седмицата 30.01 - 5.02.06 - нека е щастлива

• 11 041
  • 266
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Пометох девойки  Mr. Green !

Моля да няма повече коментари , щото не си струва нали ?!

Grinning Стеф, стискаме бе ! Аз ще се спаружа вече от стискане ама продължавам де  Laughing .

Хубав ама мноооого хубав ден ви желая скъпи мои дружки  Hug !

# 136
Здравейте, момичета! Simple Smile
Искам само да пожелая на Стеф успех на изпита! И аз стискам палци, щото знам какво е Wink Само спокойствие и увереност и ще мине бързо и успешно!  Peace
Весел ден на всички!   bouquet

# 137
  • София
Здравейте милички! Grinning
Чак сега успях да вляза. Много работа ми сеочертава, а така се пристрастих към форумчето...
Благодаря на всички Hug за стиснатите палци! Мисля на 14 февруари да си направя тест - или ще има подарък за Св. Валентин, или малко разочарованийце, което още повече обаче ще ме настърви да продължавам напред!
Какви бяха коментарите за някаква девойка newsm78 Нищо не разбрах Rolling Eyes Толкова пък да не съм в час....
Стеф, здраво стискам палци в 14 ч.!!!! Ще го вземеш! Убедена съм!
А на мен стискайте палци в 13 ч. Тогава ще се види пукнал ли се е фоликула. Вчера след обяд имах силни болки и мисля, че тогава се е пукнал. Дано яйцеклетката и спермчовците са се харесали и са сътворили кукла Wink
Мимито, влизай бе! Не се притеснявай! И нацелувай бузките на твоя Борко!
Даре, това че плачеш насън, значи, че ще се смееш през деня! Днес ще ти е хубав ден, да знаеш!
На всички ви желая приятен и усмихнат ден! На всички по една виртуална прегръдка Hug

# 138
  • BABYLAND
   Привет съфорумки!!!
   За плачещите на сън - не знаете ли, че ако плачкате докато спинкате ще ви се случат много на брой и все хубави неща??? А дано да стане именно така и да сте все нахилени и да летите от щастие!
 Леа, безумно съм щастлива, че всичко е минало безболезнено, а сега остава само да чакаме сладкият резултат.
  На новите попълнения казвам голямо ДОБРЕ ДОШЛИ!!! Убедена съм, че тук ще се чувствате прекрасно!

# 139
Весел и усмихнат ден момичета newsm51
Леа, дано вече да сте двама Wink
А аз се чувствам прекрасно тук сред вас... Heart Eyes

# 140
  • София
Фифи, аз предпочитам да сме двечки, а не двама Wink Ама ще видим - или кукла, или кукльо... Grinning
Аз да попитам - може ли на УЗ да се разбере кога точно се е пукнал фоликула. Според мен - не. Но ако някой знае, да каже.

# 141
  • Варна
Аз да попитам - може ли на УЗ да се разбере кога точно се е пукнал фоликула. Според мен - не. Но ако някой знае, да каже.

И аз мисля, че не може. Това, което знам: като се пукне фоликулът течността вътре почва да изтича, ама не наведнъж. Затова може да усещаш "последиците" от овулацията по-дълго време. Евентуално ако видят намалял по размер фоликул да кажат, че се е пукнал скоро  newsm78 ама кога точно мнооого се съмнявам. Ма какъв експерт съм само  bowuu
Заменям знания срещу бебе  Mr. Green

# 142
Привет и от мен Hug

Първо да честитя на двете пресни лели Велмар и Комикс  bouquet живи и здрави племеничета Laughing
Марлийс, страхотни сте много красиви и оригинални младоженци и честито  bouquet
Леа, от сърце ти пожелавам да се е случило това, което толкова много очакваш, много ме зарежда твоя оптимизъм Hug Стискам палци Praynig
Стеф стискам палци и за твоя изпит, ще го вземеш сигурна съм Hug

Вчера големи бутилки сте размятали, гледам хубаво сте изпразнували Трифон Зарезан Laughing само така Laughing, аз пък два дни бях в Пловдив и още ми е малко объркано къде се намирам точно, май имам географско раздвоение на личността Laughing
Пожелавам ви един прекрасен ден скъпи момичета! Hug

# 143
Здравейте и от мен, стискам палци на Стеф и на Леа, но с останалите пръсти викам да ви се оплача, че да ми олекне малко.  #Cussing out
С две думи, и аз за пръв път този месец се сблъсках с явлението "бледа втора черта"   Rolling Eyesна шуър чек още на 14 ден от ову-то. И понеже температурата ми се задържа висока доста дни, а циците ми бяха станали супер чувствителни, а апетита ми огромен, си викам, няма шега няма измама, тук има нещо Wink И започнах да броя дните и да тръпна в очакване да ходя на д-р. И  понеже всички д-ри до сега ме плашат, че имам недоразвита матка  Sad и ще имам проблеми с износването,  Confused още на 5 ден закъснение, прибирайки от работа се метнах при една квартална гинеколожка, макар че си знаех че е рано.  Cry Тя пък имаше само коремен ехограф, и голямо зяпане зяпа, ама каза, че вижда само струпване на клетки в матката, и е много рано да се каже какво точно е, но спроред нея нещата вървят към бебе. Та на мен сърчицето ми се успокои малко, даже си позволих да се зарадвам и да обсъдим темата с татито. НО! Тази сутрин станах, отново премерих тем - ниска, извадих поредния шуър чек и познайте - една единствена, грозна черта. И циците не ме болят вече, което си е най-явния признак!  #2gunfire Още нямам лелка, та сега се чудя дали да ходя на лекар или кротко да си чакам. Cry

# 144
  • Sofia
Какче мисля, че няма за какво да тичаш при док, успокой се мила и чакай , к'во да праИШ  Hug Heart Eyes .

Леа аз като правих хидрото + фоликулом.... бях след овуто и Владимиров каза , че е минало , но не каза точно , а  : "преди два дни горе долу ". Та така .

# 145
  • Варна, морето и сините вълни!
Leq, аз като ходих на фолилулометрия ми видяха пукнат фоликул и казаха че се пукнал преди около 24 часа. Май разбират, но не знам точно как.

# 146
Какче, запази спокойствие, лелка нали няма? Значи надежда има. Ако това ще те успокои, пробвай с други тестове. А на циците отдавна се разбрахме, че човек не може да има доверие Twisted Evil Стискам палци и се надявам всичко да е наред Praynig

# 147
  • BABYLAND
КАКЧЕ, спокойно слънчице! Успокой се и недей да тъжиш....най-малкото видя че нещата стават! Плюс това не се знае още....падането на БТ не е толкова голям проблем! Стискам палци

# 148
Какичка, падането на температурата може да е временно, има такива графики във ФФ. Не се притеснявай само, щом си видяла чертичката означава, че е имало нещо и ако не тоя път, то занапред ще си останат две тези чертички.
Леа, мисля, че д-р Стаменов/аз ходех при него половин година/, може да ти каже кога се е пукнал. поне са ми такива спомените.
Ама ти не го мисли толкова. Чакаме + резултати на Свети Валентин, а до тогава само спокойствие.

# 149
kakichka, и аз стискам палци Wink
Наистина докато не е дошла лелката (както й викате тук Simple Smile) има надежда! Така че, дано нещата се развият както ти искаш! Praynig

И за Леа стискам палци! baby_neutral
Сладурки!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт