам.... То няма и какво да се каже.

Сега отивам да гледам на нашата поетеса  сватбените снимки, че одеве бързах да видя какво е станало с Леа. Ама чета само хубави неща, така че предполагам че Марилийс е била страхотна булка.  Flutter
Пожелавам ви весел ден  Heart Eyes

П.с. Стеф стискам ти много силно палци за изпита днес Peace

Последна редакция: чт, 02 фев 2006, 09:17 от BAN

# 128
  • Варна, морето и сините вълни!
Здравейте Момичета,много се е сменил отбора тук! Но за съжаление намирам и добри познати!
Исках само да пожелая на всички късмет!
Лея,дано да успеете оше от първия път!И да получиш русата кукла!
Ирини,дано татко ти намери сили в себе си ,за да продължи да е до теб!

Липсвате ми момичета!Тук съм си като у дома. В бебешкия форум не се чувствам уютно,в кърмаческия трудно се пробива,а при вас не смея да пиша ConfusedНе искам да наранявам никой!

ето ви една смешка от моя Борко(като в доброто старо време)Майка ми и Борко пътуват в автобус,който поради 2 говеда,бързащи набива спирачки и народа почва да мърмори.
"Бабо,какво стана?"
"Ами две коли много бързат и ние спряхме"
"За къде бързат?За гробищата ли?"
Целия автобус прихнал да се хили,на моя бърборко. Полсе отишли в магазина и майка ми купувала кремвирши.Продавачката питала колко и мама казала ами 4. А моя син я погледнал и казал"Стоп!Четири и един за мен,да го изям сега!"

Слънчев ден!

# 129
Добро утро момичета!!!

Днес е малко мъгливо, но се надявам във вашите сърца да е слънчево!

ВВенкова  welcome

На лелите комикс и velmar пожелавам да са живи и здрави племеничетата и скоро да последват примера .

Марлийс  Щастлив семеен живот, много сте красиви.

А на нашата героиня Леа едно голямо БРАВО ..... мисля че ще си имаш подарък скоро!

А сега пожелавам на всички един прекрасен ден!!!

# 130
Миме, радвам се да те видя тук Hug Не се притеснявай да пишеш, стига да имаш желание Wink
Надявам се Моренка да се появи, че като гледам има какво да се поизмете тука Crazy

Днеска ми е изпита, от 2 часа, стискайте палци Embarassed

# 131
  • Варна
Ехей, Мимито, така ми вдигна заспалото настроение  Party Да се вясваш по-често, чуваш ли  Peace да знаеш колко често се сещам за твоето "Бебе, плуваш ли?"  Joy

# 132
Здравейте и от мен!

Мимито, да знаеш, много се радвам, че пак се отби Hug Твоят Борко ми е любимец заедно с Боби на Леа Peace Явно покрай това хубаво име все умни и добри деца израстват Hug Сигурна съм обаче, че и малката принцеса няма да отстъпва на батко си и след време ще почнеш да ни разведряваш и с нейните "бисери" Party

Стеф, стискаме ти палци за изпита Praynig А ти добре правиш, че релаксираш тук при нас, нали знаеш, че преди изпит не се учи Laughing

А грубиянските мнения из темата ще ги пропусна, очевидно е, че те са пуснати от някой, който просто си няма работа и се чуди какво прави из форума...

# 133
Хайде Добро утро сега, на `чисто`.
Като се появи Моренка дано да изчиста оная дивотия. Аз сънувам кошмари и от рев се събудих и...естествено бам...във форума.
Хванаха ме за баламурник, ама хайде няма да си развалям деня.
Сънищата ако се сбъдват трябва да рева цял ден. Чак се задушавах от рев, някой от вас знае ли какво означава?

# 134
Сънищата ако се сбъдват трябва да рева цял ден. Чак се задушавах от рев, някой от вас знае ли какво означава?

Даре, аз редовно плача насън, даже ми се е случвало доста пъти да се събудя и възглавницата ми да е мокра, а очите ми зачервени Rolling Eyes Сънувам някакви емоционални неща и ... луда работа...
Обикновенно нищо не означава при мен, така че недей да го мислиш Wink

Мерси ви за палците Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт